Statie de calcat Tefal Express Power SV8062E0 pareri si review

Tefal Express Power SV8062E0 - 2800 W, 6.8 bar, 130 g/min, 1.8 litri
Statie de calcat Tefal Express Power SV8062E0

Product Name: Tefal Express Power SV8062E0

Product Description: Tefal Express Power SV8062E0 este o statie de calcat cu putere de 2800 W, presiune de 6.8 bar si debit continuu de abur de 130 g/min. Statia dispune de un rezervor detasabil de apa si de o talpa Durilium cu alunecare facila.

Brand: Tefal

  • Putere si presiune
    (4.7)
  • Funcii si tehnologii
    (4.5)
  • Calitate/Pret
    (4.4)
4.5

Sumar

Tefal Express Power SV8062E0 este o statie de calcat moderna care dispune de o presiune ridicata si de un jet puternic de abur. Tehnologia No-Setting, talpa cu alunecare facila si rezervorul detasabil sunt alte atuuri ale acestei statii de calcat din portofoliul Tefal. 

Pros

+ design modern

+ rezervor detasabil

+ putere de 2800 W

+ presiune ridicata

+ jet puternic de abur

+ tehnologii de ultima generatie

+ talpa cu alunecare facila

Cons

– pretul este pe masura specificatiilor

Fierul de calcat este bun pentru netezirea si indepartarea cutelor de tricouri sau camasi subtiri, insa daca aveti de calcat saptamanal o cantitate mai mare de haine atunci este indicat sa utilizati o statie de calcat. Principalele avantaje ale statie de calcat sunt atat greutatea redusa a fierului si presiunea ridicata a aburului generata de pompa de abur. In plus, pentru cutele adanci si tesaturile mai groase aveti la dispozitie un jet puternic de abur. In cele ce urmeaza va vom prezenta o statie de calcat performanta care este produsa de compania franceza Tefal.

=> Vedeti si: Topul Celor Mai Bune Statii De Calcat

Statie de calcat Tefal Express Power SV8062E0

Statie de calcat de generatie noua

Statia de calcat Tefal Express Power SV8062E0 are un design modern negru-argintiu si rezervor din plastic transparent. Statia are un fier de calcat cu maner ergonomic si greutate redusa care permite manevrarea facila fara sa suprasolicite incheietura mainii. Sistemul de blocare a fierului permite transportarea in siguranta a statiei la/de la spatiul de depozitare. Cablul de alimentare are o lungime de 1.7 metri iar furtunul de abur de 1.8 metri, permitand manevrarea facila pe ambele laterale ale mesei de calcat. Acest model are dimensiuni de 40 x 28.5 x 31 cm si o greutate de 4.25 Kg. 

Presiune ridicata a aburului

Tefal Express Power SV8062E0 are o putere de 2800 W, pompa de presiune asigurand o presiune maxima de 6.8 bar si un debit de abur continuu de 130 g/min. In plus, aveti la dispozitie si un jet de abur de 450 g/min pentru cutele dificile de indepartat sau pentru tesaturile mai groase. Statia poate fi utilizata in 2 minute de la pornire si permite si calcarea pe verticala pentru perdele, draperii sau retusuri de ultim moment. Rezervorul de apa are un volum de 1.8 litri si este detasabil, putand sa fie alimentat direct in chiuveta.

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la fiare si statii de calcat

Tefal Express Power SV8062E0

Tehnologie No-Setting

Fierul statiei dispune de o talpa Durilium Air Glide care este atat rezistenta la zgarieturi dar si aluneca usor pe toate tipurile de tesaturi. Mai mult, amplasarea uniforma a orificiilor asigura o distributie eficienta a aburului pe toata suprafata talpii, reducand astfel timpul necesar calcarii rufelor. Aceasta statie utilizeaza tehnologia No-Setting, asigura combinatia optima intre temperatura si abur pentru orice tip de tesatura, eliminand riscul deteriorarii chiar si a celor mai delicate articole. O alta tehnologie moderna dezoltata de Tefal este Silent Pump, acest model fiind mult mai silentios in comparatie cu statiile de calcat de generatie mai veche. In partea inferioara a statiei exista un colector de calcar pe care va trebui sa il curatati periodic pentru a asigura buna functionare a statiei. Acest model este produs in Franta si beneficiaza de piese de schimb pentru o perioada minima de 10 ani. 

Puncte tari

+ design modern

+ rezervor detasabil

+ putere de 2800 W

+ presiune ridicata

+ jet puternic de abur

+ tehnologii de ultima generatie

+ talpa cu alunecare facila

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor

Concluzii

In concluzie, Tefal Express Power SV8062E0 este o statie de calcat moderna care dispune de o presiune ridicata si de un jet puternic de abur. Tehnologia No-Setting, talpa cu alunecare facila si rezervorul detasabil sunt alte atuuri ale acestei statii de calcat din portofoliul Tefal. 

Manual de utilizare Tefal Express Power SV8062E0