ARGO ISIDE, Aparat de aer conditionat mobil, 10.000 BTU, clasa A – Pareri si Review

▷ ARGO ISIDE Aparar de Aer Conditionat Mobil ⭐ Review si Pareri
Aparat de aer conditionat mobil ARGO ISIDE

Product Name: ARGO ISIDE

Product Description: ARGO ISIDE este un aparat de aer conditionat mobil cu capacitate de racire de 10.000 BTU si eficienta energetica incadrata in clasa A. Aparatul dispune de un display digital si are un nivel maxim al zgomotului de 65 dB.

Brand: ARGO

 • Design
  (4.4)
 • Eficienta energetica
  (3.5)
 • Functii suplimentare
  (4.4)
 • Calitate/Pret
  (4.4)
4.2

Sumar

ARGO ISIDE este un aparat de aer conditionat mobil cu design simplu si capacitate buna de racire. Panoul de control intuitiv, kit-ul de instalare inclus si functiile suplimentare sunt alte atuuri ale acestui aparat de aer conditionat mobil produs de Argo.

Pros

+ design minimalist;

+ display digital;

+ capacitate de racire buna;

+ functii utile;

+ kit de instalare inclus.

Cons

– nivelul zgomotului este destul de ridicat;

– eficienta energetica incadrata doar in clasa A.

Aparatele de aer conditionat mobile pot reprezenta o solutie optima de racire a spatiilor interioare care nu permit instalarea unor unitati fixe de perete sau pardoseala. Aceste aparate au dimensiuni compacte si si sunt prevazute cu roti pentru a putea fi transportate usor dintr-o camera intr-alta. Pentru utilizare trebuie insa sa folositi un sistem de evacuare a aerului cald, astfel ca este necesar ca aparatul sa fie langa o fereastra. ARGO ISIDE este un aparat de aer conditionat mobil cu recenzii excelente, iar in continuare vom analiza specificatiile importante ale acestui model.

Aparat de aer conditionat mobil ARGO ISIDE

ARGO ISIDE – design, capacitate si dimensiuni

ARGO ISIDE este un aparat de aer conditionat mobil cu un design alb simplu si finisaje mate. Aparatul are margini rotunjite si dispune de manere laterale pentru manevrare. Cele patru roti multidirectionale asigura transportarea facila dintr-o camera intr-alta. Flapsurile din partea frontala se regleaza manual in functie de preferinte.

Acest model are o capacitate de racire de 10.000 BTU, fiind potrivit pentru incaperile cu o suprafata maxima de 24 metri patrati. Aparatul are dimensiuni de  69.8 x 31.5 x 31 cm si o greutate destul de mare de 22.5 Kg. Alte aparate de aer conditionat mobil pe care le-am analizat sunt: Whirlpool PACW212CO sau ARGO GLAMOUR.

Eficienta energetica si zgomot

ARGO ISIDE are un compresor clasic cu eficienta energetica incadrata in clasa A, pe o scara de la A+++ la D. Debitul de aer este de 330 mc/h, astfel ca aparatul va reusi sa raceasca destul de usor o camera cu dimensiuni mici si medii. Viteza ventilatorului poate fi setata in 2 trepte iar nivelul maxim al zgomotului este de 65 dB. Pe langa racire aparatul permite si dezumidificarea aerului interior, cu cel mult 24 litri in 24 de ore. Filtrul de aer se scoate usor si poate fi spalat pentru o curatare mai eficienta. 

Panou de control, functii si garantie

ARGO ISIDE

Panoul de control are un display digital care este incadrat de cate 4 selectoare tactile de fiecare parte. Controlul aparatului se poate face si prin intermediul telecomenzii care din pacate nu dispune de un display digital. Aparatul poate fi programat intr-un termen maxim de 24 de ore, iar accesul copiilor la panoul de control poate fi blocat. Alte functii utile sunt Sleep care asigura un nivel mai redus de zgomot pe timpul noptii sau Memorie care permite revenirea la ultimele setari in cazul restartarii. 

In pachet este inclus si kit-ul de instalare, furtunul de evacuare aer si adaptor pentru ferestre. Garantia de care beneficiaza acest aparat de aer conditionat este cea standard de 24 de luni. 

Puncte tari

+ design minimalist;

+ display digital;

+ capacitate de racire buna;

+ functii utile;

+ kit de instalare inclus.

Puncte slabe

– nivelul zgomotului este destul de ridicat;

– eficienta energetica incadrata doar in clasa A.

Concluzii

In concluzie, ARGO ISIDE este un aparat de aer conditionat mobil cu design simplu si capacitate buna de racire. Panoul de control intuitiv, kit-ul de instalare inclus si functiile suplimentare sunt alte atuuri ale acestui aparat de aer conditionat mobil produs de Argo. 

button-3
Tags: