▷Bespoke Samsung DV90BB9445GMS7, Uscator de rufe, 9 Kg, Clasa A+++ – Pareri si Review

▷Samsung DV90BB9445GMS7 Uscator de Rufe ⭐ Review si Pareri
Uscator de rufe Samsung DV90BB9445GMS7

Product Name: Samsung DV90BB9445GMS7

Product Description: Bespoke Samsung DV90BB9445GMS7 este un uscator de rufe cu o capacitate de incarcare de 9 Kg si eficienta energetica incadrata in clasa A+++. Uscatorul dispune de 19 cicluri de spalare si are un nivel al zgomotului de 63 dB.

Brand: Samsung

 • Design
  (4.9)
 • Eficienta energetica
  (5)
 • Programe si tehnologii
  (4.9)
 • Calitate/Pret
  (4.5)
4.8

Sumar

Samsung DV90BB9445GMS7 este un uscator premium de rufe, cu design minimalist si eficienta energetica foarte buna. Conectivitatea Wi-Fi, gama variata de cicluri de uscare si tehnologiile de ultima generatie fac din acest uscator de rufe o alegere excelenta pentru familiile cu venituri mai mari.

Pros

+ design premium;

+ eficienta energetica foarte buna;

+ 19 cicluri de uscare;

+ conectivitate Wi-Fi;

+ tehnologii moderne;

+ garantie 20 ani pentru motor.

Cons

– pretul este pe masura specificatiilor;

– garantie standard.

Uscarea rufelor in anotimpurile rece poate fi problematica, mai ales daca nu aveti un spatiu interior dedicat. Cea mai eficienta solutie de uscare a rufelor este oferita de uscatoarele automate de rufe. Aceste aparate electrocasnice dispun de programe variate de spalare si de functii moderne care protejeaza chiar si cele mai delicate tesaturi. In plus, modelele noi au o eficienta energetica foarte buna, consumul de energie fiind unul rezonabil. Bespoke Samsung DV90BB9445GMS7 este un uscator de rufe performant, iar in continuare vom analiza specificatiile importante ale acestui model.

=> Vedeti si: Top 5 Cele Mai Bune Uscatoare De Rufe

Uscator de rufe Samsung DV90BB9445GMS7

Bespoke Samsung DV90BB9445GMS7 – design, capacitate si dimensiuni

Uscatorul de rufe Samsung DV90BB9445GMS7 are un design exclusivist, cu o carcasa neagra si un hublou cu rama de aceeasi culoare. In plus, display-ul digital mare si selectoarele tactile contribuie la designul minimalist al acestui model. Peretii laterali dispun de un design Anti Vibration, care reduce nivelul vibratiilor din timpul uscarii rufelor si a altor articole. Hubloul are un diametru mare si o usa reversibila, directia de deschidere putand fi modificata in functie de spatiul de instalare. Filtrul inovator cu doua straturi asigura functionarea in siguranta a uscatorului, curatarea acestuia trebuind facuta atunci cand sunteti instiintati de o alerta sonora. Acest uscator are o capacitate de incarcare de 9 Kg, fiind potrivit pentru familiile formate din 4-5 persoane.

Uscatorul are o baza patrata (60 x 60 cm) si o inaltime standard (85 cm), instalarea putand sa fie facuta atat independent cat si suprapus pe o masina de spalat rufe cu dimensiuni cel putin egale. Alte uscatoare performante de rufe pe care le-am analizat sunt: Bosch WAG235DREU (9 Kg, clasa A+++) sau AEG TR818A4E (8 Kg, clasa A+++).

Eficienta energetica si zgomot

Eficienta energetica Samsung DV90BB9445GMS7

Samsung DV90BB9445GMS7 are un motor Digital Inverter de ultima generatie, care este atat economic cat si fiabil. Eficienta energetica este incadrata in cea mai buna clasa A+++, consumul anual de 182 kWh, avand un cost lunar de aproximativ 14 lei. Tehnologia pompei de caldura asigura atat un consum redus de energie cat si protejearea chiar si a tesaturilor delicate. Nivelul zgomotului este de doar 63 dB, astfel ca nu veti fi deranjati chiar daca instalati uscatorul pe un hol in apropierea dormitoarelor.

Panou de control, programe si functii

Samsung DV90BB9445GMS7

Panoul de control consta intr-un disc rotativ cromat, un display digital mare si selectoare tactile pentru pornire/oprire, functii si optiuni. Controlul uscatorului se poate face si prin intermediul aplicatiei SmartThings pentru smartphone, gratie conectivitatii Wi-Fi. Acest model dispune de nu mai putin de 19 cicluri de uscare: AI Dry, Aer Rece, Iron Dry, Echipament Sportiv, Self Dry Tub, Time Dry, Prospoape, Aer Cald, Lana, Air Refresh, Lenjerie de Pat, Quick Dry’35, Bumbac, Rufe delicate, Camasi, Sintetice, Silent Dry, Super Speed si Hygiene Care.

Durata unui ciclu standard este de 215 minute, insa gratie functiei QuickDrive aceasta poate fi redusa cu pana la 35%. Alte functii utile sunt alegere timpului si a gradului de uscare, blocarea accesului copiilor la meniu sau prevenirea formarii cutelor.

Tehnologii si garantie

Fiind un uscator de rufe lansat recent, acest model dispune de cele mai noi tehnologii dezvoltate de compania sud-coreeana precum:

 • Ai Dry – utilizeaza mai multi senzori care monitorizeaza umiditatea rufelor in timp real si asigura cantitatea optima de caldura pentru fiecare incarcatura;
 • AI Control – personalizeaza uscarea rufelor, sugerand programe sau memorand functiile si optiunile utilizate mai des;
 • Digital Inverter -foloseste magneti rezistenti care asigura fiabilitatea motorului si un consum energetic mai redus.

Acest model beneficiaza de o garantie standard de 24 luni, insa motorul digital inverter dispune de cea mai mare garantie oferita in acest moment: 20 ani.

Puncte tari

+ design premium;

+ eficienta energetica foarte buna;

+ 19 cicluri de uscare;

+ conectivitate Wi-Fi;

+ tehnologii moderne;

+ garantie 20 ani pentru motor.

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor;

– garantie standard.

Concluzii

In concluzie, Samsung DV90BB9445GMS7 este un uscator premium de rufe, cu design minimalist si eficienta energetica foarte buna. Conectivitatea Wi-Fi, gama variata de cicluri de uscare si tehnologiile de ultima generatie fac din acest uscator de rufe o alegere excelenta pentru familiile cu venituri mai mari.

button-3

Manual de utilizare Bespoke Samsung DV90BB9445GMS7