Haier HD90-A3979-S, Uscator de rufe, 9 Kg, Clasa A+++, 14 programe – Pareri si Review

▷ Review Haier HD90-A3979-S - 9 Kg, Clasa A+++, 14 programe, 66 dB - Pareri
Uscator de rufe Haier HD90-A3979-S

Product Name: Haier HD90-A3979-S

Product Description: Haier HD90-A3979-S este un uscator de rufe cu pompa de caldura care are o capacitate de incarcare de 9 Kg si o eficienta energetica incadrata in clasa A+++. Uscatorul dispune de 14 cicluri de uscare si are un nivel al zgomotului de 66 dB.

Brand: Haier

 • Design
  (5)
 • Eficienta energetica
  (5)
 • Programe si tehnologii
  (4.8)
 • Calitate/Pret
  (4.5)
4.8

Sumar

Haier HD90-A3979-S este un uscator de rufe cu pompa de caldura care are un design premium si o eficienta energetica excelenta. Panoul de control tactil, gama variata de programe si tehnologiile de ultima generatie sunt alte atuuri ale acestui uscator de rufe din portofoliul Haier.

Pros

+ design premium;

+ panou de control tactil;

+ eficienta energetica incadrata in clasa A+++;

+ gama variata de programe;

+ tehnologii si functii moderne.

Cons

– pretul este pe masura specificatiilor;

– lipsa conectivitatii Wi-Fi.

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Compania chineza Haier este cel mai mare producator de electrocasnice la nivel mondial, iar de curand produsele acestui brand sunt disponibile si in Romania. Aparatele electrocasnice produse de Haier se remarca atat printr-un design modern cat si prin specificatii tehnice foarte bune. Cele mai noi modele utilizeaza tehnologii de ultima generatie care le eficientizeaza consumul si le imbunatatesc performantele. Haier HD90-A3979-S este un astfel de uscator de rufe de generatie noua, iar in continuare va vom prezenta cele mai importante specificatii ale acestui model. 

=> Vedeti si: Top 5 Cele Mai Bune Uscatoare De Rufe

Uscator de rufe Haier HD90-A3979-S

Haier HD90-A3979-S – uscator premium de rufe

Haier HD90-A3979-S este un uscator de rufe cu pompa de caldura care are un design elegant, din care iese in evidenta panoul de control tactil si hubloul supradimensionat. Peretii laterali au un design semicircular, creat pentru reducerea nivelului vibratiilor si al zgomotului. Hubloul are un diametru larg de 36 cm care faciliteaza incarcarea rufelor, iar tamburul are un design special care protejeaza chiar si tesaturile sensibile.

Acest model are o capacitate generoasa de incarcare de 9 Kg si dimensiuni de 59.5 x 60 x 85 cm, instalarea putand sa fie facuta si deasupra unei masini de spalat rufe cu ajutorul unui kit de suprapunere. Alte uscatoare performante de rufe sunt: Samsung DV80T5220AX/S7, Beko DG8540SX sau Bosch WTR87TW0BY.

Motor inverter economic

Haier HD90-A3979-S are un motor inverter de generatie noua, care utilizeaza un camp magnetic pentru reducerea frecarii mecanice intre componente. Eficienta energetica a motorului este excelenta, consumul anual estimativ de 193 kWh fiind incadrat in cea mai buna clasa: A+++. Eficienta la uscare este incadrata in clasa B, pe o scara de la A la G, iar nivelul zgomotului este de 66 dB, o valoare similara cu cea a altor uscatoare automate de generatie noua. Uscatorul dispune de 3 optiuni de uscare: gata de asezat in dulap, pregatite pentru calcare si asezate pe umeras. Sistemul de filtrare in trei straturi colecteaza chiar si scamele de mici dimensiuni, curatarea filtrului facandu-se foarte uor sub jet de apa rece.

Panou de control tactil

Panoul de control contine un display digital integrat mare, cu afisaj albastru si selectoare tactile. Acest model dispune de nu  mai putin de 14 programe dedicate pentru anumite articole (camasi, prosoape, perne, paturi, echipament sportiv, haine cu volum mare, sau hainele bebelusilor) sau tesaturi (bumbac, lana, sintetic sau mixte). Exista, de asemenea, si un program de uscare rapida si unul pentru uscare usoara, pentru hainele mai delicate. Uscarea hainelor poate fi facuta alegand una din cele trei optiuni: gata de asezat in dulap, pregatite pentru calcare si asezate pe umeras.

Haier HD90-A3979-S

Tehnologii inovatoare

Fiind un model premium, acest uscator dispune de cele mai noi tehnologii si functii dezvoltate de Haier precum:

 • I-Refresh – revitalizeaza tesaturile cu ajutorul aburului;
 • Full Time Reverse – reduce sifonarea prin rotirea tamburului in ambele sensuri;
 • ABT – suprafetele sensibile precum garnitura taburului sunt tratate cu ioni de zinc pentru a preveni dezvoltarea bacteriilor;
 • Dry Sensor – utilizeaza un senzor care monitorizeaza permanent gradul de umiditate al rufelor, oprind programul atunci cand acestea sunt sucate;
 • I-Time – permite ajustarea timpului de uscare in functie de necesitati.

Puncte tari

+ design premium;

+ panou de control tactil;

+ eficienta energetica incadrata in clasa A+++;

+ gama variata de programe;

+ tehnologii si functii moderne.

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor;

– lipsa conectivitatii Wi-Fi.

Concluzii

In concluzie, Haier HD90-A3979-S este un uscator de rufe cu pompa de caldura care are un design premium si o eficienta energetica excelenta. Panoul de control tactil, gama variata de programe si tehnologiile de ultima generatie sunt alte atuuri ale acestui uscator de rufe din portofoliul Haier.