Aparat de aer conditionat Electrolux EPS12V38HW review

 • Consum
  (4.5)
 • Functii si optiuni
  (4.6)
 • Calitate/Pret
  (4.7)
4.6

Sumar

Electrolux EPS12V38HW este un aparat de aer conditionat cu design modern, cu o capacitate buna de racire si un nivel foarte redus al zgomotului. Sistemul eficient de filtrare a aerului, telecomanda cu meniu simplu si pretul redus din aceasta perioada sunt alte argumente solide in favoarea achizitionarii acestui aparat de aer conditionat produs de Electrolux.

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Aparatele de aer conditionat moderne nu ofera doar solutii facile de racire si incalzire a spatiilor intrioare. Filtrarea eficienta a aerului este unul dintre atuurile celor mai performante aparte, care reusesc sa capteze cele mai mici particule de praf si alergeni care pot sa provoace probleme de sanatate copiilor sau persoanelor sensibile. In plus, filtrele de carbon cu care sunt dotate vor putea sa absoarba mirosurile neplacute si alte gaze daunatoare precum formaldehida. In continuare va vom prezenta un aparat de aer conditionat cu un sistem de filtrare foarte eficient care este produs de compania suedeza Electrolux.

=> Vedeti si: Cele mai bune aparate de aer conditionat 12.000 BTU

Aparat de aer conditionat Electrolux EPS12V38HW

Aparat de aer conditionat modern

Electrolux EPS12V38HW este un aparat de aer conditionat inverter cu o unitate interna de culoare alba, cu insertii argintii in partea superioara. Designul modern este completat de display-ul alb care este foarte discret, care poate sa fie oprit pe timpul noptii. Unitatea interna are dimensiuni destul de compacte de 21 x 79.3 x 29.2 cm si o capacitate de racire de 12.000 BTU, fiind potrivit pentru dormitoarele si livingurile cu o suprafata maxima de 30 mp.

Silentiozitate si consum redus

Electrolux EPS12V38HW are un consum anual incadrat in a doua cea mai eficienta clasa energetica A++, fapt confirmat si de valoarea coeficientului pentru randamentul sezonier la racire. Nivelul zgomotului unitatii interne este de doar 21 dB, o valoare foarte scazuta in comparatie cu alte modele cu o capacitate de racire similara. In plus, functia de dezumidificare va putea sa reduca umezeala din aerul interior care poate sa produca disconfort in zilele caniculare de vara.

⇒ Cititi si: alte reviewuri de aparate de aer conditionat

Electrolux EPS12V38HW

Filtrare eficienta a aerului

Sistemul de filtrare este unul foarte eficient, continand trei filtre diferite:

 • un filtru HEPA Biofilter care capteaza bacteriile, virusii si alti alergeni care sunt periculosi pentru sanatate
 • un filtru pentru particule fine care capteaza si particulele microscopice de praf si polen
 • un filtru de carbon activ care absoarbe mirosurile neplacute si gazele daunatoare, oferindu-va un aer proaspat si curat

In plus, plasma cu ionizare negativa contribuie la curatarea aerului de particulele de praf si alergeni.

Functii si optiuni

Controlul aparatului de aer conditionat se face prin intermediul unei telecomenzi cu forma ergonomica, un display digital mare si un meniu simplu. Functia Follow Me de care beneficiaza telecomanda va permite sa raciti rapid intreaga camera nu doar spatiul din imediata apropiere a unitatii interne. Fluxul de aer poate fi directionat inspre podea sau tavan in functie de preferinte iar functia de racire fortata si cele 4 trepte de viteza ale ventilatorului va vor permite sa raciti mai rapid aerul din camera atunci cand este cazul. Pornirea aparatului se poate programa intr-un interval de 24 de ore iar functia de curatare automata va elimina umezeala si bacteriile din interior.

Puncte tari

+ design elegant

+ display digital discre

+ consum redus de energie

+ nivel foarte redus al zgomotului

+ sistem de filtrare cu 3 niveluri

+ telecomanda cu display mare

Puncte slabe

– kit-ul de instalare nu este inclus in pret

Concluzii

In concluzie, Electrolux EPS12V38HW este un aparat de aer conditionat cu design modern, cu o capacitate buna de racire si un nivel foarte redus al zgomotului. Sistemul eficient de filtrare a aerului, telecomanda cu meniu simplu si pretul redus din aceasta perioada sunt alte argumente solide in favoarea achizitionarii acestui aparat de aer conditionat produs de Electrolux.