Mop cu abur Rowenta Steam Power RY6591WH pareri si review

? Rowenta Steam Power RY6591WH - 1200 W, 2.65 Kg, 3 trepte de putere, cartus anticalcar
Mop cu abur Rowenta Steam Power RY6591WH

Product Name: Rowenta Steam Power RY6591WH

Product Description: Rowenta Steam Power RY6591WH este un mop cu abur cu o putere de 1200 W si o greutate de 2.65 Kg. Mopul dipune de un flux de abur ajustabil in 3 trepte, de o perie integrata si de un cartus anticalcar.

  • Eficienta
    (4.7)
  • Manevrabilitate
    (4.8)
  • Calitate/Pret
    (4.6)
4.7

Sumar

Rowenta Steam Power RY6591WH este un mop cu abur cu greutate redusa si manevrabilitate excelenta. Cele 3 trepte de putere, peria integrata pentru pete si raportul bun intre calitate si pret sunt alte avantaje ale acestui mop cu abur produs de Rowenta. 

Pros

+ maner ergonomic

+ incalzire rapida

+ 3 trepte de putere

+ cartus anticalcar

+ pozitie de parcare

+ suport curatare covoare

+ raport bun intre calitate si pret

Cons

– cablul de alimentare nu este foarte lung

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Curatarea suprafetelor dure de praf, pete si microbi se face de obicei cu mopul si cu diferite substante de curatare. O variata mai comoda este utilizarea unui mop cu abur cu ajutorul caruia veti putea sa curatati rapid pardoseala din bucatarie, hol si baie. Un astfel de mop utilizeaza aburul fierbinte pentru eliminarea bacteriilor si microbilor de pe suprafetele dure, nemaifiind necesara utilizarea unor produse de curatenie care pot sa provoace alergii persoanelor sensibile sau copiilor. In cele ce urmeaza va vom prezenta un astfel de mop cu abur care este produs de compania germana Rowenta.  

=> Vedeti si: Topul celor mai bune mopuri cu abur

Mop cu abur Rowenta Steam Power RY6591WH

Mop ergonomic cu abur 

Mopul cu abur Rowenta Steam Power RY6591WH are un design modern albastru-argintiu si o forma pe care o regasim si la alte modele ale producatorului german. Mopul are un maner ergonomic care permite utilizarea facila cu o singura mana. Acest model dispune de un maner pentru transport si de o pozitie de parcare, permitand depozitarea intr-un spatiu mai ingust. Dimensiunile mopului sunt de 16 x 111 cm iar greutatea este de 2.65 Kg, fiind unul dintre cele mai usoare modele de pe piata. Din pacate, cablul de alimentare nu este foarte lung astfel ca veti fi nevoiti sa schimbati prizele de alimentare mai des. 

3 trepte de putere

Rowenta Steam Power RY6591WH are o putere de 1200 W si un sistem rapid de incalzire, mopul putand fi utilizat in 30 de secunde de la pornire. Fluxul de abur poate fi setat in 3 trepte in functie de tipul suprafetei curatate, puterea cea mai mica fiind pentru parchet iar cea mai mare pentru gresie. Aburul fierbinte elimina pana la 99.9% dintre bacteriile si microbii de pe suprafetele dure, fara sa utilizati alte substante de curatare costisitoare. Recipientul are un volum de 0.6 litri si dispune de cartus anticalcar care asigura functionarea corecta chiar daca folositi apa de la robinet. 

Rowenta Steam Power RY6591WH

Perie integrata

RY6591WH dispune de o perie integrata Extreme pentru curatarea suprafetelor patate iar mopul din microfibra asigura curatarea eficienta a parchetului, gresiei sau linoleumului. Rezervele mopului se inlocuiesc usor, fara sa necesite sa atingerea cu mana a celor utilizate. In pachet este inclus si un suport pentru improspatarea covoarelor si eliminarea microbilor din acestea. 

Puncte tari

+ maner ergonomic

+ incalzire rapida

+ 3 trepte de putere

+ cartus anticalcar

+ pozitie de parcare

+ suport curatare covoare

+ raport bun intre calitate si pret

Puncte slabe

– cablul de alimentare nu este foarte lung

Concluzii

In concluzie, Rowenta Steam Power RY6591WH este un mop cu abur cu greutate redusa si manevrabilitate excelenta. Cele 3 trepte de putere, peria integrata pentru pete si raportul bun intre calitate si pret sunt alte avantaje ale acestui mop cu abur produs de Rowenta.