Mop cu abur ROWENTA Steam Power RY6555WH review

  • Eficienta
    (4.8)
  • Putere
    (4.5)
  • Pret
    (4.7)
4.7

Sumar

Rowenta Steam Power RY6555WH este un mop cu abur modern, puternic si usor de utilizat. Indepartarea cu usurinta a germenilor si bacteriilor, cele 3 niveluri ale fluxului de abur si pretul accesibil fac din acest mop o alegere perfecta in special pentru familiile care au copii mici. 

» Doar astazi produse pentru casa la pret sub 120 lei in campania
Happy Friday de la eMag
Click aici pentru oferta

Curatarea petelor de pe gresia sau parchetul din bucatarie, baie si hol presupune folosirea unor substante chimice care nu sunt intotdeauna benefice sanatatii. O alternativa mai moderna si mai sanatoasa care presupune curatarea suprafetelor dure cu abur este oferita de mopurile cu abur. Un astfel de mop are o putere ridicata astfel ca aburul produs va indeparta usor petele si murdaria dar va distruge si bacteriile si alergenii de pe aceste suprafete. Folosind un mop cu abur veti economisi sume importante pe care le platiti pe substantele de curatare dar veti avea si pardoseli curata fara germeni si bacterii. In continuare va vom prezenta un astfel de mop cu abur modern care este produs in Franta de Rowenta.

⇒ Vedeti si: Topul celor mai bune mopuri cu abur

Mop cu abur ROWENTA Steam Power RY6555WH

Mop cu abur ergonomic

ROWENTA Steam Power RY6555WH este un mop electric cu abur cu o forma ergonomica moderna si o combinatie inspirata de culori. Mopul are dimensiuni de 210 x 160 x 1100 mm si o greutate de doar 2.9 Kg putand astfel sa fie manevrat usor chiar si in spatiile mai inguste de langa mobilier. Cablul de alimentare are o lungime de 7 metri, astfel ca veti avea o raza de actiune suficient de mare pentru a nu trebui sa schimbati prizele de alimentare prea des. Mopul are un maner care ofera o utilizare confortabila dar si o pozitie de parcare astfel ca nu va trebui sa il sprijiniti atunci cand nu il folositi sau cand il depozitati.

Putere si eficienta

Steam Power RY6555WH are o putere de 1200 W si necesita doar 30 de secunde de incalzire pentru a funriza un flux de abur puternic care va curata chiar si cele mai puternice pete de pe gresie si parchet. In plus, temperaturile ridicate ale aburilor vor indeparta pana la 99% din germenii si bacteriile de pe aceste suprafete, un aspect foarte important mai ales pentru familiile care au copii mici.

ROWENTA Steam Power RY6555WH

Functii si accesorii

Panoul de control se afla in partea exterioara a manerului si este format dintr-un buton de pornire/oprire si 3 butoane pentru setarea nivelului fluxului de abur. Rezervorul detasabil de apa are o capacitate de 0.6 litri, suficient incat sa puteti curata bucataria si holul cu o singura umplere. Rezervele de mop se pot indeparta usor cu piciorul fara sa fie nevoie sa atingeti cu mana mopul murdar. Acest model este prevazut cu un filtru anticalcar al caui cartus va trebui sa il schimbati periodic pentru a asigura buna functionare a aparatului. Mopul din microfibra nu lasa urme si poate sa fie spalat in masina de spalat rufe impreuna, separat de haine.

Puncte tari

+ design modern si ergonomic

+ putere de 1200 W si 3 trepte pentru fluxul de abur

+ incalzire rapida

+ utilizare facila

+ raport foarte bun calitate/pret

Puncte slabe

– inlocuirea lavatelor este destul de costisitoare

Concluzii

In concluzie, Rowenta Steam Power RY6555WH este un mop cu abur modern, puternic si usor de utilizat. Indepartarea cu usurinta a germenilor si bacteriilor, cele 3 niveluri ale fluxului de abur si pretul accesibil fac din acest mop o alegere perfecta in special pentru familiile care au copii mici.