Statie de calcat Tefal Pro Express Total GV8960 Review

  • Functii
    (4)
  • Eficienta
    (5)
  • Pret
    (5)
4.7

» Doar astazi produse pentru casa la pret sub 120 lei in campania
Happy Friday de la eMag
Click aici pentru oferta

Ati auzit probabil de statii de calcat dar de ce sa platesti 1000 de lei cand poti sa dai 150 de lei pe un simplu fier de calcat? Merita cu siguranta investitia, pentru ca statia de calcat foloseste aburul pentru a va usura calcarea hainelor. Statia de calcat TEFAL Pro Express Total GV8960 foloseste tehnologia Smart pentru a combina perfect mixul de abur si caldura pentru haine calcate impecabil intr-un timp foarte scurt. Cutele de pe camasile sau pantalonii de bumbac dispar in cateva secunde, iar hainele pe care altadata le calcati in cateva zile, le puteti calca doar intr-o ora.

=> Vedeti si: Topul celor mai bune statii de calcat

Statie-de-calcat-TEFAL-Pro-Express-Total-GV8960

TEFAL Pro Express Total GV8960 are 3 programe: Normal, Delicate si Jeans care adapteaza temperatura si aburul folosit pentru materialele hainelor pe care le veti calca. Statia de calcat Tefal GV8960 are o presiune de 6 bari care vor pregati statia in 2 minute, pana la 310g/min abur puternic si un generos 120g/min abur continuu. Rezervorul detasabil de1.8L care poate fi umplut oricand (inainte, in timpul sau dupa folosire) va permite sa calcati foarte usor chiar si tesaturile dificil de calcatPuteți, de asemenea sa selectați cât de mult abur doriți sa folositi, iar prin apasarea butonului Eco veti economisi mai multa energie. Statia TEFAL Pro Express Total GV8960 este foarte usor de folosit chiar si pentru un incepator, iar consumul de energie va scadea, deoarece timpul de calcare va scdea cu doua treimi, fata de timpul de calcare cu un fier de calcat normal.

Cititi si: alte reviewuri de fiare si statii de calcat

TEFAL-Pro-Express-Total-GV8960

Una dintre cele mai importante functii ale TEFAL Pro Express Total GV8960 este folosirea aburului pentru calcarea veticala ca a unui steamer, prin care puteti calca perdele si draperii chiar daca sunt din material delicate precum matasea.

Caracteristici:

– compartiment colectare calcar

– indicator luminus pentru umplere rezervor apa

– indicator luminus pentru golire rezervor de calcar

– indicator luminos pentru folosire statie de calcat si aburi

– inchidere automata in 8 minute daca nu este folosit sau daca este rasturnat

– autocuratare a talpii care face alunecarea mai usoara

– alunecare usoara, fara a fi nevoiti sa apasati

– compartiment depozitare cablu de alimentare

– functia de abur variabil vă permite să reglați umiditatea, direcția și puterea fluxului de abur

– forma varfului va permite sa calcati chiar si zonele cele mai mici si dificile