Aparat de aer conditionat Samsung AR12MSPXBWKNEU review

  • Design
    (4.8)
  • Eficienta
    (4.8)
  • Functii
    (5)
4.9

Sumar

Samsung AR12MSPXBWKNEU este un aparat de aer conditionat de ultima generatie, cu o capacitate buna de racire si un nivel foarte redus al zgomotului. Consumul redus de energie pentru racire, modul de racire Wind-Free si controlul prin intermediul unei aplicatii mobile sunt alte argumente in favoarea achizitionarii acestui aparat de aer conditionat fiabil produs de Samsung. 

Vremea caniculara din ultimii ani a determinat tot mai multe persoane sa isi doreasca instalarea unui aparat de aer conditionat. Avansul tehnologic a facut ca aparatele moderne de aer conditionat sa fie mult mai eficiente si silentioase si sa aiba un consum mai redus de energie. In plus, un astfel de aparat va avea un design care ii va permite instalarea si intr-un living cu o amenajare moderna si eleganta fara sa iasa in evidenta in mod negativ. In cele ce urmeaza va vom prezenta un aparat de aer conditionat produs de compania sud-coreana Samsung si care este disponibil si la marile magazine de profil din Romania.

=> Vedeti si: Cele mai bune aparate de aer conditionat 12.000 BTU

Aparat de aer conditionat Samsung AR12MSPXBWKNEU

Aparat de aer conditionat cu design inovator

Samsung AR12MSPXBWKNEU este un aparat de aer conditionat de ultima generatie dintr-un plastic de culoare alba cu micro orificii in partea frontala. Capacitatea acestui aparat de aer conditionat este de 12.000 BTU, fiind potrivit pentru livingurile si dormitoarele mari cu o suprafata de pana la 35 de metri patrati. Unitatea interna are dimensiuni de 828 x 265 x 267 si o greutate de 9.4 Kg iar cea externa de 720 x 265 x 248 mm si greutate de 27.6 Kg.

Consum redus si silentiozitate

Consumul de energie al acestui model este incadrat in clasa A++ pentru racire, respectiv A+ pentru incalzire, ceea ce inseamna costuri mai mici cu facturile la energie electrica in comparatie cu un model de generatie mai veche cu capacitati similare. Nivelul de zgomot produs de unitatea interna si cea externa este foarte redus, valorile de interior fiind cuprinse intre 19 si 38 dB in functie de treapta de ventilatie iar cea de exterior fiind de 46 dB.

⇒ Cititi si: alte reviewuri de aparate de aer conditionat

Samsung AR12MSPXBWKNEU

Control facil si tehnologii moderne

Controlul aparatului se poate face prin intermediul telecomenzii sau a aplicatiei Smart Home care poate sa fie instalata pe smarphonuri si tablete. Cea mai interesanta functie a acestui aparat este Wind-Free care permite racirea incaperii prin intermediul celor 21.000 de micro orificii din partea frontala fara utilizarea ventilatorului. In plus, tehnologia Digital Inverter 8-Pole permite racirea camerei mult mai rapid datorita arhitecturii in forma de triunghi a unitatii interne. O alta tehnologie moderna folosita este Triple Protector Plus care previne supraincalzirea unitatii exterioare si care permite functionarea acesteia la temperaturi cuprinse intre -10 si + 46 de grade Celsius.

Functii si filtrare

Samsung AR12MSPXBWKNEU are opt moduri de operare: racire in doua etape, somn placut, ventilator, racire rapida, utilizator unic, silentios, racire confortabila si dezumidificare si 5 trepte ale ventilatorului pe care le puteti folosi pentru a reduce mai rapid teperatura dintr-o camera. Filtrul Easy Filter Plus filtreaza tot aerul care intra in camere, captand pana la 99% dintre microparticulele de praf si alergeni, asigurand astfel un aer curat si sanatos.

Puncte tari

+ capacitate buna de racire

+ design elegant si compact

+ nivel foarte redus al zgomotului

+ consum redus de energie pentru racire

+ functie de racire Wind-Free

+ control facil prin intermediul aplicatiei mobile Smart Home

Puncte slabe

– pretul este destul de ridicat

– kit-ul de instalare nu este inclus

Concluzii

In concluzie, Samsung AR12MSPXBWKNEU este un aparat de aer conditionat de ultima generatie, cu o capacitate buna de racire si un nivel foarte redus al zgomotului. Consumul redus de energie pentru racire, modul de racire Wind-Free si controlul prin intermediul unei aplicatii mobile sunt alte argumente in favoarea achizitionarii acestui aparat de aer conditionat fiabil produs de Samsung.