Aragaz Electrolux EKG61182OW review

  • Eficienta
  • Tehnologii
  • Calitate/Pret

Sumar

Electrolux EKG61182OW este un aragaz pe gaz eficient si usor de folosit. Designul clasic, consumul redus, curatarea usoara a plitei si cuptorului si raportul imbatabil calitate/ pret ar trebui sa va convinga sa il achizitionati. O dovada suplimentara a calitatii materialelor din care este facut acest aragaz este garantia de 5 ani oferita de producator, astfel ca puteti sa fiti sigur ca veti avea un produs de calitate.

4.3

Bucatariile moderne folosesc un mobilier care de multe ori include si aparate electrocasnice incorporabile. Desi exista o oferta foarte variata pentru aceste aparate incorporabile, sunt multe persoane care le prefera pe cele clasice. Astfel, aragazurile clasice au inceput sa aiba un design atragator astfel incat sunt preferate plitelor sau cuptoarelor incorporabile. Avantajele aragazurilor clasice sunt eficienta, designul si folosirea tehnologiilor inovatoare totul la un raport calitate/ pret foarte bun. Iar daca sunteti in cautarea unui producator care sa ofere cel mai bun raport calitate pret atunci acesta este Electrolux.

Aragaz Electrolux EKG61182OW

» DOAR ASTAZI reduceri de pana la 40% in cadrul campaniei Crazy Days de la eMag
Click aici pentru oferta

Electrolux EKG61182OW este un aragaz cu alimentare pe gaz atat pentru plita cat si pentru cuptor. Designul aragazului este unul clasic, folosind o combinatie de alb, negru si sticla transparenta. Avand o latime de 60 cm, EKG61182OW este incadrat in clasa de eficienta energetica A, cu un consum al cuptorului de 1.67 kWh pe ciclu. Plita aragazului are 4 arzatoare: unul mare cu o putere de 3000W si un diametru de 10 cm, doua mediii cu o putere de 2000W si un diametru de 7 cm si unul mic cu o putere de 1000W si un diametru de 5.4 cm. Capacul plitei este din sticla transparenta care se curata foarte atunci cand este stropita. Aprinderea arzatoarele este electrica si se face prin apasarea butonului aflat in partea din stanga a panoului de control.

Cititi si: alte reviewuri de aragazuri

Cuptorul aragazului  Electrolux EKG61182OW are un volum de 51 de litri si ofera temperaturi de gatire cuprinse intre 150°C – 250°C. Aprinderea cuptorului este electrica la fel ca la plita, iar puterea maxima a acestuia este de 29.6 W. Cuptorul acestui aragaz foloseste tehnologiile dezvoltate de Electrolux prin care se face o incalzire concomitenta atat in partea de jos cat si in cea de sus a cuptorului. Un mare avantaj al cuptorului este curatarea catalitica, prin care grasimile si alte resturi de alimente sunt arse la temperaturi ridicate astfel incat nu va mai trebui sa folositi diferiti detergenti pentru curatare. In plus, geamul de sticla al cuptorului este detasabil, ceea ce va permite o curatare mai usoara a acestuia. Accesoriile din cuptor sunt un gratar cromat si doua tavi pentru prajituri din aluminiu si email. Daca doriti sa va impresionati invitatii puteti sa gatiti o friptura perfecta prin folosirea separata sau concomitenta a grilului sau a rotisorului automat. In plus, becul de la cuptor va va ajuta sa verificati stadiul de coacere a prajiturilor sau a diferitelor mancaruri pe care le preparati in cuptor.

» PROFITATI de reducerile de pana la 45% din cadrul campaniei Sport Spring Sale de la eMag Click aici pentru oferta

In concluzie, Electrolux EKG61182OW este un aragaz pe gaz eficient si usor de folosit. Designul clasic, consumul redus, curatarea usoara a plitei si cuptorului si raportul imbatabil calitate/ pret ar trebui sa va convinga sa il achizitionati. O dovada suplimentara a calitatii materialelor din care este facut acest aragaz este garantia de 5 ani oferita de producator, astfel ca puteti sa fiti sigur ca veti avea un produs de calitate.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *