Aparat de aer conditionat portabil Carrier PC-12HPPD review

  • Eficienta
    (4)
  • Functii
    (4.7)
  • Consum
    (4.5)
4.4

Sumar

Aparatul de aer conditionat portabil Carrier PC-12HPPD este eficient si silentios, avand in acelasi timp un consum redus de energie. Mobilitatea ridicata, sistemul de evaporare a condensului si functiile suplimentare va vor asigura un comfort termic in toate camerele casei dumneavoastra.

» Doar astazi produse pentru casa la pret sub 120 lei in campania
Happy Friday de la eMag
Click aici pentru oferta

Apartele de aer conditionat se gasesc acum in toate birourile si magazinele dar au inceput sa fie prezente in tot mai multe case si apartamente. Aparatele de aer conditionat moderne inaltura si praful si umiditatea, creand un mediu curat si comfortabil cu un aer rece si proaspat. Majoritatea modelelor asigura si incalzirea aerului, fiind o investitie buna deoarece se pot folosi pe tot parcursul anului. Aparatele de aer conditionat portabile prezinta avanajul ca nu necesita instalare, iar mutarea lor dintr-o camera in alta se face foarte usor. De asemenea, cele mai noi modele au sisteme de evaporare a condensului si nu mai necesita golirea unui astfel de recipient.

Carrier PC-12HPPD este un aparat de aer conditionat portabil ideal pentru casele, apartamentele si birourile a caror camere nu au o suprafata foarte mare. Avand un design dreptungiular de culoare alba, PC-12HPPD are dimensiuni de 46.7 x 76. 5 x 39.7 cm putand fi folosit in camere cu suprafata cuprinsa intre 18 si 29 m². Greutatea aparatului este de 34 Kg dar transportul dintr-o camera in alta se face usor cu ajutorul rotilor si manerelor laterale.

⇒ Cititi si: alte reviewuri de aparate de aer conditionat

Aparatul de aer conditionat Carrier PC-12HPPD are o capacitate de racire de 12.000 BTU si 10.000 BTU pentru incalzire si asigura un debit al aerului de 370 m³/h. Avand un consum redus de energie, aparatul este incadrat in clasa de eficienta energetica A pentru racire si A+ pentru incalzire. Motorul ventilatorului dezvolta o viteza cuprinsa intre 650 si 780 rotatii pe minut, iar zgomotul poate atinge valori mici cuprinse intre 45 si 52 dB.

Panoul de control se afla in partea superioara a aparatului de aer conditionat si contine 8 butoane pentru setarea temperaturii sau a diferitelor functii si un display cu LED. Aceleasi functii se pot seta si cu ajutorul telecomenzii, care are de asemenea un meniu intuitiv si un afisaj cu LED. Cel mai mare avantaj al acestui aparat de aer conditionat este faptul ca benefiziaza de un sistem automat de evaporare a condensului, nemafiind necesara golirea permanenta a unui astfel de recipient. Pe langa functiile de racire si incalzire intre 17 °C si 35 °C  Carrier PC-12HPPD poate dezumidifica sau doar ventila aerul in 4 trepte de viteza.

Prin activarea functiei Follow Me, telecomada va afisa temperatura din camera in care va aflati si va transmite semnale la fiecare 3 minute catre aparatul de aer conditionat. Functia de ionizare a aerului va indeparta particulele de polen si praf si va asigura un mediu curat si fara alergeni. Alte functii care va vor fi de ajutor sunt Sleep prin care aparatul economiseste energie atunci cand nu functioneaza si Timer prin care puteti seta pornire/oprirea aparatului peste o anumita perioada de timp.

Concluzionand, aparatul de aer conditionat portabil Carrier PC-12HPPD este eficient si silentios, avand in acelasi timp un consum redus de energie. Mobilitatea ridicata, sistemul de evaporare a condensului si functiile suplimentare va vor asigura un comfort termic in toate camerele casei dumneavoastra.