Aparat de aer conditionat Whirlpool SPIW 418L Inverter review

  • Eficienta
    (5)
  • Design
    (4.5)
  • Functii
    (5)
4.8

Pe masura ce temperaturile vor creste, iti va fi tot mai greu sa mai simti un nivel potrivit de confort, cautand refugiul la umbra pentru a te racori. Insa, ce faci atunci cand esti in casa? Deschisul geamurilor nu ajuta, iar un ventilator nu racoreste aerul din casa, fiind doar o solutie de moment pentru tine si cei ai casei.

Aparat-de-aer-conditionat-Whirlpool-SPIW

De aceea, trebuie sa apelezi la ajutorul unui aparat de aer conditionat Whirlpool SPIW 48L. Acesta are designul specific al unui astfel de aparat, avand culoarea alba pe mai bine de 90% din suprafata sa, exceptie facand o dunga neagra in partea de jos a aparatului, unde ti se prezinta nivelul de temperatura la care se afla incaperea.

Aparatul de aer conditionat Whirlpool SPIW 48L include functia 4 D Airflow Inlet, care ii ofera o racire mai rapida, un schimb mai bun al caldurii, eficienta energetica fiind mai mare. Aceasta trasatura nu se dovedeste a fi doar foarte utila, ci ii ofera modelului si un element decorativ remarcabil.

⇒ Cititi si: alte reviewuri de aparate de aer conditionat

Dimensiunile unitatii exterioare sunt de 830 x 629 x 285 milimetri, iar cele ale unitatii interioare de 1002 x 315 x 238 milimetri, ambele avand culoarea alba. Prima parte are o greutate de 38 de kilograme, in timp ce a doua este mai usoara, cantarind doar 12.5 kilograme.

Whirlpool-SPIW-418L-Inverter

Modelul Whirlpool SPIW 48L se remarca prin faptul ca dispune de tehnologia moderna al saselea simt, aceasta regasindu-se in mai multe caracteristici ale aparatului. Astfel, putem enumera: 6th Sense Air Flow, 6th Sense Power Saver, 6th Sense Sleep, 6th Sense Auto Restart, 6th Sense On/Off Times si 6th Sense Self – Diagnosis.

6th Sense Air Flow alege in mod automat cel mai potrivit mod de operare, fie ca este vorba de racire ori de ventilator, tinand cont de temperatura care se regaseste in camera. 6th Sense Power Saver simte care este temperatura din incapere, controland astfel fluxul de aer, totul fiind controlat de un microprocesor. Acest factor te ajuta sa economisesti cu pana la 20% din totalul facturii de electricitate.

O alta caracteristica, 6th Sense Sleep face ca temperatura care a fost aleasa sa creasca cu un grad Celsius in fiecare ora, pana la doua grade Celsius, la fiecare doua ore, avand grija sa nu simti prea mult frig pe timpul noptii, tinand pasul astfel cu schimbarile care apar in corpul tau in timpul noptii. Pe langa faptul ca ofera un confort sporit, te mai ajuta, de asemenea, sa economisesti din energie.

Cu 6th Sense Auto Restart, atunci cand aparatul de aer conditionat Whirlpool SPIW 48L a fost oprit, din variate motive, poate sa reporneasca automat la modul la care a fost presetat, fara sa-l mai resetezi si setezi din nou. In schimb, 6th Sense On/Off Times iti ofera ocazia sa setezi ora pornirii si durata functionarii, din nou, ajutandu-te sa faci economii.

Aparatul de aer conditionat Whirlpool SPIW 48L poate fi al tau pentru un pret apropiat de 3000 de lei, existand si posibilitatea achizitionarii in rate.