Aragaz Bosch HGA223120E review

  • Design
    (4)
  • Siguranta
    (5)
  • Cuptor
    (4.5)
4.5

» Profitati de reducerile de pana la 70% la produsele din campania eMag Outlet de la eMag
Click aici pentru oferta

Bosch este o firma germana ce este cunoscuta in intreaga lume atat pentru electronicele si electrocasnicele pe care le construieste, cat si pentru calitatea acestora. Asadar, daca sunteti in cautarea unui aparat electrocasnic puteti sa va indreptati spre acest brand, iar daca va doriti un aragaz nou ati putea sa mergeti spre Bosch HGA223120E. Dar trebuie sa stiti din start ca aveti nevoie de un buget ceva mai mare, pretul fiind si el ceva mai ridicat decat in cazul altor aragazuri.

Aragaz-Bosch-HGA223120E

Designul acestui model este unul conventional, nu se poate spune ca uimeste, dar nici nu este treaba unui aragaz sa faca acest lucru. Combinatia de culori este una destul de clasica, adica de alb si negru, cea din urma fiind in dreptul usii, cu exceptia manerului care este alb, si la nivelul gratarului si arzatoarelor, iar restul aragazului este alb. Un aspect mai deosebit este capacul, care este din sticla, spre deosebire de multe alte modele la care este din acelasi material ca si carcasa. Dimensiunile acestui model sunt unele destul de obisnuite pentru aragazurile normale, adica 85 x 60 x60 cm, iar in momentul in care capacul este ridicat se ajunge la o inaltime de 144 cm.

Cititi si: alte reviewuri de aragazuri

In partea de sus regasim plita cu cele patru arzatoare, iar sub aceasta, in partea din fata vom descoperi cele cinci butoane pentru controlul arzatoarelor si a cuptorului, care sunt dispuse intr-un mod mai inedit. Cel pentru cuptor fiind plasat in mijloc si existand spatii destul de mari intre el si cele pentru arzatoare. In plus, vom gasi si butoanele pentru iluminarea cuptorului si pentru aprindere, care este electrica.

Aragaz-Bosch

Atat plita, cat si cuptorul functioneaza pe gaz, singurele care au nevoie de energie electrica fiind iluminarea cuptorului si aprinderea. Plita are parte de patru arzatoare, doua medii, unul mare si unul mic, acestea fiind diferite si prin puterea lor, cel mare avand 3 kW, cele medii 1.7 kW, iar cel mic doar 1 kW. Cuptorul este unul conventional pe gaz, asa cum aminteam mai sus, volumul sau fiind de 71 l, unul foarte mare daca il comparam cu alte modele, si are parte de doua functii de gatire, grill pe gaz si incalzire inferioara.

In ce priveste cuptorul, acesta mai are parte si de o usa de tipul CoolDoor care nu permite incalzirea geamului la mai mult de 40 de grade Celsius. Iar ca masura de siguranta pentru intreg aragazul regasim siguranta termoelectrica pentru supravegherea flacarii.

De asemenea, mai gasim la acest model si un sertar pentru pastrarea veselei care are un suport din otel emailat ce usureaza asezarea acesteia. Acesta ajuta la depozitarea unor obiecte de bucatarie si poate fi privit ca un avantaj mai ales de catre cei care nu au mult spatiu pentru depozitare.

Asadar daca va doriti un nou aragaz in casa dumneavoastra si dispuneti de un buget suficient de mare puteti sa va indreptati spre acest model de la Bosch, care va promite un standard ridicat de calitate, singurul aspect negativ fiind pretul destul de ridicat in comparatie cu alte modele.