Televizor LED Smart Philips 32PFS5823/12 review

Philips 32PFS5823/12
  • Design
    (4.6)
  • Imagine si sunet
    (4.2)
  • Calitate/Pret
    (4.5)
4.4

Sumar

Philips 32PFS5823/12 este un smart TV de generatie noua cu design elegant si o calitate buna a imaginilor. Functiile smart, gama variata de conectori si raportul bun calitate/pret fac din acest televizor o alegere excelenta chiar si pentru familiile cu venituri mai mici. 

» Doar astazi produse pentru casa la pret sub 120 lei in campania
Happy Friday de la eMag
Click aici pentru oferta

Livingurile sau dormitoarele de dimensiuni mai mici, in care distata intre pat sau canapea si comoda televizorului nu este mai mare de 2.5 metri necesita un televizor cu diagonala de 80 cm. Oferta acestor televizoare este foarte variata astfel ca veti gasi rapid un televizor care sa se incadreze in cerintele voastre atat din punct de vedere al designului cat si a functiilor si optiunilor suplimentare. Un astfel de televizor este si modelul produs de Philips a carui prezentare o veti vedea in cele ce urmeaza.

Televizor Smart Philips 32PFS5823/12

Televizor smart cu rama alba

Philips 32PFS5823/12 este un smart TV din gama 2018 cu un design elegant cu rama ingusta de culoare alba. Cele doua suporturi minimaliste au aceeasi nuanta cu rama si contribuie la designul modern al televizorului, care se va incadra usor pe o comoda de culoare alba. In cazul in care veti opta pentru montarea televizorului pe un perete, va trebui sa achizitionati separat un suport compatibil cu standardul VESA 100 x 100 mm. Acest model are o diagonala de 80 cm si dimensiuni fara stand de 731 x 435 x 81 mm, fiind potrivit pentru incaperile in care distanta dintre privitor si ecran nu depaseste 3 metri. 

Calitate buna a imaginilor

Philips 32PFS5823/12 are un display cu rezolutie Full HD (1920 x 1080 pixeli) care reda imagini clare, in culori vibrante si cu un contrast bun. La calitatea si realismul imaginilor contribuie si motorul Pixel Plus HD, care este dezvoltat de Philips si este utilizat de cele mai noi modele. Sistemul de sunet utilizeaza doua difuzoare cu putere de 20 W si caracteristici superioare precum Incredible Surround, Smart Sound sau echilibrarea automata a volumului.

⇒ Vedeti si: alte reviewuri de televizoare

Telecomanda Philips 32PFS5823/12

Functii smart si meniu intuitiv

Meniul televizorului este intuitiv si usor de configurat iar sistemul de operare SAPHI ofera un acces destul de rapid la functiile smart care permit vizualizarea filmelor si serialelor preferate de pe diferite platforme de streaming online precum Netflix, HBO GO sau YouTube. Optiunile de conectare includ pe langa conexiunea Wi-Fi integrata si cate doua porturi HDMI si USB dar si o iesire audio digitala sau un minijack pentru casti. In plus, aveti la dispozitie si un slot pentru cardul CI+ care poate inlocui mediaboxul furnizorului de cablu. Player-ul multimedia integrat permite atat vizualizarea de filme sau videoclipuri de pe medii de stocare externe precum stick-uri USB dar si inregistrearea pe acestea a emisiunilor favorite de la televizor. 

Puncte tari

+ design elegant cu rama de culoare alba

+ rezolutie Full HD

+ imagini clare si in culori realiste

+ sunet destul de bun

+ optiuni bune de conectivitate

+ functii smart

+ raport excelent calitate/pret

Puncte slabe

– telecomanda nu ofera un acces facil la functiile smart

Concluzii

In concluzie, Philips 32PFS5823/12 este un smart TV de generatie noua cu design elegant si o calitate buna a imaginilor. Functiile smart, gama variata de conectori si raportul bun calitate/pret fac din acest televizor o alegere excelenta chiar si pentru familiile cu venituri mai mici. 

Manual Philips 32PFS5823/12