Aparat de aer conditionat HEINNER Crystal HAC-CR12WHN review

  • Design
    (4)
  • Consum
    (4.5)
  • Calitate/pret
    (4.6)
4.4

Sumar

Heinner Crystal HAC-CR12WHN este un aparat de aer conditionat inverter cu design clasic dar cu o capacitate buna de racire si un consum redus de energie. Telecomanda cu meniu intuitiv, functia de dezumidificare si pretul redus din aceasta perioada sunt alte avantaje remarcate de clientii care au achizitionat acest aparat de aer conditionat.

Verile caniculare din ultimii ani au determinat din ce in ce mai multe persoane sa isi instaleze un aparat de aer conditionat pentru asigurarea confortului termic in dormitoare si livinguri. Achizitia unui astfel de aparat poate sa fie insa destul de costisitoare, pe langa costurile initiale trebuind sa luati in considerare si cheltuilelile pentru kit-ul de instalare si cele pentru montaj. Totusi, oferta variata de pe piata va oferta posibilitatea alegerii unui aparat de aer conditionat bun chiar daca aveti un buget mai redus. In continuare va vom prezenta un model comercializat sub brandul Heinner care se adreseaza clientilor cu venituri mai reduse.

=> Vedeti si: Cele mai bune aparate de aer conditionat 12.000 BTU

Aparat de aer conditionat HEINNER Crystal HAC-CR12WHN

Aparat de aer conditionat cu design simplu

Heinner Crystal HAC-CR12WHN este un aparat de aer conditionat inverter cu o unitate interna simpla de culoare alba si un afisaj digital de aceeasi culoare in partea dreapta. Desingul simplu permite montarea aparatului atat intr-o camera cu design clasic cat si in incaperile cu moderne. Unitatea interna are dimensiuni de 80.5 x 19.4 x 28.5 cm si o capacitate de racire de 12.000 BTU, fiind ideala pentru camerele cu suprafata maxima de 30 de metri patrati.

Eficienta si consum redus

Heinner Crystal HAC-CR12WHN are un consum scazut pentru racire care este incadrat in a doua cea mai eficienta clasa energetica A++. Coeficientul randamentului sezonier la racire are o valoare buna care confirma eficienta energetica a aparatului, la fel ca si consumul in standby  de doar 1 W. Zgomotul unitatii interne de 53 dB este unul ridicat, ceea ce inseamna ca nu il veti putea folosi si pe timpul noptii.

⇒ Cititi si: alte reviewuri de aparate de aer conditionat

HEINNER Crystal HAC-CR12WHN

Functii si optiuni

Controlul aparatului se face prin intermediul unei telecomenzi cu display digital si meniu simplu dar care beneficiaza si de un senzor de temperatura ca va va ajuta sa raciti intreaga camera nu doar spatiile din apropierea unitatii interne. Unitatea interna are un ventilator cu 12 trepte pentru controlul precis al debitului de aer si o functie de dezumidificare prin care veti putea sa eliminati pana la 1.2 litri de apa din aerul interior.

Filtrarea aerului se realizeaza prin intermediul unui filtru High Density care asigura o captare eficienta a particulelor de praf si polen care pot sa provoace reactii adverse copiilor si persoanelor sensibile. Alte optiuni utile ale acestui model sunt functia Turbo care foloseste debitul maxim de aer pentru racirea camerelor intr-un timp mai scurt, Timer-ul care permite programarea aparatului intr-un interval de 24 de ore si functia de auto-curatare prin care este eliminat condensul in care se pot dezvolta microbii si bacteriile.

Puncte tari

+ Deisgn simplu cu display digital

+ Consum redus de energie

+ Functie de dezumidificare

+ Filtrare eficienta a aerului

+ Telecomanda cu meniu simplu

+ Pret accesibil

Puncte slabe

– Kit-ul de instalare nu este inclus in pret

– Unitatea interna are un nivel de zgomot ridicat

Concluzii

In concluzie, Heinner Crystal HAC-CR12WHN este un aparat de aer conditionat inverter cu design clasic dar cu o capacitate buna de racire si un consum redus de energie. Telecomanda cu meniu intuitiv, functia de dezumidificare si pretul redus din aceasta perioada sunt alte avantaje remarcate de clientii care au achizitionat acest aparat de aer conditionat.