Uscator de rufe Beko DH8544RX review

  • Consum
    (5)
  • Eficienta
    (4.8)
  • Pret
    (4.6)
4.8

Sumar

Beko DH8544RX este un uscator de rufe modern si eficient cu un consum redus de energie si un numar mare de programe de uscare. Garantia extinsa oferita de producator, motorul inverter care asigura un nivel redus de zgomot si vibratii si pretul redus din aceasta perioada fac din acest uscator de rufe o alegere excelenta pentru orice familie. 

Uscatoarele de rufe electrice sunt aparate electrocasnice care pana de curand erau folosite de micile pensiuni si hoteluri pentru uscarea rapida a lenjeriilor si prosoapelor. Scaderea pretului si eficienta energetica excelenta a modelelor moderne a facut insa ca tot mai multe persoane care nu au un spatiu amenajat pentru uscarea rufelor sa isi achizitioneze un uscator de rufe electric. Avantajul acestor aparate este uscarea rapida a rufelor, folosind programe speciale pentru diferite tipuri de haine si tesaturi precum cele delicate sau cele folosite de bebelusi. In cele ce urmeaza va vom prezenta un uscator electric modern fabricat de Beko, unul din cei mai mari producatori de electrocasnice din Europa.

=> Vezi si: Topul Celor Mai Bune Uscatoare De Rufe

Uscator de rufe Beko DH8544RX

Uscator de rufe modern

Beko DH8544RX este un uscator de rufe cu un design modern de culoare alba si un hublou cu rama neagra care se deschide spre dreapta. Acest model are o capacitate de 8 Kg de rufe, fiind potrivit pentru familiile medii sau chiar pentru pensiunile agro-turistice cu mai putine locuri de cazare. Desi are o capacitate generoasa, acest uscator de rufe are dimensiuni mai degraba compacte de 60.9 x 59.5 x 84.6 cm, astfel ca va putea sa fie instalat pe un hol sau intr-o incapere mai ingusta alaturi de masina de spalat rufe.

Eficienta si consum redus

Beko DH8544RX are un consum anual de energie de 176 kWh, o valoare foarte redusa care inseamna un cost lunar cu energia electrica de aproximativ 10 lei. Consumul de energie este incadrat in cea mai eficienta clasa energetica A+++, eficienta la uscare fiind de asemenea incadrata in clasa A. Nivelul de zgomot este de 66 dB, o valoare rezonabila daca luam in considerare capacitatea mare de rufe care pot fi uscate.

=> Vedeti si: Alte Reviewuri De Uscatoare De Rufe

Consum Beko DH8544RX

Panou de control si programe

Panoul de control este format dintr-un buton rotativ pentru selectarea programului de uscare, doua butoane mici pentru pornire/oprire si pauza si un display electronic cu butoane cu touch pentru persoanlizarea programului de uscare si selectarea functiilor si tehnologiilor optionale. Acest model are 16 programe de spalare pentru diferite tipuri de haine precum jeans, sport, camasi, mix si lana dar si programe speciale precum cel Nocturn care are un mod de functionare mai silentios sau Baby Protect care ofera conditii optime pentru uscarea hainelor persoanelor cu pielea sensibila. Un alt program foarte util este Refresh care permite improspatarea si eliminarea mirosurilor neplacute a hainelor putin purtate in doar 10 minute. Durata medie a unui program standard de uscare este de 152 de minute, insa utilizand functia RapiDry veti putea sa uscati rufele cu 42% mai rapid.

Functii si tehnologii

Acest model foloseste numeroase functii si tehnologii inteligente dezvoltate de Beko precum Optisense care permite alegerea nivelului de uscare a rufelor, Aquawave prin care cuva are miscari fluide pentru a nu afecta tesaturile sensibile sau functia de Auto anti-sifonare care permite purtarea hainelor imediat ce sunt scoase din uscator. Pompa de caldura Eco Gentle Heat Pump permite recircularea aerului cald pentru un consum redus de energie iar pentru blocarea accesului copiilor la meniu puteti utiliza functia Child lock. Pentru a putea verifica stadiul de uscare a rufelor puteti utiliza lumina interioara iar pentru a spala rufele atunci cand sunteti la serviciu sau la cumparaturi puteti folosi functia de pornire intarziata. Confirmarea fiabilitatii acestui uscator este data si de garantia exstina la 5 ani oferita de Beko.

Puncte tari

+ design modern si compact

+ capacitate buna de incarcare

+ display digital si meniu intuitiv

+ consum redus de energie

+ 16 programe eficiente de uscare

+ garantie extinsa la 5 ani

Puncte slabe

– nivelul de zgomot nu este foarte redus

Concluzii

Concluzionand, Beko DH8544RX este un uscator de rufe modern si eficient cu un consum redus de energie si un numar mare de programe de uscare. Garantia extinsa oferita de producator, motorul inverter care asigura un nivel redus de zgomot si vibratii si pretul redus din aceasta perioada fac din acest uscator de rufe o alegere excelenta pentru orice familie.