Televizor LED Samsung 32N4002 review

Samsung 32N4002
  • Imagine
    (4.3)
  • Sunet
    (3.8)
  • Calitate/Pret
    (4.8)
4.3

Sumar

Samsung 32N4002 este un televizor non-smart foarte bun, cu un design modern si o calitate excelenta a imaginii. Optiunile bune de conectivitate, telecomanda ergonomica si raport foarte bun dintre calitate si pret fac sunt alte atuuri ale acestui televizor produs de Samsung. 

Samsung este unul din cei mai importanti producatori de televizoare la nivel mondial, avand o oferta variata atat pentru gama premium cat si pentru gama entry-level. Desi majoritatea modelelor noi de televizoare beneficiaza de functii smart, Samsung are in oferta si cateva modele non-smart cu preturi mai mici care sunt ideale pentru camerele copiilor sau pentru persoanele mai in varsta, care nu utilizeaza tehnologiile moderne. Chiar daca au preturi mai mici, aceste televizoare ofera o experienta buna de vizualizare, atat in ceea ce priveste claritatea imaginilor cat si a sunetului. In cele ce urmeaza va vom prezenta un astfel de televizor non-smart care este produs de compania sud-coreeana Samsung.

Televizor LED Samsung 32N4002

Televizor LED din gama 2018

Samsung 32N4002 este un televizor non-smart de ultima generatie, cu un design elegant cu rama ingusta de culoare neagra. Cele doua suporturi oblice ofera o stabilitate buna chiar si pe o comoda mai ingusta insa contribuie si le designul elegant al acestui model. Pentru montarea televizorului pe un perete din dormitor veti avea nevoie de un suport compatibil cu standardul VESA 100 x 100 mm. Televizorul are dimensiuni fara stand de 737.4 x 438 x 74.1 mm, fiind potrivit pentru camerele mici si medii in care distanta dintre privitor si televizor este mai redusa.

Imagine de calitate si sunet decent

Samsung 32N4002 are un display cu diagonala de 80 cm si rezolutie HD (1366 x 768 pixeli) cu o imagine de calitate, in culori bogate si cu un contrast bun. La calitatea imaginilor contribuie diferite tehnologii moderne dezvoltate de Samsung precum Wide Colour Enhancer sau Hyper Real Picture Engine. Sunetul stereo de 10 W este destul de bun, neexistand distorsiuni nici la niveluri ridicate ale volumului.

Vedeti si: alte reviewuri de televizoare

Telecomanda Samsung 32N4002

Meniu intuitiv si conectivitate buna

Meniul televizorului este in limba romana si permite ajustarea navigarea facila dar si ajustarea rapida a setarilor de sunet si imagine. In ceea ce priveste optiunile de conectivitate, acest model dispune de 2 porturi HDMI, un port USB dar si o iesire audio digitala. In plus, aveti un slot pentru cardul CI+ care va putea inlocui receiverul cu telecomanda de la compania de cablu. Player-ul multimedia integrat va putea rula filme, seriale si muzica de pe dispozitive de stocare externe iar functia monitor permite conectarea televizorului la console de jocuri sau laptopuri. Telecomanda are dimensiuni mici si butoane cu apasare usoara, navigarea intre posturi si meniuri fiind foarte rapida.

Puncte tari

+ design elegant

+ rezolutie HD

+ imagini clare si contrast bun

+ meniu intuitiv

+ optiuni bune de conectivitate

+ telecomanda ergonomica

+ raport excelent calitate/pret

Puncte slabe

– sunetul nu este la nivelul imaginilor

Concluzii

In concluzie, Samsung 32N4002 este un televizor non-smart foarte bun, cu un design modern si o calitate excelenta a imaginii. Optiunile bune de conectivitate, telecomanda ergonomica si raport foarte bun dintre calitate si pret fac sunt alte atuuri ale acestui televizor produs de Samsung.

Manual de utilizare Televizor LED Samsung 32N4002