Aragaz mixt AEG CIB56400BX review

 • Design
  (4.9)
 • Functii
  (5)
 • Pret
  (4.4)
4.8

Sumar

AEG CIB56400BX este un aragaz electric modern, eficient si usor de utilizat.  Designul elegant, consumul redus de energie si multifunctionalitatea cuptorului fac din acest aragaz una din cele mai bune alegeri pentru orice bucatarie amenajata modern.

» Doar astazi produse pentru casa la pret sub 120 lei in campania
Happy Friday de la eMag
Click aici pentru oferta

Aparatele electrocasnice incorporabile precum plitele si cuptoarele sunt din ce in ce mai populare in ultima perioada. Designul atragator cu finisaje moderne sau vintage si pretul accesibil le-au propulsat in topul preferintelor clientilor. Aragazurile moderne sunt insa o concurenta serioasa pentru plitele si cuptoarele incorporabile datorita eficientei, tehnologiilor si functiilor inovative sau a materialelor de foarte buna calitate. Designul minimalist si modern al acestor aragazuri le poate incadra cu usurinta atat intr-o bucatarie eleganta cat si intr-un open space cu cu finisaje de lux. In continuare va vom prezenta un aragaz ceu design exclusivist produs de AEG.

Aragaz mixt AEG CIB56400BX

Aragaz modern si elegant

AEG CIB56400BX este un aragaz electric cu un design elegant din inox tratat anti amprenta si cu o plita cu inductie de culoare neagra. Usa cuptorului este din sticla transparenta iar in partea inferioara se afla un compartiment unde puteti depozita difeite ustensile si vase pe care le folositi mai des. Aragazul are dimensiuni de 85.8 x 50 x 60 cm si este incadrat in clasa energetica A avand un consum de 0.84 kWh/ciclu in modul conventional si 0.76 kWh/ciclu in modul ventilatie.

Cititi si: alte reviewuri de aragazuri

Plita aragaz AEG CIB56400BX

Plita eficienta

Plita are 4 arzatoare prin inductie, fiecare cu doua variante de putere dupa cum urmeaza:

 • doua arzatoare mici cu un diamentru de 14 cm si putere de 2500W/1400W
 • un arzator normal cu diamentru de 18 cm si putere de 2800/1800 W
 • un arzator mare cu diamentru de 21 cm si putere de 3700/2100 W

Veti putea astfel sa folositi vase, tigai sau oale de diferite marimi care vor trebui insa sa aiba partea inferioara aplatizata. In partea din dreapta a plitei se afla patru indicatori luminosi care va vor informa care dintre arzatoare sunt in functiune.

Cuptor multifunctional

Cuptorul are o capacitate generoasa de 58 de litri si are numeroase functii pe care le veti putea folosi pentru a prepara deserturi si mancaruri delicioase pentru familie si prieteni. Cele mai interesante functii sunt cele de deshidratare a fructelor si cea de gatire cu abur PlusSteam care va permite sa coaceti paine, placinte sau colaci cu coaja crocanta si cu interior pufos. Sistemul de convectie Hot Air asigura o distributie uniforma a aerului fierbinte astfel ca preparatele se vor gati uniform si mult mai repede. In cuptor se gaseste un raft metalic si doua tavi din email negru care pot fi accesate cu usurinta datorita ghidajului telescopic care se poate ajusta.

Control facil

Panoul de control este format din 6 butoane retractabile rotative, un buton pentru functia de gatire cu abur si un afisaj electronic. Patru dintre butoane sunt pentru arzatoarele plitei, unul este pentru setarea temperaturii care poate varia intre 50 si 250 de grade Celsius si unul pentru alegerea functiilor de gatire si pentru sistemul de iluminare al cuptorului.

Concluzii

In concluzie, AEG CIB56400BX este un aragaz electric modern, eficient si usor de utilizat.  Designul elegant, consumul redus de energie si multifunctionalitatea cuptorului fac din acest aragaz una din cele mai bune alegeri pentru orice bucatarie amenajata modern.