Aragaz mixt Whirlpool WS5G8CHW/E review

Whirlpool WS5G8CHW/E - alimentare mixta, aprindere electrica, 8 moduri de gatire
  • Eficienta energetica
    (4.5)
  • Functii si optiuni
    (4.7)
  • Calitate/Pret
    (4.4)
4.5

Sumar

Whirlpool WS5G8CHW/E este un aragaz mixt cu arzatoare de inalta eficienta si cuptor cu volum generos. Cele 8 moduri de gatire, aprinderea electrica integrata si curatarea hidrolitica sunt alte atuuri ale acestui aragaz produs de Whirlpool.

Aragazurile moderne sunt o alternativa excelenta la plitele si cuptoarele incorporabile gratie designurilor elegante si a functiilor si optiunilor utile. De exemplu, un un aragaz cu alimentare mixta de ultima generatie va avea o plita alimentata cu gaz cu arzatoare puternice si un cuptor electric cu eficienta energetica foarte buna. In plus, veti avea la dispozitie modalitati diferite de gatire pentru a prepara o gama larga de feluri de mancare pentru intreaga familie. Un astfel de aragaz mixt cu design modern este si modelul produs de Whirlpool a carui prezentare o veti gasi in randurile urmatoare.

Aragaz mixt Whirlpool WS5G8CHW/E

Aragaz mixt de generatie noua

Whirlpool WS5G8CHW/E este nun aragaz mixt cu design simplu alb-negru si capac din sticla fumurie. Manerul din inox si display-ul digital dau o nota de eleganta acestui aragaz care se va putea instala si in bucatariile noi sau recent renovate. In partea inferioara a aragazului exista un sertar unde glisant unde veti putea sa depozitati diferite tigai si ustensile pe care le utilizati mai des. Acest model are o latime de 50 cm, o adancime de 69 cm si o inaltime standard de 85 cm, cablul de alimentare electrica avand o lungime de 1 metru. 

Plita cu alimentare pe gaz

Plita aragazului are gratare din fonta care asigura o stabilitate buna vaselor de diferite dimensiuni si se pot scoate pentru a facilita curatarea. Cele 4 arzatoare de inalta eficienta asigura fierberea, prajirea, sau innabusirea rapida a alimentelor, puterea acestora putand fi setata in 10 trepte. Fiecare arzator beneficiaza de aprindere electrica integrata, astfel ca nu veti mai avea nevoie de chibrituri. In plus, gratie supapelor de siguranta, alimentarea cu gaz va fi intrerupta in cazul stingerii accidentale a flacarii. 

Cutpor electric economic

Cuptorul cu volum de 57 de litri dispune de ghidaje telescopice, scoaterea alimentelor fierbinti facandu-se in deplina siguranta. Daca doriti sa gatitimai multe mancaruri simultan, aveti la dispozitie coacerea pe 3 niveluri, venilatorul puternic asigurand ca mirusurile preparatelor nu se vor amensteca. Cele 8 moduri de gatire presetate permit atat gatirea unei fripturi suculente cat si coacearea unei pizza crocante sau a unor deserturi delicioase. Consumul energetic al aragazului este incadrat in clasa energetica A, ceea ce inseamna costuri mai reduse

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la aragazuri

Whirlpool WS5G8CHW/E

Panou de control intuitiv

Panoul de control contine un display digital in partea centrala si 6 selectoare rotative, 4 pentru arzatoarele de la plita si 2 pentru cuptor. Veti putea sa alegeti unul din cele 8 moduri de gatire, sa activati sistemul de iluminare al cuptorului sau sa setati temperatura si timpul de gatire. Curatarea cuptorului se face usor, usa si geamul acesteia putand fi scoase fara prea mult efort. In plus, aveti la dispozitie si optiunea de auto-curatare hidrolitica, nemafiind necesara utilizarea de substante de curatare. 

Puncte tari

+ design simplu

+ arzatoare de inalta eficienta 

+ cuptor incapator

+ 8 moduri de gatire

+ gidaje telescopice

+ sertar de depozitare

+ aprindere electrica integrata

Puncte slabe

– pretul intreg este mare

Concluzii

In concluzie, Whirlpool WS5G8CHW/E este un aragaz mixt cu arzatoare de inalta eficienta si cuptor cu volum generos. Cele 8 moduri de gatire, aprinderea electrica integrata si curatarea hidrolitica sunt alte atuuri ale acestui aragaz produs de Whirlpool.