Candy RO4 H7A2TCEX-S, Uscator rufe slim, 7 Kg, Clasa A++, Wi-Fi – Pareri si Review

? Candy RO4 H7A2TCEX-S - 7 Kg, Clasa A++, 16 programe, 67 dB, Wi-Fi
Uscator de rufe Candy RO4 H7A2TCEX-S

Product Name: Candy RO4 H7A2TCEX-S

Product Description: Candy RO4 H7A2TCEX-S este un uscator de rufe slim cu o capacitate de incarcare de 7 Kg si o eficienta energetica incadrata in clasa A++. Uscatorul dispune de 16 cicluri de uscare si de conexiune Wi-Fi si Bluetooth.

Brand: Candy

 • Design
  (4.7)
 • Eficienta energetica
  (4.5)
 • Programe si functii
  (4.9)
 • Calitate/Pret
  (4.4)
4.6

Sumar

Candy RO4 H7A2TCEX-S este un uscator de rufe cu dimensiuni compacte si eficienta energetica buna. Gama variata de programe, conectivitatea Wi-Fi si functiile moderne fac din acest uscator de rufe o alegere foarte buna pentru o locuinta mica. 

Pros

+ design modern

+ display digital tactil

+ conectivitate Wi-Fi

+ eficienta energetica A++

+ 16 cicluri de uscare

+ functii utile

Cons

– durata programelor este destul de mare

– pretul este pe masura specificatiilor

Uscatoarele automate de rufe au in general o capacitate mare de incarcare si dimensiuni pe masura. Ca si in cazul masinilor de spalat rufe, exista si uscatoare slim care pot fi instalate pe un hol sau intr-o baie de mici dimensiuni. O capacitate de incarcare mai redusa vine si cu un consum energetic mai mic, un aspect foarte important daca tine cont ca aceste aparate electrocasnice sunt printre cei mai mari consumatori din casa. Candy RO4 H7A2TCEX-S este un astfel de uscator de rufe cu dimensiuni compacte iar in cele ce urmeaza veti gasi o prezentare a acestui aparat electrocasnic.

=> Vedeti si: Topul Celor Mai Bune Uscatoare De Rufe

Uscator de rufe Candy RO4 H7A2TCEX-S

Candy RO4 H7A2TCEX-S – uscator de rufe slim

Uscatorul de rufe Candy RO4 H7A2TCEX-S are un design aparte, utilizat si de unele masini de spalat produse de Candy precum Candy Rapido RO4 1274DXH5\1-S, Candy RapidO ROW 4856DHC/1-S, Candy RapidO RO16106DXHC51 sau Candy RapidO RO41274DXH51-S. Hubloul are un diametru destul de larg care faciliteaza incarcarea rufelor umede. Pe partea interioara a usei exista un recipient Easy Case de colectare a apei care se goleste foarte usor. Acest model are dimensiuni compacte (59.6 x 46.5 x 82 cm) si o capacitate de incarcare de 7 Kg de rufe, fiind destinat utilizarii familiilor cu 3-4 persoane. Instalarea uscatorului se poate face chiar si deasupra unei masini de spalat rufe slim cu ajutorul unui kit de suprapunere

Eficienta energetica buna

Candy RO4 H7A2TCEX-S are o eficienta energetica incadrata in clasa A++, consumul anual fiind estimat de producator la 212 kWh. Acest consum are un cost lunar de cel mult 12.5 lei. Eficienta la condensare este incadrata in clasa B pe o scara de la A la G. In ceea ce priveste nivelul zgomotului acesta are o valoare de 67 dB, comparabila cu a altor uscatoare de rufe slim. 

15+1 cicluri de uscare

Panoul de control tactil contine un display digital cu afisaj rosu in partea centrala si un selector rotativ in partea dreapta. Gama de cicluri de uscare disponibile include optiuni in functie de tipul tesaturii (bumbac, lana, sintetice). Mai mult exista si un set de cicluri rapide cu o durata mai mica de 90 de minute care sunt potrivite pentru diferite tipuri de articole. Durata unui program standard este de 230 de minute dar gratie tehnologiei Kg Detector aceasta poate sa scada pana la 70% in functie de cantitatea de rufe incarcata. 

=> Vedeti si: Alte Reviewuri De Uscatoare De Rufe

Candy RO4 H7A2TCEX-S

Conectivitate Wi-Fi si Bluetooth

Controlul uscatorului se poate face si de pe smartphone sau tableta, gratie conectivitatii Wi-Fi si Bluetooth. Prin intermediul aplicatiei Simply-Fi veti putea sa descarcati pana la 20 de programe de spalare pentru anumite tipuri de tesaturi sau articole. Alte optiuni utile sunt pornirea intarziata intr-un interval de pana la 24 de ore, salvarea programelor favorite sau calcarea facila a rufelor.

Puncte tari

+ design modern

+ display digital tactil

+ conectivitate Wi-Fi

+ eficienta energetica A++

+ 16 cicluri de uscare

+ functii utile

Puncte slabe

– durata programelor este destul de mare

– pretul este pe masura specificatiilor

Concluzii

In concluzie, Candy RO4 H7A2TCEX-S este un uscator de rufe cu dimensiuni compacte si eficienta energetica buna. Gama variata de programe, conectivitatea Wi-Fi si functiile moderne fac din acest uscator de rufe o alegere foarte buna pentru o locuinta mica. 

Tags: