Beko B5T68247, Uscator de rufe in condensare, 8 Kg, Clasa A+++ – Pareri si Review

Beko B5T68247 Uscator de Rufe 8 Kg ⭐ Review si Pareri
Uscator de rufe Beko B5T68247

Product Name: Beko B5T68247

Product Description: Beko B5T68247 este un uscator de rufe in condensare cu o capacitate de incarcare de 8 Kg si eficienta energetica incadrata in clasa A+++. Uscatorul dispune de 15 cicluri de uscare si are un nivel al zgomotului de 63 dB.

Brand: Beko

 • Design
  (4.6)
 • Eficienta energetica
  (5)
 • Programe si tehnologii
  (4.8)
 • Calitate/Pret
  (4.4)
4.7

Sumar

Beko B5T68247 este un uscator de rufe cu eficienta energetica excelenta si o gama variata de programe. Nivelul redus al zgomotului, tehnologiile de ultima generatie si garantiile extinse sunt alte avantaje ale acestui uscator de rufe in condensare din portofoliul Beko.

Pros

+ design interesant;

+ eficienta energetica A+++;

+ 15 cicluri de uscare;

+ nivel redus al zgomotului;

+ tehnologii si functii moderne;

+ garantii extinse.

Cons

– pretul este destul de mare;

– lipsa conectivitatii Wi-Fi sau Bluetooth;

» Nu ratati reducerile de pana la 30% la produsele din campania CRazy Days de la eMag
Click aici pentru oferta

Uscatoarele automate de rufe sunt aparate electrocasnice mari care au un consum energetic important, care il depaseste pe cel al celorlalte electrocasnice din casa. Totusi, modelele mai noi, care au o eficienta energetica incadrata in clasa A+++ si care utilizeaza sisteme si tehnologii moderne pentru ajustarea timpului de uscare, au un consum energetic mai redus. Alte specificatii importante sunt capacitatea de incarcare, programele si functiile disponibile sau nivelul zgomotului.  Beko B5T68247 este un uscator de rufe cu eficienta energetica buna, iar in continuare vom analiza cele mai importante specificatii ale acestui model. 

=> Vedeti si: Top 5 Cele Mai Bune Uscatoare De Rufe

Uscator de rufe Beko B5T68247

 Beko B5T68247 – design, capacitate de incarcare si dimensiuni

Beko B5T68247 este un uscator in condensare din gama 2022, care are o carcasa alba si un hublou supradimensionat cu rama cromata. Lateralele uscatorului au un design box in box care contribuie la reducerea vibratiilor si a zgomotului. Cuva dispune de un sistem de iluminare si are un design special, care impreuna cu forma paletelor asigura o miscare fluida a rufelor in timpul uscarii.

Acest model are o capacitate de incarcare de 8 Kg si dimensiuni de 59.8 x 60.5 x 84.6, instalarea putand sa fie facuta si deasupra unei masini cu dimensiuni similare cu ajutorul unui kit de suprapunere. Alte modele de uscatoare de rufe cu specificatii tehnice bune sunt: Beko B5T68243 (8 Kg, clasa A+++) sau Haier HD90-A3979-S (9 Kg, clasa A+++).

Motor, eficienta energetica si zgomot

Eticheta energetica Beko B5T68247

Beko B5T68247 are un motor ProSmart Inverter de ultima generatie, care este atat economic cat si fiabil. Eficienta energetica este incadrata in clasa A+++, consumul anual estimativ de 177 kWh avand un cost lunar de aproximativ 13 lei. Eficienta la uscare este incadrata in clasa A, pe o scara de la A la G. Nivelul zgomotului de uscare este de 63 dB, acest model fiind unul din cele mai silentioase de pe piata. 

Panou de control, programe si functii

Beko B5T68247

Panoul de control contine un disc rotativ mecanic si un display digital cu fundal negru si selectoare tactile. Uscatorul dispune de nu mai putin de 15 programe: bumbac, bumbac eco, sintetice, jeans, gentle care, lana, spalare silentioasa, 5 Kg intr-o ora, mixte, echipament sportiv, camasi, hygienic drying, hygienic refresh, pleduri si program cu timp variabil. 

Durata unui program standard este de 2 ore si 54 de minute insa gratie tehnologiei RapiDry, dezvoltata de Beko, puteti usca 5 Kg de rufe in doar o ora. Functiile optionale includ amanarea pornirii, blocarea accesului copiilor la meniu sau prevenirea formarii cutelor.

Tehnologii, sisteme si garantie

Pe langa tehnologia RapiDry de care am amintit anterior, acest model utilizeaza si alte tehnologii si sisteme moderne precum:

 • Optisense – asigura optimizarea procesului de uscare cu ajutorul unor senzori de temperatura si umiditate;
 • Steam Cure – indeparteaza mirosurile neplacute si previne formarea cutelor cu ajutorul aburului fierbinte;
 • RecycledDry – 15% din componentele din plastic provin din materiale plastice reciclate;
 • AquaWave – cuva are un contur unic care protejeaza chiar si cele mai delicate tesaturi.

Acest model beneficiaza de o extragarantie de 5 ani si de o garantie extinsa de 10 ani pentru motorul ProSmart Inverter, ambele oferite de Beko.

Puncte tari

+ design interesant;

+ eficienta energetica A+++;

+ 15 cicluri de uscare;

+ nivel redus al zgomotului;

+ tehnologii si functii moderne;

+ garantii extinse.

Puncte slabe

– pretul este destul de mare;

– lipsa conectivitatii Wi-Fi sau Bluetooth;

Concluzii

In concluzie,  Beko B5T68247 este un uscator de rufe cu eficienta energetica excelenta si o gama variata de programe. Nivelul redus al zgomotului, tehnologiile de ultima generatie si garantiile extinse sunt alte avantaje ale acestui uscator de rufe in condensare din portofoliul Beko.

button-3

Manual de utilizare Beko B5T68247

Tags: