Aparat de curatat cu presiune Steinhaus PRO-HPC20 review

🥇 Steinhaus PRO-HPC20
Aparat de spalat cu presiune Steinhaus PRO-HPC20

Product Name: Steinhaus PRO-HPC20

Brand: Steinhaus

  • Putere si presiune
    (4.7)
  • Manevrabilitate
    (4.4)
  • Calitate/Pret
    (4.6)
4.6

Sumar

Steinhaus PRO-HPC20 este un aparat de spalat cu presiune cu dimensiuni compacte si debit de apa puternic. Lancea multi-jet, raza mare de operare si raportul corect dintre calitate si pret sunt alte atuuri ale acestui aparat de spalat cu presiune comercializat sub brandul Steinhaus.

Odata cu venirea primaverii este necesara curatarea spatiilor de relaxare din aer liber precum alei si terase dar si a mobilierului de pe acestea. Cea mai eficienta metoda de curatare este oferita de aparatele de spalat cu presiune care se pot utiliza si pentru curatarea autoturismelor, motocicletelor sau a bicicletelor copiilor. Cele mai importante aspecte de care va trebui sa tineti cont in achizitia unui astfel de aparat sunt puterea, presiunea, debitul maxim, manevrabilitatea sau nivelul zgomotului. In cele ce urmeaza va vom prezenta un aparat de spalat cu presiune produs de Steinhaus care ofera un raport excelent intre calitate si pret.

Aparat de spalat cu presiune Steinhaus PRO-HPC20

Aparat compact de spalat cu presiune

Steinhaus PRO-HPC20 este un aparat de spalat cu presiune care are un design compact si carcasa din plastic negru-rosu. Aparatul are un maner ergonomic si doua roti mari care asigura manevrarea si transportul facil pe diferite tipuri de suprafete. Furtunul aparatului ofera o raza mare de operare de 10 metri insa din pacate este cam rigid si se deruleaza greu de tambur. Aparatul are o greutate destul de mare de 13.9 Kg care este insa comparabila cu a altor modele cu specificatii similare. 

Debit puternic de apa

Steinhaus PRO-HPC20 are o putere ridicata de 2000 W si poate dezvolta o presiune maxima de 150 bar cu ajutorul careia veti putea sa curatati usor pavelele, mobilierul din gradina sau autoturismul. Aparatul are un debit maxim de apa de 402 l/h si poate utiliza apa cu o temperatura maxima de 40 de grade Celsius. Nivelul zgomotului de 92 dB este mare, de aceea este indicat sa utilizati casti de protectie auditiva in cazul unei utilizari mai indelungate a aparatului. 

⇒ Vedeti si: alte reviewuri de aparate si masini pentru gradina

Steinhaus PRO-HPC20

Pistol cu maner ergonomic

Pistolul aparatului are un maner ergonomic care asigura o utilizare confortabila, iar lancea multi-jet permite alegerea din 4 variante de jeturi in functie de tipul suprafetei pe care il curatati. Pentru indepartarea unui strat mai gros de murdarie, aveti la dispozitie si o lance turbo dar si un recipient pentru detergent. 

Puncte tari

+ dimensiuni compacte

+ putere de 2000 W

+ presiune de pana la 150 bar

+ debit puternic de apa

+ manevrabilitate buna

+ lance multi-jet

+ raport excelent intre calitate si pret

Puncte slabe

– furtul de apa este rigid

– nivel destul de ridicat al zgomotului

Concluzii

In concluzie, Steinhaus PRO-HPC20 este un aparat de spalat cu presiune cu dimensiuni compacte si debit de apa puternic. Lancea multi-jet, raza mare de operare si raportul corect dintre calitate si pret sunt alte atuuri ale acestui aparat de spalat cu presiune comercializat sub brandul Steinhaus. 

Manual de utilizare Steinhaus PRO-HPC20