Masina de tuns iarba Viking ME 235.0 review

  • Putere
  • Optiuni
  • Pret
4.2

Sumar

Viking ME 235.0 este o masina de tuns iarba cu dimensiuni compacte, cu un motor puternic si o capacitate de colectare buna. Cele trei optiuni de tundere a gazonului, nivelul rezonabil al zgomotului si pretul foarte bun la care poate fi achizitionata in aceasta perioada fac din aceasta masina o alegere excelenta.

» Nu ratati reducerile de pana 60% la produsele din campania Outlet de la eMag Click aici pentru oferta

Odata cu venirea primaverii, vor reincepe si activitatile curatare si intretinere a gradinii. Daca alte lucrari de toaletare si curatare nu sunt foarte dese, cea de intretinere a gazonului este o activitate periodica. Pentru ca gazonul sa fie tuns uniform si rapid veti avea nevoie de o masina de tuns iarba eficienta. In functie de dimensiunile gazonului veti putea alege o masina cu acumulatori, una electrica sau una pe benzina. Dintre acestea, masinile de tuns electrice sunt cele mai ieftine si au o fiabilitate excelenta, fiind potrivite pentru gazoanele cu diemnsiuni mici si medii. In continuare va vom prezenta o astfel de masina de tuns iarba produsa de producatorul austriac Viking care face parte din grupul STIHL.

⇒ Vedeti si: Topul celor mai bune masini electrice de tuns gazonul

Masina de tuns iarba Viking ME 235.0

Masina de tuns iarba compacta

Viking ME 235.0 este o masina de tuns gazonul cu un design compact alb-verde si o carcasa din polimer care este rezistenta la loviri accidentale. Masina are dimensiuni de 127 x 37 x 108 cm, iar rotile din fata au 14 cm diamentru si cele din spate 17 cm diametru, astfel ca veti putea tunde iarba si de pe un gazon cu denivelari sau in panta cu o inclinare de pana la 25 de grade. Pentru a ocupa mai putin spatiu la depozitare, manerele masinii se pot strange iar cosul de colectare se poate scoate.

Manevrabilitate si transport facil

» Nu ratati oferta Rabla la electrocasnicele mari de la Altex Click aici pentru oferta

Montarea masinii nu este foarte complicata, iar manerul ergonomic este ajustabil in functie de inaltimea utilizatorului pentru a preveni durerile de spate cauzate de o pozitie incomoda. Viking ME 235.0 are un motor electric u o putere de 1200 W care poate dezvolta o viteza maxima de 2800 de rotatii pe minut. Greutatea masinii este de 13 kg, insa exista un maner care faciliteaza transportul de la spatiul de depozitare la gazon. Lama metalica este tratata anti-rugina, insa va trebui curatata dupa fiecare utilizare.

Cititi si: alte reviewuri de aparate si masini pentru gradina

Viking ME 235.0

Viking ME 235.0 este potrivita pentru gazoanele cu suprafate medii cuprinse intre 350 si 1000 de metri patrati. Latimea de taiere este de 33 cm iar pentru inaltimea de taiere exista trei opriuni curpinse intre 25 si 65 mm. Veti putea astfel sa tundeti gazonul rapid dar si sa creati un decor elegant, alegand inaltimi diferite de tundere. Cosul de colectare are o capacitate de 30 de litri si un indicator care va va indica cand este plin si trebuie golit. Nivelul de zgomot de 80 dB este unul rezonabil, fiind mai redus decat in cazul altor masini de tuns iarba cu putere si dimensiuni comparabile.

Puncte tari

+ design compact

+ 3 optiuni de taiare a ierbii

+ manevrabilitate ridicata

+ transport facil

Puncte slabe

– capacitatea de colectare destul de redusa

Concluzii

In concluzie, Viking ME 235.0 este o masina de tuns iarba cu dimensiuni compacte, cu un motor puternic si o capacitate de colectare buna. Cele trei optiuni de tundere a gazonului, nivelul rezonabil al zgomotului si pretul foarte bun la care poate fi achizitionata in aceasta perioada fac din aceasta masina o alegere excelenta.