Masina de maturat manuala Karcher S4 Twin pareri si review

? Karcher S4 Twin - 68 cm latime de lucru, 2 perii, 10.2 Kg, recipient de 20 litri
Masina de maturat manuala Karcher S4 Twin

Product Name: Karcher S4 Twin

Product Description: Karcher S4 Twin este o masina de maturat manuala cu maner ergonomic si greutate de 10.2 Kg. Masina are un recipient de colectare de 20 litri si 2 perii mari care asigura o latime de curatare de 68 cm.

Brand: Karcher

  • Manevrabilitate
    (4.6)
  • Eficienta
    (4.6)
  • (4.5)
4.6

Sumar

Karcher S4 Twin este o masina de maturat manuala cu perii laterale mari si recipient de colectare generos. Manerul ergonomic care asigura manevrarea facila a masinii si golirea usoara a recipientului de colectare sunt alte avantaje ale acestei masini de maturat produsa de Karcher.

Pros

+ design modern

+ maner ergonomic

+ manevrare facila

+ 2 perii mari

+ recipient de colectare generos

+ depozitare in spatii inguste

Cons

– pretul intreg este mare

Venirea toamnei aduce si caderea frunzelor care trebuie maturate periodic de pe tesase, parcari sau aleile din curte. Maturarea si strangerea frunzelor necesita destul de mult timp, insa acesta poate fi redus prin utilizarea unor masini moderne. De exemplu, o masina de maturat permite colectarea rapida a frunzelor si a altor resturi vegetale de pe alei de acces, trotuare sau terase. Frunzele se colecteaza intr-un recipient care se poate goli rapid intr-o lada de compost, putand fi utilizate ulterior ca ingrasamant pentru gradina. In cele ce urmeaza va vom prezenta o astfel de masina de maturat care este produsa de compania germana Karcher.

Masina de maturat manuala Karcher S4 Twin

Masina de maturat manuala

Masina de maturat manuala Karcher S4 Twin are un design modern, cu carcasa din plastic intr-o combinatie de culori galben-negru specifica producatorului german. Masina are un maner ergonomic care se poate ajusta pentru a putea fi utilizat si de catre persoanele mai inalte. Transportarea masinii la spatiul de depozitare se poate face usor gratie unui alt maner situat in partea frontala. Cele doua roti laterale si cea de pe mijloc asigura manevrarea facila a masinii chiar si pe suprafete mai denivelate. Acest model are dimensiuni de 76 x 68 x 940 cm si o greutate de 10.2 Kg.

2 perii laterale mari

Karcher S4 Twin dispune de doua perii cu peri lungi care asigura o latime de lucru de 68 cm, permitand curatarea unei suprafete maxima de 2400 mp intr-o singura ora. Periile lungi permit curatarea eficienta a teraselor, parcarilor si aleilor din gradina, asigurand si colectarea frunzelor de langa borduri, garduri sau ziduri. Pentru a proteja periile din plastic, este indicata curatarea acestora dupa fiecare utilizare. 

⇒ Vedeti si: alte reviewuri de aparate si masini pentru gradina

Karcher S4 Twin

Recipient de colectare generos

Recipientul de colectare are un volum de 20 de litri si dispune de un maner care permite transportarea facila la locul de cosul de gunoi sau la lada de compost. Golirea recipientului se face usor, fara sa necesite atingerea frunzelor murdare, a conurilor si a tepilor de brad sau a altor resturi vegetale. Depozitarea masinii se poate face si intr-un spatiu mai ingust gratie sistemului de stationare pe verticala. 

Puncte tari

+ design modern

+ maner ergonomic

+ manevrare facila

+ 2 perii mari

+ recipient de colectare generos

+ depozitare in spatii inguste

Puncte slabe 

– pretul intreg este mare

Concluzii

In concluzie, Karcher S4 Twin este o masina de maturat manuala cu perii laterale mari si recipient de colectare generos. Manerul ergonomic care asigura manevrarea facila a masinii si golirea usoara a recipientului de colectare sunt alte avantaje ale acestei masini de maturat produsa de Karcher.

Tags: