Mop cu abur Leifheit 11913 review

  • Putere
    (4.6)
  • Eficienta
    (4.5)
  • Pret
    (4.4)
4.5

Sumar

Leifheit 11913 este un mop cu abur modern, din materiale de calitate si cu o putere foarte buna. Manevrabilitatea excelenta, volumul mare al rezervorului de apa si distributia uniforma a aburului pe intreaga laveta sunt alte argumente in favoarea achizitionarii acestui mop cu abur. 

Daca pentru aspirarea suprafetelor dure, a mochetelor si a covoarelor exista numeroase tipuri de aspiratoare nu acelasi lucru se poate spune si despre spalarea si igienizarea greseiei si parchetului. Daca va doriti totusi sa renuntati la mopul clasic, una din cele mai bune optiuni este reprezentata de mopul cu abur. Acest tip de mop curata cu usurinta gresia din bucatarie sau hol de pete, scame si particule mici de praf dar si de bacterii sau alergeni care sunt daunatoare in special copiilor si persoanelor sensibile. In continuare va vom prezenta un mop cu abur care este produs de o compania germana mai putin cunoscuta in Romania si anume Leifheit.

⇒ Vedeti si: Topul celor mai bune mopuri cu abur

Mop cu abur Leifheit 11913

Mop cu abur cu forma ergonomica

Leifheit 11913 este un mop cu abur cu un design elegant de culoare alba cu insertii turcoaz. Acest model are dimensiuni de 27.6 x 25.6 x 64 cm si o greutate de 2.8 Kg fara accesorii astfel ca va putea sa fie transportat si depozitat foarte usor daca luam in considerare ca partea superioara se pliaza. Manerul usor curbat este acoperit cu un plastic moale si asigura o aderenta buna si o utilizare confortabila chiar si pentru o durata mai lunga de timp.

Putere si eficienta

Leifheit 11913 are o putere de 1200 W astfel ca va necesita un timp foarte scurt de incalzire de aproximativ 30 de secunde. Intensitatea jetului de abur poate fi reglata cu ajutorul unui buton rotativ astfel ca mopul va putea fi folosit si pe suprafete mai sensibile precum parchetul melaminat. In afara butonului rotativ panoul de control mai contine un buton pentru pornire/oprire si doua leduri care va vor instiinta cand aparatul este in priza si cand poate fi utilizat.

Rezervorul de apa este detasabil astfel ca il veti putea alimenta foarte usor chiar si intr-o chiuveta mai putin adanca. Volumul rezervorului este de 0.55 litri si poate sa asigura aburul pentru curatarea continua timp de aproximativ 40 de minute, mai mult decat suficient chiar si pentru un apartament sau o casa cu 3-4 camere. Cablul de alimentare de 6.5 metri asigura o raza de operare excelenta astfel ca veti putea sa curatati si balcoanele sau terasele unde nu aveti prize de alimentare.

Leifheit 11913

Indepartare eficienta a bacteriilor

Leifheit 11913 are 6 duze care asigura o distributie eficienta a aburului pe laveta din microfibra, astfel ca veti reusi sa indepartati pana la 99% dintre bacteriile si germenii de pe pardoselile din casa voastra. Laveta este facuta dintr-un material care contine 90% poliester si 10% poliamida fiind astfel rezistenta la temperaturi ridicate dar asigurand si o alunecare usoara pe diferite tipuri de suprafete. In pachet veti gasi inclus si un accesoriu pe care il veti putea folosi pentru reimprospatarea si eliminarea mirosurilor neplacute din covoare si mochete. Filtrul de apa asigura fiabilitate excelenta a mopului iar laveta va trebui spalata la un program cu temperatura de 60 de grade pentru a fi siguri ca ati indepartat toate bacteriile sau germenii colectati.

Puncte tari

+ design ergonomic

+ rezervor de apa de 0.55 litri

+ raza de operare excelenta

+ indeparteaza pana la 99% din bacterii si alergeni

+ greutate redusa si maner pliabil

+ accesoriu pentru covoare si mochete

Puncte slabe

– nu este foarte eficient in curatarea suprafetelor de sub mobilier

Concluzii

Concluzionand, Leifheit 11913 este un mop cu abur modern, din materiale de calitate si cu o putere foarte buna. Manevrabilitatea excelenta, volumul mare al rezervorului de apa si distributia uniforma a aburului pe intreaga laveta sunt alte argumente in favoarea achizitionarii acestui mop cu abur.