LG OLED55C11LB, Televizor OLED, 139 cm – Pareri si Review

▷LG OLED OLED55C11LB Televizor ⭐ Review si Pareri
Televizor LG OLED OLED55C11LB

Product Name: LG OLED OLED55C11LB

Product Description: LG OLED OLED55C11LB este un smart TV cu diagonala de 139 cm si rezolutie 4K Ultra HD. Televizorul dispune de o gama variata de conectori si reda imagini de o calitate exceptionala.

Brand: LG

 • Design
  (4.9)
 • Imagine si sunet
  (4.8)
 • Telecomanda si conectori
  (4.8)
 • Calitate/Pret
  (4.5)
4.8

Sumar

LG OLED OLED55C11LB este un televizor cu design premium si cu imagine exceptionala. Sunetul excelent, optiunile de gaming si gama variata de conectori sunt alte atuuri ale acestui televizor incadrat in clasa premium produs de LG.

Pros

+ design minimalist;

+ calitate foarte buna a imginii;

+ sunet de calitate;

+ gama variata de conectori;

+ telecomanda intuitiva;

+ functii de gaming.

Cons

– pretul este pe masura specificatiilor;

» Nu ratati reducerile de pana la 30% la produsele din campania
Revolutia Preturilor de la eMag
Click aici pentru oferta

Compania sud-coreeana LG este unul din cei mai importanti producatori de televizoare la nivel mondial. Oferta de televizoare LG este foarte variata, incluzand atat modele cu un pret mai accesibil, cat si modele premium cu preturi mai mari. Principalul avantaj al televizoarelor LG este calitate excelenta a imaginii, panelurile produse de LG fiind utilizate si de alte branduri precum Philips sau Toshiba. LG OLED OLED55C11LB este un televizor care are recenzii foarte bune de la clienti, iar in continuare vom analiza cele mai importante specificatii ale acestui model.

Televizor LG OLED OLED55C11LB

LG OLED OLED55C11LB – design, diagonala si dimensiuni

Televizorul LG OLED OLED55C11LB are un design premium, cu o rama foarte ingusta de culoare neagra. Suportul argintiu elegant contribuie la designul modern si asigura o stabilitate buna, in cazul amplasarii pe o comoda. Daca optati pentru montarea pe un perete, veti avea nevoie de un suport compatibil cu standardul VESA 300 x 200. Acest model are o diagonala de 139 cm, fiind ideal pentru o camera de dimensiuni mai mari.

Dimensiunile televizorului fara stand sunt de 122.8 x 70.6 x 4.69 cm iar greutatea este de 18.9 Kg. Alte modele de televizoare performante pe care le-am analizat sunt: LG OLED42C26LB sau Samsung 50BU8572.

Imagine si sunet

LG OLED OLED55C11LB

LG OLED OLED55C11LB are un display cu rezolutie 4K Ultra HD, care reda imagini de o calitate exceptionala. Experienta foarte buna de vizualizare este asigurata de milioanele de pixeli auto-iluminati, care pot reda negrul perfect si un contrast nemaiintalnit. Culorile sunt redate cu 100% fidelitate, iar tehnologia HDR 10 Pro regleaza automat luminozitatea, pentru redarea chiar si a celor mai mici detalii. Procesorul α9 AI 4K proceseaza automat imaginile in miscare, iar tehnologia Motion Pro asigura redarea cursiva chiar si in timpul transmisiilor sportive.

Sistemul audio cu putere de 40 W asigura un sunet foarte bun, nemaifiind necesar un soundbar pentru a va bucura de o experienta completa de vizualizare.

Sistem de operare si conectivitate

Sistemul de operare webOS asigura un acces facil la aplicatiile smart si un transfer rapid intre meniuri si programe. Televizorul dispune de aplicatii de streaming preinstalate precum YouTube, Netflix, Disney+ sau HBO Max. Pe partea de conectivitate, pe langa Wi-Fi si Bluetooth exista si 3 porturi USB, 4 porturi HDMI si un slot pentru cardul CI+.

Acest televizor poate fi utilizat si pentru gaming, fiind unul dintre putinele modele certificate G-SYNC si AMD FreeSync Premium. Timpul de rapuns de 1ms si Game Optimizer asigura o redare fluida, fara efecte de tearing, pentru o experienta completa de gaming.

Telecomanda si garantie

Telecomanda LG OLED OLED55C11LB

Telecomanda LG Magic Remote de generatie noua asigura un acces facil la programe si meniuri, avand butoane dedicate pentru aplicatiile de straming. Controlul televizorului poate fi facut si cu ajutorul asistentilor vocali prin intermediul aplicatiei LG ThinQ. Eficienta energetica este incadrata in clasa G, consumul pentru 1000 de ore fiind de 106 kWh.

Puncte tari

+ design minimalist;

+ calitate foarte buna a imginii;

+ sunet de calitate;

+ gama variata de conectori;

+ telecomanda intuitiva;

+ functii de gaming.

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor;

Concluzii

In concluzie, LG OLED OLED55C11LB este un televizor cu design premium si cu imagine exceptionala. Sunetul excelent, optiunile de gaming si gama variata de conectori sunt alte atuuri ale acestui televizor incadrat in clasa premium produs de LG.

button-3

Manual de utilizare LG OLED55C11LB