Statie de calcat Philips PerfectCare PSG7024/20 pareri si review

? Philips PerfectCare PSG7024/20 - 2100 W, 7.5 bar, 1.8 litri, Optimal Temp, talpa SteamGlide Advanced
Statie de calcat Philips PerfectCare PSG7024/20

Product Name: Philips PerfectCare PSG7024/20

Product Description: Philips PerfectCare PSG7024/20 este o statie de calcat cu putere de 2100 W care genereaza o presiune de 7.5 bar si un abur continuu de 120 g/min. Statia are un rezervor detasabil de 1.8 litri, o talpa cu alunecare usoara SteamGlide Advanced si utilizeaza tehnologia Optimal Temp.

Brand: Philips

  • Putere si presiune
    (4.8)
  • Functii si tehnologii
    (4.8)
  • Calitate/Pret
    (4.3)
4.6

Sumar

Philips PerfectCare PSG7024/20 este o statie de calcat puternica cu un fier usor de manevrat si o presiune ridicata a aburlui. Tehnologia Optimal Temp, rezervorul cu volum generos si talpa cu alunecare facila fac din aceasta statie o alegere excelenta pentru orice familie. 

Pros

+ putere de 2100 W

+ presiune de 7.5 bar

+ jet puternic de abur

+ tehnologie Optimal Temp

+ talpa cu alunecare facila

+ functii de siguranta

+ rezervor detasabil de apa

Cons

– pretul este pe masura specificatiilor

Tehnologiile moderne au facut ca eliminarea cutelor de pe haine sa se faca mult mai usor, indiferent daca utilizati un fier sau o statie de calcat. Totusi, cea mai eficienta solutie de reducere a timpului alocat calcarii hainelor si a eforului necesar pentru indepartarea cutelor este utilzarea unei statii de calcat. Un astfel de aparat dispune de un boiler care genereaza o presiune ridicata a aburului care patrunde rapid in profunzimea tesaturii. In plus, fierul statiei are o greutate redusa, putand sa fie manevrat usor, chiar si o perioada mai lunga. In cele ce urmeaza va vom prezenta o statie de calcat de generatie noua care este produsa de Philips.

=> Vedeti si: Topul Celor Mai Bune Statii De Calcat

Statie de calcat Philips PerfectCare PSG7024/20

Statie eficienta de calcat 

Philips PerfectCare PSG7024/20 este o statie de calcat cu forma clasica si design elegant alb-turcoaz. Statia are un rezervor detasabil de apa cu volum generos de 1.8 litri care se poate alimenta direct in chiuveta. Cablul de alimentare si furtunul de abur au aproximativ aceeasi lungime (1.7 m) si se pot depozita in compartimentul special situat pe lateralele statiei. Sistemul de blocare a fierului permite transportarea statiei in siguranta iar greutatea de doar 0.8 Kg a fierului reduce solicitarea asupra incheieturii mainii. Dimensiunile statiei sunt de 24 x 27.5 x 42 cm iar greutatea este de 3.85 Kg, putand sa fie transportata usor la spatiul de depozitare. 

Presiune ridicata a aburului

Philips PerfectCare PSG7024/20 are o putere de 2100 W si o camera cu abur ciclonic care permite dezvoltarea unei presiuni maxime de 7.5 bar si a unui debit de abur continuu de 120 g/min cu ajutorul carora veti putea sa calcati rapid chiar si hainele sifonate. Pentru tesaturile mai groase si cutele mai adanci aveti la dispozitie un jet de abur de 480 g/min. Statie poate fi utilizata dupa 2 minute de la pornire si poate fi utilizata si pentru calcarea pe verticala a rochiilor, bluzelor sau a perdelelor. 

=>Vedeti si: Top 5 Statii de Calcat Philips

Philips PerfectCare PSG7024/20

Tehnologie Optimal Temp

Utilizarea statiei este foarte simpla gratie tehnologiei Optimal Temp care permite calcarea oricarui tip de tesatura fara reglarea temperaturii care se face automat. Talpa SteamGlide Advanced cu 6 straturi este durabila si are o alunecare usoara, orificiile asigurand o distributie uniforma a aburului pe toata suprafata. Sistemul Easy De-Calc asigura colectarea aburului, golirea recipientului trebuind sa fie facuta la instiintarea unui indicator luminos. Acest model dispune de mai multe functii utile precum antipicurare prin care se protejeaza hainele delicate de petele de apa sau oprirea automata atunci cand fierul nu este utilizat timp de cateva minute.

Puncte tari

+ putere de 2100 W

+ presiune de 7.5 bar

+ jet puternic de abur

+ tehnologie Optimal Temp

+ talpa cu alunecare facila

+ functii de siguranta

+ rezervor detasabil de apa

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor

Concluzii

In concluzie, Philips PerfectCare PSG7024/20 este o statie de calcat puternica cu un fier usor de manevrat si o presiune ridicata a aburlui. Tehnologia Optimal Temp, rezervorul cu volum generos si talpa cu alunecare facila fac din aceasta statie o alegere excelenta pentru orice familie. 

Manual de utilizare Philips PerfectCare PSG7024/20

Tags: