Aparat de curatat cu abur Karcher SC4 EasyFix review

  • Eficienta
    (4.8)
  • Accesorii
    (4.5)
  • Calitate/Pret
    (4.3)
4.5

Sumar

Karcher SC4 EasyFix este un aparat versatil de curatat cu abur care se poate folosit atat pentru pardoseli cat si pentru covoare, blaturi sau obiecte sanitare. Presiunea ridicata, manevrabilitatea excelenta si accesoriile utile sunt alte atuuri ale acestui aparat de curatare cu abur produs de Karcher.

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania Stock Busters de la eMag
Click aici pentru oferta

Aparatele de curatat cu abur au inceput sa fie din ce in ce mai populare datorita solutiilor simple pe care le ofera pentru curatarea diferitelor tipuri de suprafete. Un astfel de aparat foloseste un abur cu o presiune ridicata pentru curatarea petelor, prafului, alergenilor si bacteriilor de pe suprafete dure precum gresie si parchet. Unele aparate mai mici se folosesc pentru curatarea rosturilor sau a obiectelor sanitare din baie sau bucatarie. Exista insa si aparate de curatat cu abur multifunctionale care se pot utiliza atat pentru curatarea pardoselilor cat si a obiectelor sanitare sau a blaturilor din bucatarie. In continuare va vom prezenta un astfel de aparat care este produs de compania germana Karcher.

=> Vedeti si: Topul celor mai bune mopuri cu abur

Aparat de curatat cu abur Karcher SC4 EasyFix

Aparat multifunctional de curatat cu abur

Karcher SC4 EasyFix este un aparat de curatat cu abur care are forma unui aspirator clasic si o combinatie de culori galben-negru specifica producatorului german. Aparatul are dimensiuni de 38 x 25.1 x 27.3 cm si o greutate de 4.1 Kg, fiind unsor de manevrat si transportat. Cablul de alimentare are o lungime de 4 metri iar furtunul si tubul au o lungime de 2 metri astfel ca veti putea sa curatati si in dependintele unde nu aveti priza de alimentare.

Putere mare si presiune ridicata

Karcher SC4 EasyFix are o putere de 2000 W si o presiune de 3.5 bari care poate fi setata in 2 trepte in functie de suprafata pe care doriti sa o curatati. Rezervorul de apa este detasabil si are o capacitate de 0.8 litri si este suficient pentru curatarea unei suprafete de cel mult 100 de metri patrati. Timpul de incalzire este de 4 minute iar pentru setarea presiunii se utilizeaza butonul de pe maner.

Cititi si: alte reviewuri de aparate de curatat cu abur

Karcher SC4 EasyFix

Accesorii pentru diferite tipuri de suprafete

Pe langa setul pentru curatarea podelelor care include 2 tuburi de cu lungime de 0.5 metri si un suport pentru laveta, in pachet veti gasi o perie pentru improspatarea si curatarea covoarelor si o duza pentru rosturi si o perie pentru obiecte sanitare. In plus, exista o alta laveta din microfibra pe care o veti putea utiliza pentru curatarea blaturilor sau a plitelor din sticla sau inox. Cablul de alimentare are un compartiment pentru stocare iar un sistem de blocare nu permite accesul copiilor la aparat

Puncte tari

+ design compact

+ manevrabilitate buna

+ presiune ridicata reglabila in 2 trepte

+ rezervor de apa detasabil

+ accesorii pentru diferite tipuri de suprafete

Puncte slabe

– pretul este destul de mare

Concluzii

In concluzie, Karcher SC4 EasyFix este un aparat versatil de curatat cu abur care se poate folosit atat pentru pardoseli cat si pentru covoare, blaturi sau obiecte sanitare. Presiunea ridicata, manevrabilitatea excelenta si accesoriile utile sunt alte atuuri ale acestui aparat de curatare cu abur produs de Karcher.