Televizor LED Star-Light 39DM5500 review

  • Design
    (4.2)
  • Calitate
    (4)
  • Pret
    (4)
4.1

Sumar

In cazul in care iti doresti un televizor de tip LED ultra – slim care sa aiba un ecran HD, modelul de televizor LED Star – Light 39DM5500 este cel mai bun pentru tine, mai ales ca este si atat de ieftin.

» Profitati de reducerile de pana la 30% la produsele din campania
Stock Busters de la eMag
Click aici pentru oferta

Diversitatea de televizoare prezente in magazine in ziua de azi este atat de mare, incat nu ai cum sa iei o decizie pe loc, o astfel de alegere necesitand o analiza comparativa surprinzator de complexa a trasaturilor de care dispun acestea. Unele modele te atrag prin pretul mic, altele prin functiile atractive, dar, daca vei cauta mai bine, vei descoperi ca aceste TV-uri, care imbina atat pretul mic, cat si functiile moderne, nu sunt greu de gasit, cautand putin prin oferta magazinelor online.

Televizor LED Star-Light 39DM5500

Spre exemplu, daca iti alegi modelul de televizor LED Star – Light 39DM5500,  inseamna ca ai gasit unul dintre acele modele care sunt atat ieftine, cat si de calitate. Designul sau este si el remarcabil, avand linii negre si subtiri care ii inconjoara display-ul, fara sa mai distraga atentia de la ceea ce se afiseaza pe ecran. Televizorul foloseste un stand pentru amplasare, avand dimensiuni, astfel, de 886 x 570 x 240 de milimetri (W x H x D), cu o greutate de 9.2 de kilograme. Puterea consumata de acest produs este de 80 W. Drept caracteristici speciale, se numara Sleep Timer, Teletextul si Progressive Scan.

Acest televizor LED Star – Light 39DM5500 nu este de tip smart TV, insa foloseste tehnologia de tip LED si are si functie de monitor. Gama din care face parte produsul este 2017. Sistemul sau audio este stereo, normal, iar iesirea de sunet RMS se face prin tipul 2 x 8 W.

⇒ Cititi si: alte reviewuri de televizoare

Diagonala ecranului este destul de mare, avand 98 de centimetri, display-ul fiind plat. Rezolutia este de 1366 x 768 de pixeli, de tip High Definition. Luminozitatea sa este de 250 cd / m2, cu un aspect de imagine de 16:9 si un contrast nativ de 5000:1. Unghiul de vizibilitate de care dispune acest televizor LED Star – Light 39DM5500 este de 178 / 178, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa te afli exact in fata ecranului pentru a putea percepe ce se intampla pe acesta. Timpul de raspuns este de 6.5 ms.

Tunerul digital este de tip DVB – T / C, existand si optiunea de intare pentru antena. Fiind un produs modern, acest televizor LED Star – Light 39DM5500 are un player multimedia integrat. Tinand cont de conexiunile pe care le poate face acest televizor LED Star – Light 39DM5500, se remarca un port HDMI, un minijack pentru casti, o intrare Scart RGB, o intrare component, o intrare USB si o intrare PC D-sub 15 pini. Se mai remarca si faptul ca acest televizor LED Star – Light 39DM5500 permite conexiuni de tip Slot CI+. De aceea, conectarea sa la variate gadgeturi se va face usor.

Pentru ca timpul de raspuns pentru imagini este mic, imaginile se pot succeda foarte cursiv, facand orice miscare sa para mai aproape de cea naturala. Asadar, in cazul in care iti doresti un televizor de tip LED ultra – slim care sa aiba un ecran HD, modelul de televizor LED Star – Light 39DM5500 este cel mai bun pentru tine, mai ales ca este si atat de ieftin.