Aparat de aer conditionat mobil ARGO GLAMOUR review

  • Capacitate
    (4.5)
  • Consum
    (4)
  • Calitate/pret
    (4.5)
4.3

Sumar

ARGO GLAMOUR este un aparat de aer conditionat portabil cu dimensiuni compacte si o capacitate buna de racire. Nivelul rezonabil al zgomotului, functia de dezumidificare si raportul excelent calitate pret sunt alte avantaje remarcate de clientii care au achizitionat acest aparat de aer conditionat produs de Argo.

» Doar astazi produse pentru casa la pret sub 120 lei in campania
Happy Friday de la eMag
Click aici pentru oferta

Asigurarea unui climat confortabil pe timp de vara in spatiile interioare se face de obicei prin instalarea unui aparat de aer conditionat de perete. O varianta tot mai populara in ultimii ani este reprezentata de aparatele de aer conditionat portabile, care pot sa fie folosite pentru racirea aerului din mai multe camere din aparatmente si case. Aceste aparate nu necesita montare, au preturi accesibile si capacitati bune de racire, fiind potrivite pentru incaperile mici si medii. In continuare va vom prezenta un aparat de aer conditionat portabil care are un raport bun intre calitate si pret.

Aparat de aer conditionat mobil ARGO GLAMOUR

Aparat de aer conditionat mobil

ARGO GLAMOUR este un aparat de aer conditionat portabil cu un design dreptunghiular de culoare alba cu insertii gri si panou de control digital  in partea superioara. Acest model are dimensiuni de 34.5 x 35.5 x 73 cm si o capacitate de racire de 10.000 BTU fiind potrivit pentru camerele cu dimensiuni de maximum 30-35 mp. Manerele laterale, rotile multidirectionale si greutatea de 24 Kg, mai redusa decat a altor modele, ofera un transport facil din dormitoare in living sau bucatarie.

Racire eficienta si consum redus

ARGO GLAMOUR are un consum energetic incadrat in clasa A care este mai mare decat a aparatelor clasice de perete dar comparabil cu cel al majoritatii aparatelor de aer conditionat mobile. Nivelul zgomotului variaza intre 47 si 51 dB in functie de nivelul debitului de aer, ceea ce inseamna ca nu il veti putea folosi pe timpul noptii sau atunci cand va odihniti.

Controlul aparatului se face de la panoul de control digital sau prin intermediu telecomenzii care are totusi un meniu destul de simplist. Acest model are 3 trepte de viteza cu un debit de aer cuprins intre 250 si 320 m3/ora si o functie de dezumidificare care va elimina 0.8 litri de apa pe ora din aerul interior.

⇒ Cititi si: alte reviewuri de aparate de aer conditionat

Telecomanda ARGO GLAMOUR

Lamelele cu oscilatie automata vor putea directiona fluxul de aer inspre tavan sau podea in functie de preferinte iar filtrul de aer lavabil va putea sa capteze chiar si particulele mici de praf si alergeni. Aparatul dispune de mai multe functii precum cea de autodiagnosticare care va afisa un cod de eroare pe care il veti putea comunica echipei de service, o functie memory pentru autorestart in cazul unei pene de curent si un timer care permite programarea functionarii aparatului la anumite ore.

Puncte tari

+ Design compact

+ Display digital

+ Nivel rezonabil al zgomotului

+Functie de dezumidificare

+ Filtru de aer lavabil

+ Raport bun calitate/pret

Puncte slabe

– Consumul energetic nu este foarte redus

– Telecomanda nu are display digital

Concluzii

In concluzie, ARGO GLAMOUR este un aparat de aer conditionat portabil cu dimensiuni compacte si o capacitate buna de racire. Nivelul rezonabil al zgomotului, functia de dezumidificare si raportul excelent calitate pret sunt alte avantaje remarcate de clientii care au achizitionat acest aparat de aer conditionat produs de Argo.