Braun CareStyle 7 Pro IS7286BK, Statie de calcat, 2700 W, 8 bar, 190 g/min – Pareri si Review

▷Braun CareStyle 7 Pro IS7286BK Statie de Calcat ⭐ Pareri si Review
Statie de calcat Braun CareStyle 7 Pro IS7286BK

Product Name: Braun CareStyle 7 Pro IS7286BK

Product Description: Braun CareStyle 7 Pro IS7286BK este o statie de calcat cu putere de 2700 W si presiune maxima de 8 bar. Statia dispune de 3 moduri de functionare si are un fier cu maner ergonomic si greutate redusa.

Brand: Braun

 • Design
  (4.9)
 • Putere si presiune
  (4.8)
 • Tehnologii si functii
  (4.9)
 • Calitate/Pret
  (4.5)
4.8

Summary

Braun CareStyle 7 Pro IS7286BK este o statie de calcat cu design elegant si un generator cu presiune ridicata a aburului. Tehnologiile inovatoare, fierul cu maner ergonomic si talpa cu alunecare facila si cele 3 moduri de functionare sunt alte atuuri ale acestei statii de calcat produse de compania germana Braun.

Pros

+ design premium;

+ presiune ridicata a aburului;

+ fier cu maner ergonomic;

+ 3 moduri de functionare;

+ tehnologii de ultima generatie;

+ functii utile;

Cons

– pretul este destul de mare;

– necesita un spatiu mai generos pentru depozitare.

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Statiile de calcat produse de compania germana Braun sunt proiectate pentru a oferi o utilizare facila, garantand indepartarea facila a cutelor si un aspect impecabil pentru haine. Aceste statii sunt echipate cu generatoare puternice care asigura patrunderea aburului in fibrele tesaturilor, indepartand cutele si pliurile cu usurinta. Designul lor ergonomic si functional permite manevrarea fierul cu usurinta, asigurand astfel o calcare precisa si uniforma. De asemenea, Braun acorda o atentie deosebita sigurantei utilizatorului, incorporand caracteristici precum functia de oprire automata si sisteme de blocare a fierului pentru a evita accidentele si pentru a oferi o experienta de calcare fara griji. Braun CareStyle 7 Pro IS7286BK este o statie de calcat performanta lansata recent, iar in cele ce urmeaza vom analiza specificatiile importante ale acestui model.

=> Vedeti si: Topul Celor Mai Bune Statii De Calcat

Statie de calcat Braun CareStyle 7 Pro IS7286BK

Braun CareStyle 7 Pro IS7286BK – design si dimensiuni

Statia de calcat Braun CareStyle 7 Pro IS7286BK are un design premium, cu o baza neagra cu insertii aurii. Fierul se prinde de baza cu ajutorul sistemului Easy Lock, asigurand astfel transportul pana la spatiul de depozitare in siguranta. In partea din spate exista un locas pentru depozitarea cabului de alimentare iar furtunul de abur se pastreaza in partea inferioara a bazei. Cablul de alimentare are o lungime de 1.7 litri suficient pentru amplasarea mesei de calcat mai departe de perete.

Acest model are dimensiuni de 29.5 x 40 x 22 cm si o greutate de 4.9 Kg, similara cu cea a altor modele cu specificatii similare. Alte statii de calcat pe care le-am analizat recent sunt: Tefal Pro Express Ultimate GV9710E0 sau Philips PSG8050/30.

Putere, presiune si volum

Braun CareStyle 7 Pro IS7286BK

Braun CareStyle 7 Pro IS7286BK are o putere de 2700 W iar presiunea maxima poate atinge nu mai putin de 8 bar. Gratie presiunii ridicate, veti indeparta rapid chiar si cutele dificile, reducand timpul alocat calcarii hainelor si a altor articole. Debitul de abur continuu este de 190 g/min iar jetul de abur pentru cutele de pe tesaturile groase este de 650 g/min. Rezervorul de apa este detasabil si are un volum generos de 2 litri, astfel ca va trebui sa il alimentati mai rar.

Fier de calcat si functii

Fier statie de calcat Braun CareStyle 7 Pro IS7286BK

Fierul de calcat are o forma triunghiulara si un maner ergonomic, care asigura un confort ridicat si un efort foarte redus in timpul manevrarii. Unghiul manerului si forma acestuia asigura o presiune redusa asupra incheieturii mainii, asigurand un confort ridicat la fiecare utilizare. Forma curbata a talpii asigura o alunecare facila la 360 grade, depasind usor nasturii sau buzunarele hainelor. In plus, talpa EloxalPlus este rezistenta la zgarieturi si oxidare, avand o durata de utilizare mai mare. 

Tehnologii, functii si garantie

Fiind un model premium, aceasta statii dispune de mai multe tehnologii inovatoare dezvoltate de Braun precum:

FreeGlide 3D – asigura alunecarea facila a fierului in orice directie;

PowerSteam – asigura generarea unui abur cu presiune ridicata care patrunde adanc in tesaturi;

iMode – permite selectarea din 3 moduri de functionare: iCare (pentru toate tipurile de tesaturi), Turbo (pentru cele mai dificile cute) sau Eco (reducerea consumului energetic cu pana la 55%).

Cele mai importante functii disponibile sunt calcarea pe verticala si curatarea facila pentru asigurarea unor performante optime o perioada mai lunga de timp. In plus, statia dispune si de un sistem anti-picurare, care protejeaza hainele de pete. Garantia de care beneficiaza aceasta statia de calcat este cea standard, de 24 luni.

Puncte tari

+ design premium;

+ presiune ridicata a aburului;

+ fier cu maner ergonomic;

+ 3 moduri de functionare;

+ tehnologii de ultima generatie;

+ functii utile;

Puncte slabe

– pretul este destul de mare;

– necesita un spatiu mai generos pentru depozitare.

Concluzii

In concluzie, Braun CareStyle 7 Pro IS7286BK este o statie de calcat cu design elegant si un generator cu presiune ridicata a aburului. Tehnologiile inovatoare, fierul cu maner ergonomic si talpa cu alunecare facila si cele 3 moduri de functionare sunt alte atuuri ale acestei statii de calcat produse de compania germana Braun.

button-3