Aparat de aer conditionat Whirlpool SPIW 312L review

  • Eficienta
    (4.7)
  • Functii si optiuni
    (4.6)
  • Pret
    (4.4)
4.6

Sumar

Whirlpool SPIW 312L este un aparat de aer conditionat eficient, silentios si cu un consum redus de energie. Telecomanda cu meniu intuitiv, filtrarea eficienta a aerului si functiile utile sunt alte argumente favorabile achizitiei acestui aparat de aer conditionat produs de Whirlpool. 

Aparatele de aer conditionat sunt solutia optima pentru a mentine confortul termic pe timp de vara insa alegerea unui aparat potrivit pentru un anumit spatiu nu este foarte usoara. Oferta foarte variata poate sa fie atat un aspect pozitiv pentru ca aveti de unde alege cat si unul negativ deoarece va trebui sa pierdeti mai mult timp pentru a verifica specificatiile diferitelor modele disponibile. Caracteristicile importante de care va trebui sa tineti cont sunt capacitatea de raciere, consumul de energie si eficienta, sistemul de filtrare sau functiile si optiunile suplimentare. In continuare va vom prezenta un aparat de aer conditionat eficient si fiabil care este produs de compania americana Whirlpool.

=> Vedeti si: Cele mai bune aparate de aer conditionat 12.000 BTU

Aparat de aer conditionat Whirlpool SPIW 312L

Aparat de aer conditionat inverter

Whirlpool SPIW 312L este un aparat de aer conditionat cu un design clasic de culoare alba si un afisaj electronic pe fundal negru. Capacitatea de racire a acestui aparat este de 11601 BTU ceea ce inseamna ca este potrivit pentru incaperile si spatiile cu suprafata cuprinsa intre 25 si 30 de metri patrati. Acest model beneficiaza de tehnologia inverter ceea ce inseamna ca este mai eficient, mai silentios si are un consum mai redus de energie in comporatia cu aparatele de aer conditionat clasice.

Dimensiuni compacte si silentiozitate

Unitatea interna are dimensiuni de 81.8 x 21.7 x 27 cm astfel ca va putea sa fie instalata intr-un domitor sau living cu design modern fara sa iasa prea mult in evidenta. Nivelul de zgomot de 19 dB este unul foarte redus, aparatul putand sa fie folosit si pe timpul noptii fara sa va deranjeze. Debitul maxim de aer este de 1600 m3/h, astfel ca veti reusi sa raciti rapid temperatura interioara chiar si in zilele caniculare de vara.

⇒ Cititi si: alte reviewuri de aparate de aer conditionat

Whirlpool SPIW 312L

Consum redus si eficienta

Whirlpool SPIW 312L are o eficienta energetica pentru racire incadrata in clasa A++ si un coeficient de randament sezonier la racire SEER de 6.1, acest model find mai eficient decat majoritatea aparatelor de aer conditionat cu capacitati similare. Pe langa functia de racire, aparatul mai beneficiaza de inca 3 functii: incalzire, ventilatie si dezumidificarea aerului.

Control si functii

Telecomanda are un meniu intuitiv si un afisaj electronic, care va va permite sa setati cu usurinta temperatura dorita dar si functiile suplimentare. Cele mai importante dintre aceste functii sunt Al 6-lea simt, care va va ajuta sa economisiti energie si sa  folositi aerul conditionat pe timp de noapte fara ca incaperea sa devina prea racoroasa. Filtrarea aerului se realizeaza prin intermediul unui filtru HD si a unui filtru aditional de carbon care vor retine pana la 90% dintre particulele de praf dar si mirosurile neplacute din camera. Pentru a asigura o functionare eficienta va trebui sa folositi periodic functia de auto-curatare iar pentru racirea rapida a incaperii veti putea utiliza functia Jet.

Puncte tari

+ design simplu si compact

+ eficienta energetica buna la racire

+ nivel redus al zgomotului

+ telecomanda cu meniu simplu

+ filtrare eficienta a prafului si mirosurilor neplacute

+ functii si optiuni utile

Puncte slabe

– kit-ul de instalare nu este inclus in pret

Concluzii

In concluzie, Whirlpool SPIW 312L este un aparat de aer conditionat eficient, silentios si cu un consum redus de energie. Telecomanda cu meniu intuitiv, filtrarea eficienta a aerului si functiile utile sunt alte argumente favorabile achizitiei acestui aparat de aer conditionat produs de Whirlpool.