Aparat de curatat cu abur Hoover CAD1700D011 review

Hoover CAD1700D011
Mop cuabur Hoover CAD1700D011

Product Name: Hoover CAD1700D011

Brand: Hoover

  • Putere
    (4.6)
  • Eficienta
    (4.6)
  • Pret
    (4.7)
4.6

Sumar

Hoover CAD1700D011 este un mop cu abur puternic si eficient, cu o forma compacta si o greutate redusa. Cele trei trepte de putere, capacitatea buna a rezervorului de apa si raportul excelent dintre calitate si pret sunt cele mai importante avantaje remarcate de clientii care au achizitionat acest mop cu abur produs de Hoover.

Mopurile cu abur ofera o solutie facila de eliminare a bacteriilor si microbilor de pe suprafetele dure din case si apartamente. Aceste aparate utilizeaza un abur cu presiuni ridicate pentru curatarea facila a gresiei, parchetului dar si a mochetelor si covoarelor mai subtiri. Un mop cu abur performant va trebui sa aiba o putere mare, un rezervor de apa cu capacitate cat mai generoasa si o forma ergonomica care sa permita o manevrare cat mai usoara. In continuare va vom prezenta un mop cu abur produs de Hoover care are reviewuri excelente de la clienti.

=> Vedeti si: Topul celor mai bune mopuri cu abur

Mop cuabur Hoover CAD1700D011

Mop compact cu abur

Hoover CAD1700D011 este un mop cu abur cu un design compact si cu o tija metalica care se poate scoate pentru a necesita un spatiu mai redus pentru depozitare. Mopul are dimensiuni de 30.5 x 17.6 x 118.5 cm si o greutate de doar 3 Kg, putand sa fie manevrat si transportat foarte usor. Acest mop are un cablu de alimentare cu o lungime de 7 metri care ofera o raza buna de operare, astfel ca veti putea sa curatati si pardoseala din balcoane si holuri unde nu aveti prize de alimentare.

Putere si presiune ridicate

Hoover CAD1700D011 are o putere de 1700 W care face ca timpul de incalzire sa fie de doar 30 de secunde. Puterea poate fi setata in 3 trepte: low, medium si high cu ajutorul butonului situat in partea superioara a manerului. Tot aici mai exista un buton care activeaza functia Turbo care permite inlaturarea rapida chiar si a celor mai dificile pete.

Cititi si: alte reviewuri de aparate de curatat cu abur

Hoover CAD1700D011

Autonomie buna si accesorii utile

Rezervorul detasabil de apa are o capacitate de 700 ml, ceea ce inseamna o autonomie de functionare de 50 de minute conform datelor furnizate de producator. In acest timp veti putea sa curatati parchetul, gresia si covoarele dintr-un aparatament mare cu trei sau patru camere.  Pe langa peria dreptunghiulara de mari dimensiuni exista si una triunghiulara care asigura o curatare usoara a spatiilor inguste sau greu accesibile dar si un adaptor pentru covor care permite eliminarea a pana la 99% dintre bacterii si alergeni din mochete si coavoare. In pachet veti mai gasi incluse si 3 lavete lavabile pe care le veti putea schimba pentru a asigura curatarea eficienta a intregii case.

Puncte tari

+ design compact

+ maner ergonomic cu panou de control

+ putere excelenta

+ rezervor de apa cu capacitate buna

+ greutate redusa

+ raport foarte bun calitate/pret

Puncte slabe

– curatarea covoarelor nu este foarte eficienta

Concluzii

In concluzie, Hoover CAD1700D011 este un mop cu abur puternic si eficient, cu o forma compacta si o greutate redusa. Cele trei trepte de putere, capacitatea buna a rezervorului de apa si raportul excelent dintre calitate si pret sunt cele mai importante avantaje remarcate de clientii care au achizitionat acest mop cu abur produs de Hoover.