Masina electrica de tuns gazonul Karcher LMO 18-33 pareri si review

? Karcher LMO 18-33 - 33 cm latime taiere, 4 trepte de taiere, 11.3 Kg, cos cu volum de 35 litri
Masina de tuns gazonul Karcher LMO 18-33

Product Name: Karcher LMO 18-33

Product Description: Karcher LMO 18-33 este o masina de tuns iarba cu acumulator de 18 V cu o greutate de 11.3 Kg si un cos de colectare cu volum de 35 litri. Masina are un maner ajustabil, o latime de taiere de 33 cm si 4 trepte de taiere pe inaltime.

Brand: Karcher

  • Autonomie
    (4.5)
  • Optiuni de taiere
    (4.7)
  • Calitate/Pret
    (4.7)
4.6

Sumar

Karcher LMO 18-33 este o masina de tuns iarba cu acumulator care are dimensiuni compacte si o manevrabilitate excelenta. Manerul ajustabil, cele 4 trepte de taiere pe inaltime si display-ul digital care indica nivelul de incarcare al bateriei sunt alte avantaje ale acestei masini de tuns gazonul din portofoliul Karcher. 

Pros

+ dimensiuni compacte

+ maner ajustabil

+ 4 trepte de taiere pe inaltime

+ acumulator cu autonomie buna

+ display digital care afiseaza gradul de incarcare al acumulatorului

+ optiune de mulcire

+ cos de colectare generos

Cons

– durata mare de incarcare a acumulatorului

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Tunderea gazonului trebuie efectuata periodic pentru a asigura un aspect ingrijit curtii sau gradinii. Alegerea unei masini de tuns gazonul nu este foarte usoara, trebuind sa luati in considerare atat suprafata gazonului cat si bugetul disponibil. Daca doriti o masina de tuns gazonul care sa fie prietenoasa cu mediul inconjurator puteti opta pentru un model electric cu acumulatori sau cu alimentare la priza. Masinile de tuns gazonul cu acumulator ofera o manevrabilitate excelenta, nemafiind limitati de lungimea cablului de alimentare. In cele ce urmeaza va vom prezenta o astfel de masina de tuns gazonul cu acumulator care este produsa de compania germana Karcher.  

⇒ Vedeti si: Topul celor mai bune masini electrice de tuns gazonul

Masina de tuns gazonul Karcher LMO 18-33

Masina ergonomica de tuns gazonul 

Karcher LMO 18-33 este o masina de tuns gazonul cu acumulator cu carcasa din plastic intr-o combinatie de culori (galben – negru) specifica producatorului german. Masina are un maner ergonomic care se poate ajusta in functie de inaltimea utilizatorului si un maner integrat pentru transportul facil la/dela spatiul de depozitare. Cele 4 roti din plastic asigura o manevrare facila chiar si pe un teren accidentat sau in rampa. Acest model are o greutate de 11.3 Kg si dimensiuni de 125.1 x 37.1 x 99.2 cm, cosul din material textil putandu-se plia pentru a face economie de spatiu. 

Acumulator de 18 V

Karcher LMO 18-33 utilizeaza un acumulator Li-Ion de 5 Ah care permite tunderea unui gazon cu suprafata maxima de 250 mp. Durata de incarcare a acumulatorului este mare (24 de ore) insa acesta poate fi utilizat si la alte scule si unelte Karcher care utilizeaza o baterie de 18 V. Masina dispune de un display digital pentru acumulatori care indica gradul de incarcare, timpul de utilizare ramas sau durata de incarcare. Motorul cu 400 de rotatii pe minut si lamele zimtate din otel asigura o taiere uniforma a ierbii chiar si in jurul obstacolelor sau langa garduri si borduri. 

⇒ Vedeti si: alte reviewuri de aparate si masini pentru gradina

Karcher LMO 18-33

4 niveluri de taiere

Latimea de taiere de taiere de 33 cm este suficienta pentru tunderea rapida a unui gazon cu dimensiuni mici sau medii. In ceea ce priveste inaltimea ierbii, aceasta poate fi setata in 4 trepte intre 35 si 65 mm. Cosul de colectare are un volum de 35 litri si dispune de un indicator al nivelului de umplere. Daca doriti, veti putea lasa iarba taiata pentru mulcire (ca ingrasamant natural) prin indepartarea sacului de colectare. Acest model are un buon de protectie pentru copii car previne pornirea accidentala a motorului. 

Puncte tari

+ dimensiuni compacte

+ maner ajustabil

+ 4 trepte de taiere pe inaltime

+ acumulator cu autonomie buna

+ display digital care afiseaza gradul de incarcare al acumulatorului

+ optiune de mulcire

+ cos de colectare generos

Puncte slabe

– durata mare de incarcare a acumulatorului

Concluzii

In concluzie, Karcher LMO 18-33 este o masina de tuns iarba cu acumulator care are dimensiuni compacte si o manevrabilitate excelenta. Manerul ajustabil, cele 4 trepte de taiere pe inaltime si display-ul digital care indica nivelul de incarcare al bateriei sunt alte avantaje ale acestei masini de tuns gazonul din portofoliul Karcher. 

Manual de utilizare Karcher LMO 18-33