Uscator de rufe LG RC90U2AV4Q review

LG RC90U2AV4Q
  • Eficienta energetica
  • Prorgrame si optiuni
  • Calitate/Pret
4.8

Sumar

LG RC90U2AV4Q este un uscator cu pompa de caldura cu o capacitate mare de incarcare si o eficienta energetica excelenta. Functiile si optiunile utile, programele variate si tehnologiile moderne sunt alte atuuri ale acestui uscator de rufe din portofoliul LG. 

» Nu ratati reducerile de pana la 70% la produsele din campania Outlet de la eMag
Click aici pentru oferta

Eficienta energetica este importanta pentru toate aparatele electrocasnice insa trebuie sa fie unul dintre principalii factori de alegere ai aparatelor care au un consum ridicat de energie. Cei mai mari consumatori de energie dintr-o casa sunt uscatoarele de rufe, combinele frigorifice, masinile de spalat rufe si cele de spalat vase. De exemplu, un uscator de rufe folosit regulat poate sa aiba un consum de energie mai mare decat consumul cumulat al combinei frigorifice si masinii de spalat rufe. In cele ce urmeaza va vom prezenta un uscator de rufe cu eficienta energetica excelenta care este produs de LG.

=> Vedeti si: Topul Celor Mai Bune Uscatoare De Rufe

Uscator de rufe LG RC90U2AV4Q

Uscator de rufe cu pompa de caldura

LG RC90U2AV4Q este un uscator de rufe cu pompa de caldura cu dimensiuni similare cu ale unei masini de spalat si un design modern cu hublou cu rama neagra si sticla transparenta. Directia de deschidere a hubloului estespre stanga, insa se poate modifica in functie de amenajarea spatiului de instalare. Unghiul larg si diametrul mare permit incarcarea usoara a hainelor umede dupa spalare. Uscatorul are dimensiuni de 69 x 60 x 85 cm si o capacitate de incarcare de 9 Kg, fiind ideal pentru familiile formate din 3-4 persoane.

Eficienta energetica A+++

» Nu ratati reducerile de pana 50% la produsele din campania Reducerile Primaverii de la Altex
Click aici pentru oferta

LG RC90U2AV4Q are o pompa de caldura Dual Inverter care impreuna cu tehnologia Eco Hybrid asigura un consum redus de energie in comparatie cu alte modele cu specificatii similare. Consumul anual estimativ de energie este de 194 kWh pe an, costul lunar cu energia consumata fiind de cel mult 11 lei. Eficienta de condensare este de 91% iar recipientul de colectare are o capacitate generoasa de 4.9 litri. Nivelul zgomotului de functionare este de 64 dB o valoare comparabila cu cea a masinilor de spalat rufe.

14 programe de uscare

Configurarea panoul de control este clasica, in partea centrala existand butonul rotativ pentru selectarea programului de spalare iar in partea dreapta un display digital cu afisaj alb si butoane cu touch pentru activarea unor functi si optiuni. Uscatorul dispune de 14 programe de uscare pentru diferite tipuri de haine (din bumbac, lana, delicate, mix, antialergic, echipament sportiv) si unul pentru plapumi. Durata unui program standard de uscare este de 230 de minute insa aveti la dispozitie si un program de uscare rapid cu durata de doar 30 de minute.

=> Vedeti si: Alte Reviewuri De Uscatoare De Rufe

LG RC90U2AV4Q

Tehnologii de ultima generatie

Pe langa tehonolgia Eco Hybrid acest model dispune de senzori pentru detectarea automata a umiditatii rufelor si ajustarea timpului de uscare in functie de aceasta. Uscarea rufelor poate fi facuta cu aer rece sau cald in functie de tipul tesaturii in cel mult 3 niveluri de uscare iar senzorii filtrului va vor instiinta cand trebuie curatat. In plus, tehnologia SmartThinQ permite descarcarea de programe noi sau controlul uscatorului printr-o aplicatie de pe smartphone. 

Puncte tari

+ panou de control digital

+ eficienta energetica A+++

+ nivel rezonabil al zgomotului

+ 14 cicluri de uscare

+ functii si optiuni utile

+ tehnologie SmartThinQ

Puncte slabe

– pretul poate fi un impediment

Concluzii

Concluzionand, LG RC90U2AV4Q este un uscator cu pompa de caldura cu o capacitate mare de incarcare si o eficienta energetica excelenta. Functiile si optiunile utile, programele variate si tehnologiile moderne sunt alte atuuri ale acestui uscator de rufe din portofoliul LG. 

Manual de utilizare LG RC90U2AV4Q

Tags: