Statie de calcat Tefal Easy Pressing GV5262E1 pareri si review

? Tefal Easy Pressing GV5262E1 - 2200 W, 5.2 bar, 85 g/min, 1 litri, 4.25 Kg
Tefal Easy Pressing GV5262E1

Product Name: Tefal Easy Pressing GV5262E1

Product Description: Tefal Easy Pressing GV5262E1 este o statie de calcat cu putere de 2200 W si presiune a aburului de 5.2 bar. Statia dispune de un debit de abur continuu de 85 g/min, de un rezervor de 1 litru si de o talpa Durilium cu alunecare facila.

Brand: Tefal

  • Putere si presiune
    (4.5)
  • Functii si tehnologii
    (3.8)
  • Calitate/Pret
    (4.6)
4.3

Sumar

Tefal Easy Pressing GV5262E1 este o statie de calcat compacta cu debit puternic de abur si manevrare usoara. Talpa cu alunecare facila, sistemul de siguranta pentru transport si raportul bun intre calitate si pret sunt alte atuuri ale acestei statii de calcat produsa de compania franceza Tefal. 

Pros

+ design compact

+ sistem de siguranta pentru transport

+ spatiu depozitare cabluri

+ fier cu maner ergonomic

+ talpa cu alunecare facila

+ raport bun intre calitate si pret

Cons

– lipsa unor functii suplimentare

– timpul de incalzire este mare

Statiile de calcat au preturi mai mari in comparatie cu fiarele de calcat insa au mai multe avantaje in comparatie cu acestea. O statie de calcat are o putere mai mare care permite generarea unei presiuni mai mari a aburului pentru indepartarea facila a cutelor. Mai mult, fierul statiei are o greutate mai redusa fiind mai usor de manevrat iar rezervorul de apa are un volum mai generos, permitand calcarea unei cantitati mai mare de haine cu o singura alimentare. In continuare va vom prezenta principalele caracteristici ale unei statii de calcat produsa de Tefal care ofera un raport bun intre calitate si pret. 

=> Vedeti si: Topul Celor Mai Bune Statii De Calcat

Tefal Easy Pressing GV5262E1

Statie de calcat compacta

Tefal Easy Pressing GV5262E1 este o statie de calcat cu design compact de culoare alba si insertii violet. Fierul statiei are un maner ergonomic care asigura utilizarea facila, fara a pune presiune pe incheietura mainii. In partea frontala exista un sistem de blocare a fierului pe statie care permite transportarea acesteia in siguranta. Depozitarea cablului de alimentare si a celui de abur se poate face in locasul special situat in partea dreapta. Acest model are o greutate de 4.25 Kg si dimensiuni compacte de 39.2 x 28.5 x 31 cm. 

Presiune ridicata a aburului

Tefal Easy Pressing GV5262E1 are o putere de 2200 W care permite boilerului sa genereze o presiune maxima de 5.2 bar si un debit de abur continuu de 85 g/min. Durata de incalzire a statiei este de 8 minute, o un timp mult mai mare decat al altor modele de generatie noua. Pentru improspatarea camasilor, bluzelor sau a perdelelor si a draperiilor puteti utiliza optiunea de calcare pe verticala. Rezervorul de apa are un volum de 1 litru si poate fi alimentat oricand pe parcursul sesiuni de calcat, fara a fi necesara oprirea statiei. 

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la fiare si statii de calcat

Statie de calcat Tefal Easy Pressing GV5262E1

Talpa Duriliul AirGlide

Fierul de calcat are o talpa rezistenta si cu alunecare facila pe toate tipurile de tesaturi gratie tehnologiei Durilium dezvoltata de Tefal. In plus, fierul dispune de orificii cu marimi diferite care asigura distributia uniforma a aburului pe toata suprafata talpii. Statia dispune de un sistem anti-calcar care protejeaza boilerul de depunerile de calcar, asigurandu-i o durata mai lunga de utilizare. Acest model este produs in Franta de Tefal care ii va asigura piesele de schimb pentru o perioada minima de 10 ani. 

Puncte tari

+ design compact

+ sistem de siguranta pentru transport

+ spatiu depozitare cabluri

+ fier cu maner ergonomic

+ talpa cu alunecare facila

+ raport bun intre calitate si pret

Puncte slabe

– lipsa unor functii suplimentare

– timpul de incalzire este mare

Concluzii

In concluzie, Tefal Easy Pressing GV5262E1 este o statie de calcat compacta cu debit puternic de abur si manevrare usoara. Talpa cu alunecare facila, sistemul de siguranta pentru transport si raportul bun intre calitate si pret sunt alte atuuri ale acestei statii de calcat produsa de compania franceza Tefal. 

Manual de utilizare Tefal Easy Pressing GV5262E1

Tags: