Uscator de rufe Beko DH9444RXWST review

Beko DH9444RXWST
  • Eficienta energetica
    (4.5)
  • Programe si tehnologii
    (4.8)
  • Calitate/Pret
    (4.3)
4.5

Sumar

Beko DH9444RXWST este un uscator modern cu design elegant, capacitate mare de incarcare si o eficienta energetica excelenta. Gama variata de programe, panoul intuitiv de control si sistemele si tehnologiile moderne sunt alte atuuri ale acestui uscator de rufe din portofoliul Beko.ย 

ยป Profitati de reducerile de pana la 30% la produsele din campania
Stock Busters de la eMag
Click aici pentru oferta

Uscatoarele de rufe se regasesc in tot mai multe apartamente si case care nu au un spatiu amenajat pentru uscarea rufelor. Aceste aparate electrocasnice au dimensiuni similare cu cele ale unei masini de spalat rufe insa consumul energetic este substantial mai mare. Cele mai importante aspecte de care trebuie sa tineti cont in alegerea unui uscator de rufe pe langa eficienta energetica sunt capacitatea de incarcare, numarul de programe de uscare sau tehnologiile pe care le utilizeaza. In continuare va vom prezenta un uscator de rufe de generatie noua care este produs de compania turceasca Beko.

=> Vedeti si: Topul Celor Mai Bune Uscatoare De Rufe

Uscator de rufe Beko DH9444RXWST

Uscator de rufe cu design elegant

Beko DH9444RXWST este un uscator de rufe cu pompa de caldura care are un design modern, dominat de hubloul supradimensionat cu rama cromata si sticla transparenta. Deschiderea hubloului se face spre stanga la un unghi de 178 de grade care permite incarcarea usoara a hainelor si paturilor umede care sunt mai grele. Acest uscator are dimensiuni de 59.7 x 65.4 x 84.6 cm si o capacitate generoasa de incarcare de 9 Kg. 

Eficienta energetica excelenta

Beko DH9444RXWST utilizeaza o pompa de caldura Eco Gentle care permite recircularea aerului cald utilizat, consumul energetic fiind astfel mult mai redus. Consumul anual estimativ de energie de 259 kWh este incadrat in clasa A++ iar costul lunar nu va depasi 14 lei. Nivelul zgomotului de uscare de 65 dB este unul rezonabil, mai ales daca luam in considerare capacitatea generoasa de incarcare a uscatorului. 

Gama variata de programe

Panoul de control contine un buton rotativ pentru selectarea programelor de uscare si un display digital mare care este incadrat de 4 butoane pentru modificarea unor optiuni sau activarea unor functii suplimentare. Acest model dispune de 16 cicluri de uscare pentru diferite tipuri de tesaturi (bumbac, sintetice) dar si pentru jeans, echipament sportiv sau pentru paturi si cuverturi. In plus, aveti la dispozitie si un program Hygiene+ care va indeparta microbii si bacteriile din haine dar si un program rapid Daily Express.

=> Vedeti si: Alte Reviewuri De Uscatoare De Rufe

Beko DH9444RXWST

Tehnologii si functii moderne

DH9444RXWST utilizeaza mai multe tehnologii moderne dezvoltate de Beko precum Steam Therapy care utilizeaza aburul pentru indepartarea mirosurilor neplacute si eliminarea cutelor sau Optisense care foloseste senzori de temperatura si umiditate pentru obtinerea nivelului dorit de uscare al hainelor. Cele mai importante functii si optiuni sunt pornirea intarziata, blocarea accesului coliilor la meniu sau ajustarea nivelului de uscare a hainelor. 

Puncte tari

+ design modern

+ panou de control cu display digital

+ eficienta energetica A++

+ 16 programe de uscare

+ functii si optiuni utile

+ tehnologii moderne

+ garantie extinsa de 5 ani

Puncte slabe

– pretul intreg depaseste 3500 de lei

Concluzii

In concluzie, Beko DH9444RXWST este un uscator modern cu design elegant, capacitate mare de incarcare si o eficienta energetica excelenta. Gama variata de programe, panoul intuitiv de control si sistemele si tehnologiile moderne sunt alte atuuri ale acestui uscator de rufe din portofoliul Beko. 

Manual Beko DH9444RXWST