Daewoo DDR-VH9A, Uscator de rufe, Pompa de caldura, 9 Kg, Clasa A+++

▷ Review Daewoo DDR-VH9A - 9 Kg, Clasa A+++, 15 programe, 65 dB - Pareri
Uscator de rufe Daewoo DDR-VH9A

Product Name: Daewoo DDR-VH9A

Product Description: Daewoo DDR-VH9A este un uscator de rufe cu o capacitate de incarcare de 9 Kg si eficienta energetica A+++. Uscatorul dispune de 15 cicluri de spalare si are un nivel al zgomotului de 65 dB.

Brand: Daewoo

 • Design
  (4.4)
 • Eficienta energetica
  (5)
 • Programe si functii
  (4.6)
 • Calitate/Pret
  (4.5)
4.6

Sumar

Daewoo DDR-VH9A este un uscator de rufe cu design simplu si gama variata de programe. Eficienta energetica excelenta, functiile utile si raportul bun dintre calitate si pret sunt alte avantaje ale acestui uscator automat de rufe produs de Daewoo.

Pros

+ panou de control intuitiv;

+ eficienta energetica A+++;

+ gama variata de programe;

+ functii utile;

+ raport bun intre calitate si pret.

Cons

– nivelul zgomotului este destul de mare;

– lipsa unor tehnologii moderne.

Uscatoarele de rufe automate sunt aparate electrocasnice mari, care au un consum insemnat de energie. Un astfel de aparat are un consum care depaseste consumul total al unei combine frigorifice si al unei masini de spalat rufe, de aceea este indicat sa alegeti un model cu eficienta energetica cat mai buna. Alte specificatii pe care va trebui sa le aveti in vedere sunt capacitatea de incarcare, programele si functiile disponibile sau tehnologiile utilizate. Daewoo DDR-VH9A este un uscator de rufe care ofera un raport bun intre calitate si pret, iar in continuare va vom prezenta principalele specificatii ale acestui model.

=> Vedeti si: Top 5 Cele Mai Bune Uscatoare De Rufe

Uscator de rufe Daewoo DDR-VH9A

Daewoo DDR-VH9A – uscator de rufe cu pompa de caldura

Uscatorul de rufe Daewoo DDR-VH9A are o carcasa alba, simpla si un panou de control cu fundal negru. Peretii laterali ai uscatorului au striatii care contribuie la reducerea nivelului zgomotului. Hubloul are un diametru suficient de larg, iar in partea inferioara exista filtrul de scame care se scoate usor pentru a fi curatat. Acest model are o capacitate de incarcare de 9 Kg, fiind potrivit pentru o familie formata din 3-4 persoane.

Dimensiunile uscatorului sunt de  59.6 x 60.9 x 84.5 cm, instalarea putand sa fie facuta chiar si deasupra unei masini de spalat rufe cu dimensiuni cel putin egale. Pentru aceasta veti avea nevoie de un kit de suprapunere uscator universal.  Alte uscatoare cu specificatii tehnice bune sunt: Haier HD90-A3979-S sau Samsung DV80T5220AX/S7.

Eficienta energetica A+++

Daewoo DDR-VH9A are un motor cu eficienta energetica incadrata in cea mai buna clasa, A+++. Consumul energetic estimativ anual este de 194 kWh, ceea ce inseamna un cost lunar de aproximativ 15 lei. Durata unui program standard de uscare este de 3 ore si 25 de minute, iar eficienta la uscare este incadrata in clasa B, pe o scara de la A la G. Nivelul zgomotului este de 65 dB, o valoare putin mai mare in comparatie cu alte uscatoare de rufe mai scumpe. 

Daewoo DDR-VH9A

15 cicluri de uscare

Panoul de control contine un selector rotativ pentru alegerea ciclului de uscare, un display digital cu afisaj portocaliu si mai multe butoane pentru functii si optiuni. Acest model dispune de 15 programe care permit uscarea in functie de tesaturi (bumbac, lana, sintetice sau mixte) sau articolele (hainele bebelusilor, pleduri sau camasi care are o durata de doar 30 de minute). De asemenea exista si un program silentios, unul de improspatare a hainelor putin purtate si unul rapid cu durata de 45 de minute. Optiunile suplimentare includ pornirea intarziata, setarea gradului de uscare sau blocarea accesului copiilor la meniu. 

Puncte tari

+ panou de control intuitiv;

+ eficienta energetica A+++;

+ gama variata de programe;

+ functii utile;

+ raport bun intre calitate si pret.

Puncte slabe

– nivelul zgomotului este destul de mare;

– lipsa unor tehnologii moderne.

Concluzii

In concluzie, Daewoo DDR-VH9A este un uscator de rufe cu design simplu si gama variata de programe. Eficienta energetica excelenta, functiile utile si raportul bun dintre calitate si pret sunt alte avantaje ale acestui uscator automat de rufe produs de Daewoo.

Tags: