Aspirator cu abur Rowenta RY8561WH review

Rowenta RY8561WH 
  • Eficienta
    (4.7)
  • Manevrabilitate
    (4.8)
  • Calitate/Pret
    (4.4)
4.6

Sumar

Rowenta RY8561WH  este un aspirator versatil cu abur care permite curatarea si igienizarea suprafetelor dintr-o singura miscare. Aparatul de curatat cu abur de mana, gama variata de accesorii si manevrabilitatea ridicata fac din acest aspirator cu abur o alegere excelenta pentru orice casa. 

» Profitati de reducerile de pana la 35% la produsele din campania Cooling Days de la eMag
Click aici pentru oferta

Daca v-ati saturat sa folositi diferite aparate si mopuri pentru curatarea casei atunci este timpul sa incercati un aparat multifunctional. Un astfel de aparat este aspiratorul cu abur care aspira praful si mizeriile de pe suprafetele dure dar le si curata cu abur fierbinte pentru indepartarea germenilor si a bacteriilor. Cel mai important avantaj al unui aspirator cu abur este curatarea rapdida si igienizarea cu o singura miscare a gresiei, parchetului si chiar a covoarelor cu fir scurt. In cele ce urmeaza va vom prezenta un aspirator cu abur de generatie noua care este produs de Rowenta. 

=> Vedeti si: Topul celor mai bune mopuri cu abur

Aspirator cu abur Rowenta RY8561WH

Aspirator eficient cu abur

Rowenta RY8561WH este un aspirator cu abur cu un design modern de culoare alba si un recipient transparent turcoaz. Aspiratorul are un maner ergonomic care asigura utilizarea facila si transportul la/de la spatiul de depozitare. In partea inferioara exista doua roti care permit manevrarea usoara atat pe suprafetele dure cat si pe mochetele sau covoarele subtiri iar raza de operare de 8 metri asigura o utilizare fara intreruperi prea dese. Acest model are dimensiuni de 79 x 25 x 32 cm si o greutate de 9.4 Kg cu tot cu accesorii.  

Aspirare si igienizare

Rowenta RY8561WH are o putere de 1700 W care impreuna cu tehnologia Ciclonica dezvoltata de Rowenta asigura performante excelente de curatare atat pe suprafetele dure cat si pe covoare. Recipientul de colectare are o capacitate de 0.5 litri, ceea ce inseamna ca va trebui sa il goliti cel putin dupa fiecare utilizare. In ceea ce priveste rezervorul de apa, acesta este detasabil si are un volum de 0.4 litri care ii asigura o autonomie de maximum 30 de minute. Nivelul zgomotului este unul dintre putinele aspecte negative ale acestui model, valoarea de 84 dB fiind destul de deranjanta pentru celelalte persoane din casa. 

Rowenta RY8561WH

Aparat de curatat cu abur

Aspiratorul incorporeaza un aparat detasabil de mana care poate fi utilizat pentru curatarea diferitelor suprafete si tesaturi precum geamuri, oglinzi, gresie sau perdele. In acest scop, in pachet exista o gama variata de accesorii precum un concentrator pentru abur, o perie pentru fantele dintre placile de gresie sau un accesoriu pentru geamuri si oglinzi. Timpul de incalzire inainte de utilizare este de doar 30 de secunde iar autonomia acumulatorului aparatului de mana este de cel mult 30 de minute. Aburul fierbinte va indeparta astfel pana la 99.9% dintre bacteriile si germenii din locuinta dumneavoastra. 

Puncte tari

+ maner ergonomic

+ putere de 1700 W

+ rezervor detasabil de apa

+ incalzire rapida

+ 2 mopuri lavabile incluse

+ aparat de mana pentru curatarea diferitelor suprafete

+ gama variata de accesorii

Puncte slabe

– nivel ridicat al zgomotului

Concluzii

In concluzie, Rowenta RY8561WH este un aspirator versatil cu abur care permite curatarea si igienizarea suprafetelor dintr-o singura miscare. Aparatul de curatat cu abur de mana, gama variata de accesorii si manevrabilitatea ridicata fac din acest aspirator cu abur o alegere excelenta pentru orice casa. 

Manual de utilizare Rowenta RY8561WH