Aragaz Hansa FCCW58225 review

  • Design
    (4.8)
  • Functii
    (4.8)
  • Consum
    (4.5)
4.7

Alegerea electrocasnicelor de bucatarie poata sa fie facuta si in functie de design si paleta de culori. Astfel, intr-o bucatatie rustica veti avea neavoie de electrocasnice cu un design vintage, iar intr-una moderna sau minimalista electrocasnice cu un design simplu si elegant, cu linii drepte si combinatii interesante de culori. Daca bugetul va permite, puteti sa achizitionati toate electrocasnicele de la acelasi producator pentru ca designul sa fie cat mai asemanator. Din fericire, oferta electrocasnicelor este foarte variata astfel ca veti gasi cu usurinta un aragaz sau un frigider care sa va placa si sa se incadreze in decorul din bucatarie. In continuare va vom prezenta un aragaz modern si elegant cu un raport calitate/ pret excelent de la producatorul polonez Hansa.

Aragaz Hansa FCCW58225

Aragaz modern si elegant

Hansa FCCW58225 este un aragaz electric cu un design elegant de culoare alba cu un maner pentru usa cuptorului din inox. Aragazul nu are capac, astfel ca se va putea integra mai usor intr-o bucatarie cu mobilier alb cu finisaje mate sau lucioase. Aragazul are o latime de 50 cm, o inaltime de 85 cm si o adancime de 60 cm si este incadrat in clasa de efcienta energetica A.

Plita vitroceramica eficienta

Plita vitroceramica este de culoare alba si are 4 arzatoare cu o putere totala de 8.9 Kw: 1 arzator mic, doua medii si unul mare cu o suprafata extinsa pe care puteti pune si vase mai mari. Dezavantajul acestei plite este ca se pot folosi numai oale si tigai cu baza plata. In partea din centrala a plitei exista un indicator vizual unde puteti vedea care arzatoare au o temperatura mai mare de 50 de grade Celsius. Arzatoarele vor avea o caldura remanenta si dupa inchiderea aragazului pe care o puteti folosi pentru a pastra mancarurile calde.

Cititi si: alte reviewuri de aragazuri

Hansa FCCW58225

Cuptor incapator

Desi aragazul nu are dimensiuni foarte mari, cuptorul are o capacitate de 66 de litri, astfel ca veti putea coace sau gati mai multe preparate in acelasi timp. Pe partea interioara o usii cuptorului veti gasi recomandari privind temperaturile si durata de preparare a diferitelor tipuri de preparate. Cuptorul are o rezistenta superioara, una inferioara si una circulara dar si un ventilator care ofera 10 modalitati de preparare a alimentelor. In plus, veti putea prepara si fripturi suculente la interior si crocante la exterior cu ajutorul grilului care se instaleaza foarte usor. Geamul cuptorului se scoate cu usurinta pentru a se putea curata mai usor, iar becul asigura o buna iluminare astfel ca veti putea verifica stadiul de coacere sau gatire a preparatelor fara sa mai deschideti usa de la cuptor.

Afisaj electronic

Panoul de control este format dintr-un afisaj electronic cu touch si 6 butoane rotative. Pentru a folosi aceste butoane va trebui sa le apasati dupa care sa le rotiti spre dreapta pentru a selectarea nivelului de putere. Patru butoane sunt pentru arzatoarele plitei, unui pentru setarea temperaturii cutporului si unul pentru selectarea metodei de preparare a alimentelor din cuptor.

Functii si accesorii

In partea inferioara a aragazului exita un sertar montat pe role unde veti putea depozita tigaile si oalele pe care le folositi mai des. Curatarea cuptorului se realizeaza usor folosind functia Steam Cleaning care foloseste aburul pentru a inmuia grasimile si rezidurile din cuptor care se vor putea sterge apoi cu o laveta. Cuptorul beneficiaza de asemenea de functii de incalzire rapida si decongelare care va vor ajuta sa preparati mai repede o friptura sau un desert. In cuptor exista un gratar de sarma si o tava cu structura hexagonala care va va ajuta sa preparati mancaruri mai gustoase si mai sanatoase.

Concluzii

In concluzie, Hansa FCCW58225 este un aragaz electric elegant, cu afisaj si control electronic si multiple modalitati de preparare a alimentelor la cutpor. Curatarea usoara, consumul redus de energie si functiile si tehnologiile moderne dezvoltate de Hansa sunt alte aspecte care fac din acest cuptor o alegere foarte buna pentru orice familie.