Uscator de rufe Bosch WTR85V10BY review

Bosch WTR85V10BY
  • Consum
    (4.5)
  • Functii si programe
    (4.8)
  • Calitate/Pret
    (4.3)
4.5

Sumar

Bosch WTR85V10BY este un uscator premium de rufe cu un design modern si un consum redus de energie. Panoul de control intuitiv, cele 15 programe de uscare si nivelul redus alΒ  zgomotului sunt alte avantaje ale acestui uscator de rufe produs de Bosch.

Aparatele electrocasnice comercializate sub marca Bosch sunt apreciate atat pentru designul modern cat si pentru calitatea materialelor utilizate. In plus, cele mai noi modele utilizeaza tehnologii de ultima generatie dezvoltate de compania germana care le eficientizeaza consumul si le imbunatatesc considerabil fiabilitatea. Chiar daca au preturi mai mari, electrocasnicele Bosch au o durata mare de utilizare, care poate sa depaseasca 10 ani. In cele ce urmeaza va vom prezenta un uscator de rufe cu specificatii tehnice foarte bune care este produs de Bosch.

Uscator de rufe Bosch WTR85V10BY

=> Vedeti si: Topul Celor Mai Bune Uscatoare De Rufe

Uscator premium de rufe

Bosch WTR85V10BY este un uscator de rufe cu pompa de caldura care are un design modern cu hublou supradimensionat cu rama ingusta si sticla transparenta. Hubloul are deschidere spre dreapta si o forma semicirculara care permite incarcarea si descarcarea facila a rufelor. Acest model are dimensiuni de 59.8 x 63.6 x 84.8 cm si o capacitate de incarcare de 8 Kg, fiind potrivit pentru familiile formate din 4-5 persoane.

Motor cu eficienta energetica A++

Bosch WTR85V10BY are un motor cu un consum anual estimativ de 235 kWh care este incadrat in clasa de eficienta energetica A++, un ciclu standard de uscare avand un consum de 1.87 kWh. Uscatorul are o eficienta medie a condensarii de 82%, o valoare foarte buna in comparatie cu alte modele cu specificatii similare. Nivelul zgomotului este un alt atu al acestui model, valoarea de 65 dB fiind comparabil cu cel al unei masini de spalat rufe.

=> Vedeti si: Alte Reviewuri De Uscatoare De Rufe

Bosch WTR85V10BY

15 programe de uscare

Panoul de control contine un display digital cu afisaj rosu care este incadrat de 6 butoane cu touch si un buton rotativ pentru selectarea programului de uscare. WTR85V10BY dispune de 15 programe de uscare pentru anumite tipuri de haine (camasi, bluze, delicate, sport/fitness) insa exista si optiuni de uscare doar cu aer cald sau rece. In plus aveti la dispozitie si un program de stoarcere fara uscare potrivit pentru hainele din lana.

Sisteme si tehnologii moderne

Fiind un uscator premium, acest model dispune de mai multe sisteme si tehnologii moderne precum Sensitive Drying System care asigura o distributie optima a rufelor si o uscare uniforma sau AutoDry Technology care utilizeaza senzori pentru determinarea gradului de umiditate a rufelor. Designul este unul AntiVibration pentru reducerea nivelului zgomotului si al vibratiilor iar optiunile speciale includ uscarea delicata, antisifonarea sau ajustarea gradului de uscare. In plus, veti putea sa blocati accesul copiilor la meniu sau sa uscati rufele atunci cand sunteti la serviciu cu ajutorul functiei de pornire intarziata.

Puncte tari

+ design modern

+ panou de control cu display digital

+ consum redus de energie

+ 15 programe de uscare

+ sisteme si tehnologii moderne

+ design AntiVibration

+ nivel rezonabil al zgomotului

Puncte slabe

pretul poate fi un impediment

Concluzii

In concluzie, Bosch WTR85V10BY este un uscator premium de rufe cu un design modern si un consum redus de energie. Panoul de control intuitiv, cele 15 programe de uscare si nivelul redus al  zgomotului sunt alte avantaje ale acestui uscator de rufe produs de Bosch.

Manual Bosch WTR85V10BY