Uscator de rufe Bosch WTM85251BY pareri si review

🥇 Bosch WTM85251BY - 8 Kg, Clasa A++, 15 programe, 68 dB, 5 ani garantie
Uscator de rufe Bosch WTM85251BY

Product Name: Bosch WTM85251BY

Product Description: Bosch WTM85251BY este un uscator de rufe hibrid cu capacitate de incarcare de 8 Kg si eficienta energetica A++. Uscatorul dispune de 15 programe de uscare si de functii utile precum curatarea automana a condensatorului.

  • Eficienta energetica
    (4.5)
  • Programe si optiuni
    (4.6)
  • Calitate/Pret
    (4.4)
4.5

Sumar

Bosch WTM85251BY este un uscator de rufe cu pompa de caldura si condensare care are eficienta energetica buna si o capacitate de incarcare generoasa. Gama variata de programe, functiile si optiunile utile si garantia extinsa de 5 ani sunt alte avantaje ale acestui uscator de rufe din portofoliul Bosch. 

Pros

+ desing modern

+ display digital tactil

+ eficienta energetica A++

+ gama variata de programe

+ functii utile

+ garantie extinsa de 5 ani

Cons

– pretul este pe masura specificatiilor

Uscarea heinelor, lenjeriilor si a altor articole necesita spatii dedicate interioare sau exterioare. Daca nu dispuneti de un astfel de spatiu, cea mai buna solutie este achizitionarea unui uscator automat de rufe. Un astfel de aparat are dimensiuni similare cu o masina de spalat rufe, insa consumul energetic este mult mai mare, de aceea este indicat sa alegeti un model cu o eficienta energetica cat mai buna. In cele ce urmeaza va vom prezenta un uscator de rufe incadrat in clasa premium care este produs de compania germana Bosch.

=> Vedeti si: Topul Celor Mai Bune Uscatoare De Rufe

Uscator de rufe Bosch WTM85251BY

Uscator de rufe hibrid

Bosch WTM85251BY este un uscator de rufe hibrid (cu pompa de caldura si condensare) care are un design alb minimalist si un hublou mare cu sticla transparenta. Hubloul se deschide inspre dreapta la un unghi suficient de larg pentru a facilita incarcarea hainelor, lenjeriilor si pledurilor mai voluminoase. Tamburul cu volum de 112 litri dispune de un sistem de iluminare si are o structura unica, permitand uscarea delicata a hainelor. Dimensiunile uscatorului sunt de 59.5 x 59.8 x 84.2 cm iar capacitatea de incarcare este de 8 Kg.  

Eficienta energetica buna

Bosch WTM85251BY are o eficienta energetica incadrata in clasa A++, consumul anual estimativ de 236 kWh avand un cost lunar de cel mult 13 lei. Un program standard are un consum energetic de 1.87 kWh si poate scadea pana la 1.14 kWh in cazul unei incarcaturi partiale. Eficienta la condensare este de 84% si este incadrata in clasa B pe o scare de la A la G. Nivelul zgomotului de uscare este de 64 dB, o valoare comparabila cu a altor uscatoare cu specificatii similare. 

15 cicluri de uscare

Panoul de control contine un selector rotativ pentru alegerea ciclului de uscare si un display digital cu afisaj rosu si butoane tactile pentru diferite functii si optiuni. In ceea ce priveste programele de uscare aveti la dispozitie optiuni in functie de tipul tesaturii (bumbac, lana, delicate, mixte) sau al articolelor (camasi, echipament sportiv, prosoape). In plus, veti putea alege si un program temporizat cu aer rece sau unul cu aer cald, in functie de tipul tesaturii. Durata unui program standard este destul de mare (211 minute) insa aceasta scade pana la 135 de minute in cazul unei incarcaturi partiale.

=> Vedeti si: Alte Reviewuri De Uscatoare De Rufe

Bosch WTM85251BY

Functii moderne

Dintre functiile optionale, cele mai utile sunt blocarea accesului copiilor la meniu, SelfCleaning Condenser care curata automat de scame condensatorul sau AutoDry care determina automat umiditatea rufelor si gradul de uscare necesar. Confirmarea fiabilitatii acestui uscator de rufe este confirmata si de garantia extinsa de 5 ani oferita de Bosch. 

Puncte tari

+ desing modern

+ display digital tactil

+ eficienta energetica A++

+ gama variata de programe

+ functii utile

+ garantie extinsa de 5 ani

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor

Concluzii

In concluzie, Bosch WTM85251BY este un uscator de rufe cu pompa de caldura si condensare care are eficienta energetica buna si o capacitate de incarcare generoasa. Gama variata de programe, functiile si optiunile utile si garantia extinsa de 5 ani sunt alte avantaje ale acestui uscator de rufe din portofoliul Bosch. 

Manual de utilizare Bosch WTM85251BY