Aparat de spalat cu presiune Karcher K 3 Home T150 EU review

  • Eficienta
  • Accesorii
  • Pret

Sumar

Karcher K 3 Car & Home T150 EU este un aparat de spalat cu presiune perfect pentru activitatile de curatare de pe langa casa. Usurinta in folosire, presiunea mare si numeroasele accesorii va vor ajuta sa mentineti curate atat terasele, aleile cat si masinile sau bicicletele dumneavoastra.

4.3

Alegerea unui aparat de spalat cu presiune nu este foarte dificila daca stiti exact la ce il veti folosi. Poate fi o risipa de bani sa cumparati un aparat de spalat cu o presiune foarte mare si cu multe accesorii daca il veti folosi doar sa spalati mobilierul exterior sau bicicleta. Un aparat entry-level compact cu o presiune de aproximativ 100 bari ar trebui sa fie suficient pentru aceste operatiuni. Un aparat de spalat cu presiune din clasa medie are o presiune de aproximativ 110 bari si este potrivit pentru spalarea terasei exterioare sau a masinii. Gama premium vine cu o presiune mai mare de 120 de bari si cu mai multe accesorii si poate indeparta praful si murdaria de pe alei, podele de lemn sau ziduri de piatra.

» DOAR ASTAZI reduceri de pana la 40% in cadrul campaniei Crazy Days de la eMag
Click aici pentru oferta

Karcher K 3 Car and Home T150 EU este un aparat de spalat electric cu presiune din gama premium si are un design compact, de culoare galben cu negru. Aparatul este dintr-un platic de buna calitate, ceea ce il face sa fie destul de usor, avand o greutate fara accesorii de 5.8 Kg  la dimensiuni de 27.5 x 27.9 x 80.3 cm. Avand o presiune intre 20 si  120 bari, Karcher K 3 are un debit maxim de 380 l/h ceea ce inseamna ca intr-o ora puteti curata o suprafata de aproximativ 25 m². Furtunul de alimentare de inalta presiune are 6 metri astfel incat veti putea sa curatati gardul, aleile sau bancile din gradina dumneavoastra.

Cititi si: alte reviewuri de aparate si masini pentru gradina

Aparatul de spalat K3 T150 EU de la Karcher poate fi alimentat cu apa cu o temperatura de pana la 40 °C, ceea ce va va ajuta sa indepartati mai usor murdaria sau noroiul de pe masina sau biciletele copiilor. Transportul se face usor cu ajutorul rotilor si manerului mare, iar forma dreptunghiulara asigura o stabilitate ridicata, aparatul fiind foarte greu de rasturnat. Karcher K 3 are un rezervor pentru substantele de curatare cu un volum de 500 ml, unde puteti adauga diferiti detergenti pentru curatarea masinii, terasei sau mobilierului.

» PROFITATI de reducerile de pana la 45% din cadrul campaniei Sport Spring Sale de la eMag Click aici pentru oferta

Montarea initiala se face rapid, aparatul fiind pregatit pentru utilizare in cel mult 10 minute. Pistolul cu furtun se monteaza usor cu ajutorul sistemului Quick Connect iar pentru diferitele activitati de curatare puteti folosi accesoriile incluse in pachet. Lancea Vario Power regleaza presiunea printr-o simpla rotire pentru a putea curata atat suprafetele delicate cat si cele rezistente. Lancea pentru murdaria grosiera va ajuta sa indepartati fara efort noroiul, depunerile sau reziduurile verzi precum mucegaiul, muschiul sau lichenii. Curatitorul pentru suprafete dure T 150 cu duza rotativa asigura o curatare fara improscare, iar peria este perfecta pentru o spalare eficienta a masinii dumneavoastra.

In concluzie, Karcher K 3 Car & Home T150 EU este un aparat de spalat cu presiune perfect pentru activitatile de curatare de pe langa casa. Usurinta in folosire, presiunea mare si numeroasele accesorii va vor ajuta sa mentineti curate atat terasele, aleile cat si masinile sau bicicletele dumneavoastra.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *