LG Air Purification AP12RT, Aparat aer conditionat, 12.000 BTU, Clasa A++, 59 dB – Pareri si Review

LG Air Purification AP12RT - Clasa A++, 11 m3/h, 21/41 dB
Aparat de aer conditionat LG Air Purification AP12RT

Product Name: LG Air Purification 12000 BTU

Product Description: LG Air Purification AP12RT este un aparat de aer conditionat care are o unitate interna cu design minimalist si eficienta energetica incadrata in clasa A++. Aparatul dispune de 3 trepte de viteza si de un sistem de monitorizare a calitatii aerului.

Brand: LG

 • Design
  (4.7)
 • Eficienta energetica
  (4.5)
 • Functii si tehnologii
  (4.7)
 • Calitate/Pret
  (4.5)
4.6

Sumar

LG Air Purification AP12RT este un aparat de aer conditionat cu design minimalist si eficienta energetica buna. Nivelul redus al zgomotului, sistemul de monitorizare a calitatii aerului si conectivitatea Wi-Fi sunt alte atuuri ale acestui aparat de aer conditionat de generatie noua din portofoliul LG. 

Pros

+ design minimalist

+ compresor dual inverter economic

+ nivel redus al zgomotului

+ sistem de monitorizare a calitatii aerului

+ sistem eficient de filtrare

+ conectivitate Wi-Fi

+ functii utile

Cons

– pretul este pe masura specificatiilor

– kit-ul de instalare nu este inclus in pret

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania Crazy Days de la eMag
Click aici pentru oferta

Inceperea primaverii aduce si lansarea de modele noi de aparate de aer conditionat. Aceste modele noi dispun de ultimele tehnologii dezvoltate de producatori importanti precum LG, Samsung, Toshiba sau Whirlpool. Cele mai importante tehnologii includ controlul facil de la distanta gratie conectivitatii Wi-Fi sau filtrarea eficienta a aerului pe langa racirea acestuia. In plus, cele mai noi modele dispun de compresoare inverter care sunt mai economice si mai silentioase in comparatie cu cele de generatie mai veche. LG Air Purification AP12RT este un astfel de aparat de aer conditionat lansat in acest an iar in randurile urmatoare va vom prezenta principalele specificatii ale acestuia.

=> Vedeti si: Cele mai bune aparate de aer conditionat 12.000 BTU

Aparat de aer conditionat LG Air Purification AP12RT

LG Air Purification AP12RT – aparat de aer conditionat din gama 2021

» Profitati de voucher-ul de 10% reducere la electrocasnicele mari din campania Saptamana Electrocasnicelor de la Flanco
Click aici pentru oferta

Aparatul de aer conditionat LG Air Purification AP12RT are o unitate interioare cu design minimalist, care se va integra perfect intr-o incapere cu pereti albi. Aparatul este foarte subtire, si se monteaza usor gratie panoul de instalare imbunatatit si a elementelor de fixare pentru suportul de instalare. Dimensiunile unitatii interne sunt de 85.7 x 18.9 x 34.8 cm iar greutatea este de doar 9.5 Kg. Acest model are o capacitate de racire de 12.000 BTU fiind  potrivit pentru camerele si spatiile comune cu suprafete cuprinse intre 24 si 25 de metri patrati. Alte aparate de aer conditionat cu o capacitate similara de racire sunt: LG Deluxe DC12RT, Samsung Cebu AR12TXFYAWKNEU/AR12TXFYAWKXEU, Midea Prime R32 MA2-12NXD0-I/MA-12N8D0-O sau  Midea Mission II MB-12N8D6/MBT-12N8D6

Compresor Dual Inverter economic

LG Air Purification 12000 BTU are un compresor Dual Inverter cu o eficienta energetica buna, care este incadrata in clasa A++ pentru racire si A+ pentru incalzire. Eficienta energetica buna este confirmata si de valorile coeficientilor randamentului la racire SEER si EER care sunt de 6.2, respectiv 3.02. Pe langa eficienta energetica buna, acest compresor asigura si o racire mai rapida cu pana la 40% in comparatie cu un compresor conventional. Nivelul zgomotului de functionare variaza intre 21 si 47 dB in functie de nivelul de racire, astfel ca il veti putea folosi si pe timpul noptii fara sa fiti deranjati. Debitul de aer al unitatii interioare poate fi setat in 3 trepte intre 4.2 si 11 m3/h, in functie de nivelul temperaturii interioare. In plus, aparatul permite si dezumidificarea aerului din locuinta, cu o capacitate maxima de 1.3 litri pe ora. Fiabilitatea excelenta a compresorului este confirmata si de extragarantia de 10 ani oferita de LG.

=> Vedeti si: Cele mai bune aparate de aer conditionat 9.000 BTU

LG Air Purification AP12RT

Conectivitate Wi-Fi

Aparatul dispune de un display digital care afiseaza temperatura dar si calitatea aerului, printr-un sistem in 4 culori. Senzorul PM 1.0 detecteaza calitatea aerului iar difuzorul de ioni si sistemul de filtrare contribuie la captarea particulelor de praf si alergeni din aerul reemis. Fiind un model de generatie noua, acest aparat dispune de conectivitate Wi-Fi care permite controlarea de la distanta prin intermediul aplicatiei mobile LG ThinQ. Telecomanda ergonomica permite de setarea facila a temperaturii dorite dar si activarea functiilor suplimentare precum dezumidificare, autocuratare sau racire rapida. Din pacate, kit-ul de instalare nu este inclus in pret, ceea ce inseamna un cost suplimentare pe langa cel de instalare.

Puncte tari

+ design minimalist

+ compresor dual inverter economic

+ nivel redus al zgomotului

+ sistem de monitorizare a calitatii aerului

+ sistem eficient de filtrare

+ conectivitate Wi-Fi

+ functii utile

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor

– kit-ul de instalare nu este inclus in pret

Concluzii

In concluzie, LG Air Purification AP12RT este un aparat de aer conditionat cu design minimalist si eficienta energetica buna. Nivelul redus al zgomotului, sistemul de monitorizare a calitatii aerului si conectivitatea Wi-Fi sunt alte atuuri ale acestui aparat de aer conditionat de generatie noua din portofoliul LG. 

Tags: