Karcher LMO 36-40, Masina electrica de tuns gazonul, 36 V, 40 cm – Pareri si Review

▷ Karcher LMO 36-40 Masina de Tuns Gazonul ⭐ Review si Pareri
Masina de tuns gazonul Karcher LMO 36-40

Product Name: Karcher LMO 36-40

Product Description: Karcher LMO 36-40 este o masina de tuns gazonul cu acumulator care are o greutate de 18.6 Kg si un cos cu volum de 50 litri. Masina dispune de o latime de taiere de 40 cm iar pentru inaltime aveti la dispozitie 5 trepte.

Brand: Karcher

 • Manevrabilitate
  (4.8)
 • Putere si autonomie
  (4.7)
 • Taiere
  (4.7)
 • Calitate/Pret
  (4.4)
4.7

Sumar

Karcher LMO 36-40 este o masina de tuns gazonul cu acumulator care are un design ergonomic si un cos de colectare cu volum generos. Functia de mulcire, cele cinci trepte de taiere pe inaltime si autonomia buna sunt alte atuuri ale acestei masini de tuns gazonul produsa de compania germana Karcher.

Pros

+ maner ergonomic ajustabil;

+ autonomie buna;

+ acumulator Li-Ion cu display digital;

+ sac cu volum de 50 litri;

+ functie de mulcire;

+ 5 trepte de taiere pe inaltime.

Cons

– nivelul zgomotului este destul de ridicat;

– greutatea de peste 18 Kg;

– pretul este pe masura specificatiilor.

» Nu ratati reducerile de pana la 40% la produsele din campania
Crazy Days de la eMag
Click aici pentru oferta

Tunderea gazonului este o activitate ce trebuie desfasurata cu periodicitate, incepand din primavara si pana toamna tarziu. Pentru a va usura munca, puteti alege o masina performanta de tuns gazonului. In functie de buget si de suprafata gazonului, puteti opta pentru o masina puternica cu motor pe benzina, sau pentru una electrica cu alimentare cu acumulatori sau la priza. Chiar daca sunt mai scumpe, masinile electrice de tuns gazonul cu acumulatori au mai multe avantaje precum manevrabilitate facila, nivel redus al zgomotului si lipsa poluarii. Karcher LMO 36-40 este masina de tuns gazonul de generatie noua, iar in continuare vom analiza specificatiile acestui model.

⇒ Vedeti si: Top 5 cele mai bune masini electrice de tuns gazonul

Masina de tuns gazonul Karcher LMO 36-40

Karcher LMO 36-40 – dimensiuni si volum colectare

Masina de tuns gazonul Karcher LMO 36-40 are o carcasa din plastic galben-negru, culori specifice brandului german. Manerul ergonomic ajustabil permite manevrarea facila a masinii, iar cele patru roti din plastic permit tunderea facila chiar si a gazoanelor in rampa. Sacul de colectare are un volum generos de 50 de litri, astfel ca va trebui sa il goliti mai rar.

Acest model are dimensiuni de 128.4 x 45.9 x 104.3 cm si o greutate de 18.6 Kg, existand in partea centrala si un maner pentru transport. Alte masini de tuns gazonul electrice pe care le-am analizat recent sunt: Makita DLM382PM2 sau Einhell PXC RASARRO 36/42.

Motor, autonomie si incarcare

Karcher LMO 36-40 are un motor care dezvolta 3550 de rotatii pe minut, o incarcare completa fiind suficienta pentru un gazon cu suprafata maxima de 550 mp. Acumulatorul de 36 V are display digital si se incarca complet in 138 de minute.  Nivelul zgomotului este de 80 dB, o valoare care poate fi deranjanta la o utilizare mai indelungata. Pe langa functia de taiere, prin utilizarea kitului de mulcire, veti putea sa imprastiati iarba taiata ca ingrasamant natural pentru gazon. Lama din otel asigura o taiere uniforma, masina permitand si tunderea marginilor gazonului.

Latime de taiere si garantie

Latimea de taiere este de 40 cm, astfel ca veti reusi sa tundeti rapid chiar si un gazon cu suprafata mai mare. Inaltimea de taiere poate fi setata in 5 trepte intre 20 si 70 mm, cu ajutorul unei manete situate pe laterala stanga. In pachet sunt incluse pe langa masina incarcatorul, acumulatorul si accesoriul de mulcire. Acest model beneficiaza de o garantie standard de 24 de luni. 

Puncte tari

+ maner ergonomic ajustabil;

+ autonomie buna;

+ acumulator Li-Ion cu display digital;

+ sac cu volum de 50 litri;

+ functie de mulcire;

+ 5 trepte de taiere pe inaltime.

Puncte slabe

– nivelul zgomotului este destul de ridicat;

– greutatea de peste 18 Kg;

– pretul este pe masura specificatiilor.

Concluzii

Concluzionand, Karcher LMO 36-40 este o masina de tuns gazonul cu acumulator care are un design ergonomic si un cos de colectare cu volum generos. Functia de mulcire, cele cinci trepte de taiere pe inaltime si autonomia buna sunt alte atuuri ale acestei masini de tuns gazonul produsa de compania germana Karcher. 

button-3

Manual de utilizare Karcher LMO 36-40