Uscator de rufe Whirlpool FreshCare+ FT M22 82Y EU review

Whirlpool FreshCare+ FT M22 82Y EU
  • Consum
    (4.5)
  • Tehnologii si optiuni
    (4.5)
  • Calitate/Pret
    (4.5)
4.5

Sumar

Whirlpool FreshCare+ FT M22 82Y EU este un uscator modern de rufe, cu o capacitate medie de incarcare si o gama variata de programe. Nivelul rezonabil al zgomotului, panoul de control intuitiv si raportul bun calitate/pret sunt alte avantaje ale acestui uscator de rufe produs de Whirlpool. 

» Doar astazi produse pentru casa la pret sub 120 lei in campania
Happy Friday de la eMag
Click aici pentru oferta

Uscatoarele automate de rufe sunt aparate electrocasnice mari care permit uscarea rapida a rufelor imediat dupa spalare. Achizitionand un astfel de aparat nu veti mai avea nevoie de un spatiu dedicat pentru uscarea hainelor, acestea putand fi purtate in cateva ore de la spalare. Cele mai importante specificatii ale unui uscator electric de rufe sunt capacitatea de incarcare, consumul energetic, nivelul zgomotului sau numarul de programe de uscare. In continuare va vom prezenta un uscator de rufe produs de Whirlpool care ofera un raport bun intre calitate si pret.

=> Vezi si: Topul Celor Mai Bune Uscatoare De Rufe

Uscator de rufe Whirlpool FreshCare+ FT M22 82Y EU

Uscator modern de rufe

Whirlpool FreshCare+ FT M22 82Y EU este un uscator de rufe cu pompa de caldura si design elegant de culoare alba, care este dominat de hubloul cu rama supradimensionata si sticla transparenta. Deschiderea hubloului este spre stanga iar diametrul este unul suficient de larg pentru a putea incarca cu usurinta lenjeriile si paturile mai voluminoase. Acest model are dimensiuni de 59.5 x 64.9 x 84.9 cm si o capacitate de incarcare de 8 Kg, fiind potrivit pentru familiile formate din 3-4 persoane. 

Motor cu eficienta energetica buna

Whirlpool FreshCare+ FT M22 82Y EU are un motor inverter cu un consum energetic anual de 234 kWh care este incadrat in clasa A++, costul energiei lunare consumate fiind de cel mult 13 lei. Un alt avantaj al acestui motor este nivelul redus al vibratiilor si zgomotului, valoarea de 64 dB fiind cmai redusa in comparatie cu cea a altor modele cu dimensiuni si specificatii similare. 

=> Vedeti si: Alte Reviewuri De Uscatoare De Rufe

Consum Whirlpool FreshCare+ FT M22 82Y EU

Gama variata de programe

Panoul de control contine un buton rotativ pentru selectarea ciclului de uscare, doua butoane pentru pornire/oprire si pauza si un display digital cu touch care permite activarea unor functii si optiuni suplimentare. Pentru uscarea rufelor aveti la dispozitie 15 programe pentru anumite tipuri de tesaturi (bumbac, lana, sintetice, delicat), lenjerie sau haine (camasi, jeans, echipamente sportive). In plus exista si un program de uscare rapida cu durata de doar 30 de minute potrivit pentru o cantitate de rufe de 0.5 Kg sau un program pentru improspatarea rufelor putin purtate cu durata de 20 de minute. 

Functii si optiuni utile

 Uscatorul utilizeaza mai multe tehnologii si sisteme moderne dezvoltate de Whirlpool precum Al 6-lea simt care detecteaza nivelul de umiditate al rufelor si alege programul potrivit pentru uscare sau FreshCare+ care pastreaza prospetimea rufelor pana la 6 ore dupa incheierea ciclului de uscare. Alte optiuni utile sunt blocarea accisului copiilor la meniu sau pornirea intarziata intr-un interval de 24 de ore. 

Puncte tari

+ design modern

+ display digital cu touch

+ consum redus de energie

+ 15 programe de uscare

+ nivel redus al zgomotului

+ raport bun calitate/pret

Puncte slabe

– programele de uscare au o durata destul de mare

Concluzii

In concluzie, Whirlpool FreshCare+ FT M22 82Y EU este un uscator modern de rufe, cu o capacitate medie de incarcare si o gama variata de programe. Nivelul rezonabil al zgomotului, panoul de control intuitiv si raportul bun calitate/pret sunt alte avantaje ale acestui uscator de rufe produs de Whirlpool.