Samsung DV90CGC0A0ABLE, Uscător de rufe, 9 Kg, Clasa A++, Wi-Fi – Păreri și Review

▷Samsung DV90CGC0A0ABLE Uscător de Rufe ⭐ Păreri și Review
Samsung DV90CGC0A0ABLE

Product Name: Samsung DV90CGC0A0ABLE

Product Description: Samsung DV90CGC0A0ABLE este un uscător de rufe cu pompă de căldură care are o capacitate de încărcare de 9 Kg și o eficiență energetică încadrată în clasa A++. Uscătorul dispune de 14 cicluri de uscare și are un nivel al zgomotului de 65 dB.

Brand: Samsung

 • Design
  (4.8)
 • Eficiență energetică
  (4.5)
 • Programe și tehnologii
  (4.8)
 • Calitate/Preț
  (4.4)
4.6

Sumar

Samsung DV90CGC0A0ABLE este un uscător de rufe cu design elegant și cu o gama variată de programe. Panoul de control intuitiv, tehnologiile de ultimă generație și funcțiile utile sunt alte atuuri ale acestui uscător automat produs de compania sud-coreeană Samsung.

Pros

+ design elegant;
+ panou de control tactil;
+ 14 cicluri de uscare;
+ tehnologii moderne;
+ funcții utile;
+ garanție extinsă pentru motor. 

Cons

– prețul este destul de mare;
– eficiența energetică nu este cea mai bună.

Uscătoarele automate de rufe Samsung reprezintă o soluție de încredere pentru uscarea eficientă și delicată a hainelor. Cele mai noi modele de uscătoare automate produse de Samsung integrează tehnologii avansate precum senzori de umiditate și programe adaptabile pentru a asigura uscarea rapidă a hainelor și protejarea țesăturilor delicate. Cu opțiuni de conectivitate Wi-Fi și designuri elegante, aceste aparate electrocasnice se pot încadra perfect în price locuință modernă. Samsung DV90CGC0A0ABLE este un astfel de uscător de rufe cu design elegant și specificații tehnice foarte bune, iar in continuare le vom analiza pe cele mai importante dintre acestea.

=> Vedeti si: Top 5 Cele Mai Bune Uscatoare De Rufe

Samsung DV90CGC0A0ABLE 

Samsung DV90CGC0A0ABLE – design, capacitate și dimensiuni

Cu un design rafinat și contemporan, uscătorul de rufe Samsung DV90CGC0A0ABLE atrage atenția încă de la prima vedere. Carcasa sa de culoare neagră este accentuată de hubloul ramă lată și de panoul de control digital, integrându-se armonios în orice locuință nouă sau renovată. Hubloul este reversibil, direcția de deschidere putând să fie modificată în funcție de necesități. Filtrul 2 în 1 situat în partea inferioară a ușii se curăță ușor, asigurând păstrarea performanțelor de uscare pe termen lung. Pereții laterali dispun de un design special, creat pentru a reduce nivelul vibrațiilor din timpul uscării rufelor.

Cu o capacitate generoasă de încărcare de 9 kg, acest model se adresează în special familiilor care au copii, oferindu-le o soluție eficientă și fiabilă pentru necesitățile lor zilnice de îngrijire a rufelor. Alte uscătoare performante de rufe pe care le-am analizat sunt: Bosch WQG245D4BY (9Kg, Clasa A+++) sau LG RH90V9JV2N (9Kg, clasa A+++).

Motor, eficiență energetică și tehnologii

Eficienta energetica Samsung DV90CGC0A0ABLE

Samsung DV90CGC0A0ABLE este dotat cu un motor Digital Inverter performant, care îi asigură o eficiența energetică încadrată în clasa A++. Consumul anual estimat, conform producătorului, este de 253 kWh, echivalent cu un cost lunar de aproximativ 20 lei. În plus, nivelul de zgomot de 65 dB este comparabil cu cel al altor modele de uscătoare de rufe de ultimă generație.

Acest model utilizează mai multe tehnologii de ultimă generație dezvoltate de Samsung precum:

 • OptimalDry – utilizează senzori de umiditate și temperatură pentru a ajusta automat timpul de uscare, reducând consumul energetic și protejând țesăturile;
 • Digital Inverter – motorul cu magneți puternici este silențios și fiabil, având cea mai lungă garanție din industrie;
 • Ai Energy – permite monitorizarea consumului energetic direct din aplicația SmartThings.

Panou de control și programe

Uscator de rufe Samsung DV90CGC0A0ABLE

Panoul de control asigură accesul facil la funcții și programe prin intermediul discului rotativ și a selectoarelor tactile. Acest model dispune de 14 cicluri de uscare:

1. Bumbac: Acest program este ideal pentru hainele din bumbac, asigurând o uscare eficientă și uniformă pentru aceste haine și articole.
2.  Lână: Proiectat special pentru hainele din lână și alte materiale delicate, acest program de uscare are o temperatură mai scăzută și mișcări mai blânde pentru a preveni deteriorarea fibrelor sensibile.
3 Prosoape: Acest program este optimizat pentru uscarea eficientă a prosoapelor, asigurând că acestea rămân moi și pufoase.
4. Rufe delicate: Ideal pentru materialele sensibile și articolele cu eticheta “spălare la mână”, acest program oferă o uscare blândă pentru a proteja țesăturile delicate.
5. Sintetice: Acest program este destinat hainelor din materiale sintetice, oferind o uscare eficientă fără a le deteriora.
6. Cool Air/Warm Air: Aceste programe permit alegerea între uscarea la temperaturi mai scăzute (Cool Air) sau la temperaturi moderate (Warm Air), în funcție de necesități.
7. Outdoor: Program destinat hainelor și echipamentelor sportive, asigurând o uscare eficientă și delicată.
8. Time Dry: Acest program permite utilizatorilor să seteze manual timpul de uscare dorit, fiind util pentru încărcături mixte sau când este necesar un control precis al timpului de uscare.
9. Iron Dry: Acest program usucă hainele până la un nivel ușor umed, facilitând călcarea ulterioară.
10. Lenjerie de pat: Acest program este conceput pentru lenjeria de pat, asigurând o uscare delicată și uniformă pentru astfel de articole voluminoase.
11. Quick Dry 35′: Un program rapid care usucă hainele în doar 35 de minute, ideal pentru articolele ușoare sau atunci când timpul este limitat.
12. Mixed Load: Acest program este ideal pentru încărcăturile mixte, permițând uscarea eficientă a diferitelor tipuri de materiale și dimensiuni de haine în același timp.
13. Downloaded: Acest program permite utilizatorilor să descarce programe suplimentare sau actualizări pentru uscătorul lor de rufe, oferindu-le mai multă flexibilitate și funcționalitate în utilizare.

Funcții, sisteme și garanție

Fiind un model de generație nouă, acest uscător de rufe dispune de funcții moderne care asigură o utilizare facilă. Cele mai importante funcții disponibile sunt iluminarea tamburului, finalul întârziat al programelor de uscare, blocarea accesului copiilor la meniu sau prevenirea formării cutelor chiar și pe țesăturile delicate. În plus, grație conectivității Wi-Fi, veți putea să controlați uscătorul și prin intermediul aplicației SmartThings. Acest mode dispune de o garanție standard de 2 ani, însă motorul Digital inverter are o garanție pentru piese de 20 de ani.

Puncte tari

+ design elegant;
+ panou de control tactil;
+ 14 cicluri de uscare;
+ tehnologii moderne;
+ funcții utile;
+ garanție extinsă pentru motor. 

Puncte slabe

– prețul este destul de mare;
– eficiența energetică nu este cea mai bună.

Concluzii

Concluzionând, Samsung DV90CGC0A0ABLE este un uscător de rufe cu design elegant și cu o gama variată de programe. Panoul de control intuitiv, tehnologiile de ultimă generație și funcțiile utile sunt alte atuuri ale acestui uscător automat produs de compania sud-coreeană Samsung.

button-3