Aparat de curatat cu abur Hoover CAD1700D011 review

  • Putere
    (4.6)
  • Eficienta
    (4.6)
  • Pret
    (4.7)
4.6

Sumar

Hoover CAD1700D011 este un mop cu abur puternic si eficient, cu o forma compacta si o greutate redusa. Cele trei trepte de putere, capacitatea buna a rezervorului de apa si raportul excelent dintre calitate si pret sunt cele mai importante avantaje remarcate de clientii care au achizitionat acest mop cu abur produs de Hoover.

» Profitati de reducerile de pana la 30% la produsele din campania
Stock Busters de la eMag
Click aici pentru oferta

Mopurile cu abur ofera o solutie facila de eliminare a bacteriilor si microbilor de pe suprafetele dure din case si apartamente. Aceste aparate utilizeaza un abur cu presiuni ridicate pentru curatarea facila a gresiei, parchetului dar si a mochetelor si covoarelor mai subtiri. Un mop cu abur performant va trebui sa aiba o putere mare, un rezervor de apa cu capacitate cat mai generoasa si o forma ergonomica care sa permita o manevrare cat mai usoara. In continuare va vom prezenta un mop cu abur produs de Hoover care are reviewuri excelente de la clienti.

=> Vedeti si: Topul celor mai bune mopuri cu abur

Mop cuabur Hoover CAD1700D011

Mop compact cu abur

Hoover CAD1700D011 este un mop cu abur cu un design compact si cu o tija metalica care se poate scoate pentru a necesita un spatiu mai redus pentru depozitare. Mopul are dimensiuni de 30.5 x 17.6 x 118.5 cm si o greutate de doar 3 Kg, putand sa fie manevrat si transportat foarte usor. Acest mop are un cablu de alimentare cu o lungime de 7 metri care ofera o raza buna de operare, astfel ca veti putea sa curatati si pardoseala din balcoane si holuri unde nu aveti prize de alimentare.

Putere si presiune ridicate

Hoover CAD1700D011 are o putere de 1700 W care face ca timpul de incalzire sa fie de doar 30 de secunde. Puterea poate fi setata in 3 trepte: low, medium si high cu ajutorul butonului situat in partea superioara a manerului. Tot aici mai exista un buton care activeaza functia Turbo care permite inlaturarea rapida chiar si a celor mai dificile pete.

Cititi si: alte reviewuri de aparate de curatat cu abur

Hoover CAD1700D011

Autonomie buna si accesorii utile

Rezervorul detasabil de apa are o capacitate de 700 ml, ceea ce inseamna o autonomie de functionare de 50 de minute conform datelor furnizate de producator. In acest timp veti putea sa curatati parchetul, gresia si covoarele dintr-un aparatament mare cu trei sau patru camere.  Pe langa peria dreptunghiulara de mari dimensiuni exista si una triunghiulara care asigura o curatare usoara a spatiilor inguste sau greu accesibile dar si un adaptor pentru covor care permite eliminarea a pana la 99% dintre bacterii si alergeni din mochete si coavoare. In pachet veti mai gasi incluse si 3 lavete lavabile pe care le veti putea schimba pentru a asigura curatarea eficienta a intregii case.

Puncte tari

+ design compact

+ maner ergonomic cu panou de control

+ putere excelenta

+ rezervor de apa cu capacitate buna

+ greutate redusa

+ raport foarte bun calitate/pret

Puncte slabe

– curatarea covoarelor nu este foarte eficienta

Concluzii

In concluzie, Hoover CAD1700D011 este un mop cu abur puternic si eficient, cu o forma compacta si o greutate redusa. Cele trei trepte de putere, capacitatea buna a rezervorului de apa si raportul excelent dintre calitate si pret sunt cele mai importante avantaje remarcate de clientii care au achizitionat acest mop cu abur produs de Hoover.