▷Review: Diamant 32HL4300H/C, Televizor LED, 80 cm, HD – Pareri

▷Diamant 32HL4300H/C Televizor HD ⭐ Review si Pareri
Televizor Diamant 32HL4300H/C

Product Name: Diamant 32HL4300H/C

Product Description: Diamant 32HL4300H/C este un televizor cu diagonala de 80 cm si rezolutie HD. Televizorul dispune de o gama variata de conectori si are o eficienta energetica incadrata in clasa E.

Brand: Diamant

 • Design
  (4)
 • Imagine si sunet
  (3)
 • Conectori si telecomanda
  (3.5)
 • Calitate/Pret
  (4.4)
3.7

Sumar

Diamant 32HL4300H/C este un televizor din gama 2022 care are un design simplu si rezolutie HD. Gama variata de conectori, functie de inregistrare si pretul accesibil sunt alte avantaje ale avantaje ale acestui televizor comercializat de Horizon sub brandul Diamant.

Pros

+ design simplu;

+ gama variata de conectori;

+ functie de inregistrare;

+ consum energetic redus;

+ pret accesibil.

Cons

– imaginea si sunetul nu au calitate foarte buna;

– nu dispune de conectivitate Wi-Fi.

Pretul televizoarelor a crescut in ultima perioada, insa exista in continuare modele care au preturi mai accesibile. Televizoarele cu cele mai mici preturi sunt produse de companiile autohtone precum Horizon, Allview, Vortex sau Star-Light. Aceste televizoare mai ieftine nu au specificatii tehnice foarte bune, insa sunt potrivite pentru persoanele mai in varsta sau pentru instalarea pe o terasa, intr-o receptie sau intr-un birou. Diamant 32HL4300H/C este un astfel de televizor ieftin, iar in continuare vom analiza specificatiile acestui model.

Diamant 32HL4300H/C – design, diagonala si dimensiuni

Televizor Diamant 32HL4300H/C

Televizorul Diamant 32HL4300H/C are un design simplu, cu o raman ingusta de culoare neagra. Cele doua suporturi arcuite permit amplasarea televizorului pe o comoda sau o masa mai ingusta. Pentru montarea televizorului pe un perete veti avea nevoie de un suport compatibil cu standardul VESA 75 x 75. Acest model are o diagonala de 80 cm, fiind potrivit pentru camerele mai mici sau pentru o terasa. 

Dimensiunile fara stand ale acestui model sunt de 73.2 x 8.2 x 43.4 cm, iar greutatea este de doar 3.4 Kg. Un alt televizor cu un pret accesibil pe care l-am analizat recent este: Horizon LED 43HL7539U/C.

Imagine si sunet

Diamant 32HL4300H/C

Diamant 32HL4300H/C are un display cu rezolutie HD (1366 x 768 pixeli), care reda imagini de calitate rezonabila. Standardul CME proceseasa imaginile in miscare si asigura o claritate si o cursivitate buna. Totusi, imaginile nu au culori foarte realiste sau un contrast excelent, ceea ce este de inteles avand in vedere pretul redus de achizitie. Sistemul de sunet utilizeaza tehnologia Doly Digital Plus, insa sunetul oferit de cele doua difuzoare cu putere de 8 W nu este foarte puternic.

Conectori si consum

Pe partea de conectivitate aveti la dispozitie 2 porturi USB si 3 porturi HDMI 1.4 care permit conectarea televizorului la laptop sau la consola de jocuri. Exista de asemenea un slot pentru cardul CI+, care poate inlocui mediaboxul companiei furnizoare de cablu. Consumul energetic este incadrat in clasa E, pe o scara de la A la G, 1000 de ore de utilizare avand un consum de 26 kWh.

Telecomanda si garantie

Telecomanda Diamant 32HL4300H/C

Telecomanda are forma dreptunghiulara, insa butoanele sunt destul de mici si apropiate, fiind mai greu de utilizat de persoanele mai in varsta. Daca doriti sa inregistrati emisiunile sau evenimentele sportive preferate pe un stick USB, aveti la dispozitie functia Personal Video Recorder. Acest model dispune de o garantie standard de 24 de luni. 

Puncte tari

+ design simplu;

+ gama variata de conectori;

+ functie de inregistrare;

+ consum energetic redus;

+ pret accesibil.

Puncte slabe

– imaginea si sunetul nu au calitate foarte buna;

– nu dispune de conectivitate Wi-Fi.

Concluzii

Concluzionand, Diamant 32HL4300H/C este un televizor din gama 2022 care are un design simplu si rezolutie HD. Gama variata de conectori, functie de inregistrare si pretul accesibil sunt alte avantaje ale avantaje ale acestui televizor comercializat de Horizon sub brandul Diamant.

button-3