Blender cu mixare in vid Philips HR3752/00 review

  • Putere
    (4.7)
  • Optiuni
    (4.8)
  • Calitate/Pret
    (4.3)
4.6

Sumar

Philips HR3752/00 este un blender premium, cu un motor puternic si un vas cu capacitate mare. Materialele de calitate, tehnologia de mixare in vid si optiunea de zdrobire a ghetii sunt alte avantaje care ar trebui sa va convinga sa il achizitionati.

Blenderele sunt unele dintre cele mai utile aparate mici de bucatarie, putand sa ne usureze munca atat in prepararea unor supe si piureuri cat si a unor smoothie-uri delicioase din fructe si legume proaspete. Daca blenderele mai ieftine au o capacitate mai mica si motoare nu foarte puternice, modelele premium au o constructie solida, vase cu capacitate mare si motoare care dezvolta pana la 40.000 de rotatii pe minut care permit procesarea nucilor, alunelor sau a legumelor tari sau sfarmitarea cuburilor de gheata. In cele ce urmeaza va vom prezenta un astfel de blender premium care se afla in oferta companiei Philips.

Blender Philips HR3752/00

Blender performant

Philips HR3752/00 este un blender premium cu un design elegant din inox si o constructie solida din materiale de calitate foarte buna. Blenderul are dimensiuni de 31 x 25 x 46 cm si un vas cu capacitate buna de 1.8 litri care permite procesarea unei cantitati mari de alimente. Acest model are patru ventuze care asigura o stabilitate excelenta chiar si la viteze mari de procesare.

Motor puternic

Philips HR3752/00 are un motor cu o putere de 1400 de W care dezvolta pana la 35.000 de rotatii pe minut, permitand procesarea legumelor si fructelor mai tari dar si zdrobirea cuburilor de gheata. Cea mai importanta tehnologie de care beneficiaza acest blender este mixarea in vid, care reduce bulele de aer din fructele si legumele procesate, pastrandu-le prospetimea o perioada mai lunga de timp. O alta tehnologie utila dezvoltata de Philips este ProBlend 6 3D care asigura procesarea fina a ingredientelor pentru a permite organismului sa absoarba mai usor substantele nutritive.

Cititi si: alte reviewuri la electrocasnice pentru bucatarie

Philips HR3752/00

Functii si optiuni

Panoul de control are un buton rotativ mare pentru setarea vitezei de procesare si 4 butoane mici pentru pornire/oprire, pentru mixarea in vid, pentru zdobirea ghetii si pentru functia de impuls. Aceasta functie va putea sa fie folosita pentru procesarea legumelor lemnoase, a nucilor sau alunelor sau pentru deblocarea unor ingrediente. Pentru zdrobirea ghetii va trebui sa folositi cutitul special care este inclus in pachet. Cutitele din otel inoxidabil au o rezistenta foarte buna insa asigura si procesarea si taierea marunta a alimentelor pentru prepararea unor supe, piureuri si smoothie-uri fine si cremoase.

Vasul blenderului este din tritan, care este mai usor si mai rezistent decat sticla si care se poate curata alaturi de cutite atat in chiuveta cat si in masina de spalat vase.

Puncte tari

+ design modern 

+ materiale de calitate

+ motor puternic

+ vas din tritan cu capacitate de 1.8 litri

+ optiune de zdrobire a cuburilor de gheata

+ tehnologie de mixare in vid

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor

Concluzii

In concluzie, Philips HR3752/00 este un blender premium, cu un motor puternic si un vas cu capacitate mare. Materialele de calitate, tehnologia de mixare in vid si optiunea de zdrobire a ghetii sunt alte avantaje care ar trebui sa va convinga sa il achizitionati.