Aparat de spalat cu presiune Bosch EasyAquatak 120 review

  • Putere
    (4.4)
  • Eficienta
    (4.5)
  • Pret
    (4.7)
4.5

Sumar

Bosch EasyAquatak 120 este un aparat de spalat cu presiune modern si compact, cu o putere mare si o presiune excelenta. Dimensiunile si greutatea redusa, utilizarea facila si pretul excelent la care poate fi achizitionat in aceasta perioada fac din acest model produs de Bosch una din cele mai bune alegeri pe care o puteti face.

» Doar astazi produse pentru casa la pret sub 120 lei in campania
Happy Friday de la eMag
Click aici pentru oferta

Nu mai este foarte mult timp pana cand ultima zapada se va topi, astfel ca trebuie sa va pregatiti pentru curatenia de primavare. Pe langa lucrarile din gradina, va trebuie sa curatati si sa spalati atat aleile si terasele dar si mobilierul exterior pe ca il folositi in timpul verii. Cel mai bun aparat care va poate ajuta sa curatati rapid si eficient aceste spatii dar si masina, biciclete sau mobilierul exterior este un aparat de spalat cu presiune. Acest aparat va putea fi folosit si pentru spalarea masinii, economisind astfel timp si bani. In continuare va vom prezenta un aparat de spalat cu presiune foarte bun care se afla in oferta producatorului german Bosch.

=> Vezi si: Topul celor mai bune aparate de spalat cu presiune

Bosch EasyAquatak 120

Aparat de spalat compact

Bosch EasyAquatak 120 este un aparat de spalat cu presiune cu un design compact de forma dreptunghiulara si o nuanta de verde specifica aparatelor produse de Bosch. Greutatea aparatului fara accesorii este de doar 5 Kg astfel ca va putea fi transportat usor dar va necesita si un spatiu mic de depozitare datorita dimensiunilor reduse ale aparatului. Lungimea furtunului si a cablului de alimentare este de 5 metri, suficient cat sa puteti curata terasa si aleile de langa casa sau masina parcata in apropierea garajului.

Putere si presiune impresionante

Bosch EasyAquatak 120 are un motor cu o putere de 1500 W care poate dezvolta o presiune maxima de 120 bari putand inaltura murdaria si depunerile atat de pe terase sau alei cat si de pe usi sau de pe mobilierul de gradina. Debitul maxim este de 5.8 litri pe minut, aparatul putand sa utilizeze si apa calda cu o temperatura maxima de 40 de grade Celsius pentru a indeparta mai usor noroiul si murdaria. Nivelul de zgomot de 91 dB este destul de ridicat, insa comparabil cu al altor aparate cu aceeasi putere si presiune.

Cititi si: alte reviewuri de aparate si masini pentru gradina

Aparat de spalat cu presiune Bosch EasyAquatak 120

Accesorii utile

Pistolul din plastic are o forma ergonomica si este foarte usor de utilizat atat pentru spalarea masinii, motocicletei sau bicicletelor copiilor cat si a teraselor sau a mobilierului de gradina. In pachet veti gasi inclus si o duza de inalta presiune pentru detergent, pe care o veti putea folosi pentru indepartarea petelor si noroiului de pe masini dar si o duza rotativa si una cu pulverizare evantai. Aparatul are un suport atat pentru pistol cat si pentru accesorii si cabluri, astfel ca va putea fi depozitat cu usurinta pe un raft din garaj.

Puncte tari

+ forma compacta si dimensiuni mici

+ putere mare a motorului

+ presiune ridicata de 120 de bari

+ accesorii pentru detergenti

+ usor de instalat si utilizat

Puncte slabe

– nivelul zgomotului este destul de ridicat

Concluzii

In concluzie, Bosch EasyAquatak 120 este un aparat de spalat cu presiune modern si compact, cu o putere mare si o presiune excelenta. Dimensiunile si greutatea redusa, utilizarea facila si pretul excelent la care poate fi achizitionat in aceasta perioada fac din acest model produs de Bosch una din cele mai bune alegeri pe care o puteti face.